Poruka europskoj parlamentarnoj zastupnici Marijani Petir!

Poštovanje gđo Marijana…ne poznam Vas, ne poznate me, nije niti bitno. Htio bih kazati, i predložiti Vam nešto, pošto se predsjednica K.G.Kitarović ne osvrće na patnje Vukovaraca i Vukovarki…naime radi se o sljedećem…nemojte gledati gramatičke greške, jer je poruka jednako važna kao i mala slova, veika i ćirilica koja se nameće u Vukovaru.
Putin je u Rusiji, izglasao zakon o likvidaciji silovatelja žena i to na licu mjesta. Kod nas bi bilo jako LIJEPO i POUČNO za naredne generacije četnika, koji su tu i koji dolaze, da takve stvari ne će prolaziti kao do sada. Pošto ste plaćeni, od naroda, ja osobno ne očekujem ništa od vas jer do sada za sebe ništa nisam niti tražio niti dobio, pa tako ne tražim niti sada, a nisam siguran niti da bi ste to odradili, jer se niste oglasili niti za pitanja žena koja su zlostavljana u ratu. Neka ovo bude polazna točka.
Naime, kada biste možda potegnuli inicijativu za procesuiranje ratnih zločina (poglavito silovanja-za početak) bilo bi to za Vaše, kao i moje Hrvatice i Hrvate ( mora se i to kazati), koji su silovani od strane četnika, diljem Hrvatske lijepa gesta, ili pak prvi korak ka ispunjenju pravde. Eto to je to, odprilike…ostatak pročitajte u tekstu. Nadam se da Vas nisam šokirao kao političare jer su oni pali u nesvijest kada sam im prije nekoliko mjeseci pisao o silovanim ženama iz Vukovara…valjda daljina i mjesto školovanja, uzimaju danak u pameti. Pozdrav i svako dobro Vam želim…kao i do sada. Držite odstojanje: “Kad piješ, ne vozi”!
Žig