MAKNULI SIMBOL KRŠĆANSTVA EUROPE, DALMACIJE- HRVATSKE, KRIŽ!

CRKVENE VIJESTI:

GRAD MAKARSKA IZ GRADSKE VJECNICE UZ PODRŠKU SPD-A , MAKNULI SIMBOL KRŠĆANSTVA EUROPE, DALMACIJE- HRVATSKE, KRIŽ!!!?!

Pitam SVE stanovnike MAKARSKE da li u tom, nesretnom’ gradu ima kršćanskih vjernika i iskrenih domoljuba svih nacija da se pobune protiv antikristovih sluga i mentora Novog poretka! Zašto VAM na kršćanskim prostorima smeta križ koji je od 55. zabijen zahvaljujući Svetom Titu, učeniku apostola Pavla u dalmatinski kamen i narod naš?! Sramite se SVI građani Makarske, katolici i svi kršćani ako ove sotone ne pobjedite! Zar će nam netko 2016!!! skidati križeve sa objekata koje je financirao sav narod za šačicu interesa zlih sotona?! Biskupi, svećensto, redovništvo, vjernici katolici,

Episkope Dalmatinski i svi članovi SPC Ostale kršćanske crkve u Dalmaciji i vaši članovi, da li ste istinski kršćani današnjice ili žmirite kad vam odgovara jer politika čini svoje? HPC traži od SVIH VJERSKIH ZAJEDNICA I SVIH VJERNIKA MAKARSKE I DALMACIJE PROSVJEDE PRED VIJEĆNICOM I BRISANJE TOG ČLANKA !!!

+++

Izvor: Tajništvo HPC

Žig

Jedna misao o “MAKNULI SIMBOL KRŠĆANSTVA EUROPE, DALMACIJE- HRVATSKE, KRIŽ!

  1. Neka ta komunistička gamad stavi slike od boraca dalmatinske brigade koji su bili akteri pokolja na Bleiburgu . Onaj koji je skinuo križ neka mu se ruka posušila i da nebi nikada imao potomstvo a niti šolde jer su grabežljivci .

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.