Hrvatska je najveći zatvor na svijetu!

Thompson pjeva u Kletvi Kralja Zvonimira: “Prodali su naše snove Judini sinovi…”, no moja pjesma je malo drugčija, a glasi ovako: “Prodali su i svoju pokojnu babu i didu, i njihovo grobno mjesto…”

Ovo što se događa kod nas, je najveća noćna mora koja se može stvoriti. Hrvati, dakle Branitelji i Dragovoljci su postali najveća lovina u Europi, pa i u svijetu. Ono što se doznalo tajnim kanalima, prije nekoliko mjeseci, danas je postala stvarnost, te stoga molim sve one koji pljuju dnevni tisak, medije, koji objavljuju popise branitelja koji se traže, da ne prozivaju nas male koji objavljuju, ili doznaju ono što naši vrli političari i ministri taje i šute.

Link:

Hrvatski branitelji mogu ovog trenutka i dalje biti uhićeni svugdje u svijetu

Prošireni popis branitelja

Nove optužnice! Ne idite u druge zemlje!

Cilj je posvemašnji bio i to je odrađeno, da se na sve granične prijelaze dostave popisi i imena branitelja, koji su na tjeralicama, i to od naših tajnih službi SOA, u prvom redu.

Koliko je četnika uhićeno u Hrvatskoj? Niti jedan. Ali zato prijatelji moji, dobro obratite pažnju i na koncu NE IDITE van Hrvatske jer bi vas moglo skupo stajati, odlazak u Orašje u shoping, ili na skijanje (mada u ovo zadnje doista sumnjam, jer nemamo sredstava niti za normalan život).

Stric Ivan!