LUSTRACIJSKA PRESUDA SUCA VJERANA BLAŽEKOVIĆA?

 

Komentar “Hrvatskog Obrambenog Štiva”! – Ipak budimo oprezni. Znajući da je ova vladajuća struktura UDBA-ša toliko jaka, a u prilog dolaze i dokazi kako nam je u Domovini danas. Nije stoga zgorega ovu informaciju uzeti sa oprezom i distance. UDBA je naime jaka koliko i njena podla struktura, tako da nije čudno uopće što ovakve, mrvice dolaze kod nas na stol, i što nas uništavaju svakodnevno. Čini se da su UDBA-ši ucijenili i duhove poginulih, jer pomoći sa “one strane nema” za malog čovjeka, Hrvata i Hrvaticu. Bogati se bogate, siromašni sve siromašniji, a poginulih, ubijenih, nestalih, i povrijeđenih se samo još mi, sjećamo. Mladencima na “čast”, a kumovima u “slast”!

unnamed

SENZACIONALNA LUSTRACIJSKA PRESUDA SUCA VJERANA BLAŽEKOVIĆA!

Mladen Pejnović, glavni Milanovićev čovjek za državnu imovinu, radio je za KOS – ustvrdio je u Bujici Bože Vukušić, a sud ga je nakon tužbe za “klevetu” oslobodio od optužbe!

S približavanjem presude u Muenchenu, ohrabrili su se i hrvatski suci: KOS-ovci i Udbaši više nisu toliko sigurni niti u RH… Presuda suca Blažekovića velika je satisfakcija i za Bujicu – jer govor istine više se ne kažnjava. (U međuvremenu je i Goran Radman izgubio u još jednom procesu protiv Bujice!) ISTINA POBJEĐUJE!

(P.S. Zanimljivo je da “novinari” tzv. mainstream medija šute o ovoj presudi, a bila ih je puna sudnica! Valjda su čekali da Vukušić bude osuđen pa da ga zajedno s Nobilom “kompromitiraju” u Muenchenu, no na kraju su i Pejnović i Nobilo ipak izvukli deblji kraj…).

Izvor: Velimir Bujanec

Žig