Signali zla su sve žešći!

jugoslavija

Poruka je prenesena na portalima i mislim da to nije šala, već alarmantni SIGNALI a njih je svakim danom sve više i više tu kod nas.
Radikalni četnici su na  internetskim portalima, najavili pohode te napade na ciljeve na hrvatskom teritoriju i obećali još više žrtava širom Hrvatske preko koje će, “teći krv i vijoriti se zastava Srbije” te su zaprijetili i sigurnosti Hrvatske. Sjetimo se bombe u Vinkovcima, koja nije eksplodirala! Ovakve prijetnje nisu od jučer, a nastavlja se sustavno, preko svih nevladinih organizacija, političara-veleizdajnika te četničkih radikalnih organizacija, koji okupljaju svoje članstvo.

Link:

Pupovac slavio sa četnicima!

SOA upozorila!

Bit će rata!

Prijetnja srpskih studenata!

Iz tih prijetnji se može izčitati: “Znajte da ćemo mi vama uskoro doći, a već smo tu među vama, uskoro će teći krv ulicama cijele Hrvatske. Uskoro će se zavijoriti zastava velike Srbije širom cijele Hrvatske”- navodi se u prijetnjama objavljenima na portalima.

Nakon ovakvih objava nisam siguran u naše službe koje, uzgred, nastavljaju graditi uporno svoj negativni rejting, te se hvale sigurnošću građana. A pogotovo kad znam tko je na čelu istih. Izdajnik koji je protiv svog naroda i koji ga prodaje.
Pitam se što su naše Sigurnosne službe poduzele da nas zaštite?-Ništa! Samo par desetaka kilometara od nas u susjednoj BiH nedavno je otkrivena ćelija džihadista. No idemo dalje!

ŠTO MOŽEMO OČEKIVATI OD ISTIH, KAD NASTAVLJAJU GDJE SU STALI?

Vijesti na portalima, koje objavljuju srpska omladina, pripadnici tzv. četničkog pokreta je prikaz najbrutalnije agresije putem spec. rata na Hrvatsku zabilježenog nakon krvave agresije 1991-1995. Nije ovo prvi put da pripadnici četničkih radikalnih organizacija prijete i za vrijeme rata su činili takve gnjusne zločine ali brojnošću napisa na portalima, ove prijetnje nadmašuju sve do sada koje su napisane. Nije jasno kakav su “prijestup” počinili Hrvati prema njihovim pravilima.

Uvjeren sam da su naša drčna vlada, dio Sabora, kao i imućniji građani Hrvatske već si priskrbili putovnice (diplomatske) za odlazak na sigurnije destinacije. Kao npr. Ujedinjene Nacije, Kanarski otoci, Engleska, USA, Australia. Lakše je laprdat sa 8.000 kilometara udaljenosti o toleranciji, i međurasnom-religijskom uvažavanju, nego čekati četnike u novoj agresiji na Hrvatsku. Vrijeme će pokazati svoje. No uvjeren sam, kako njihov san o lucidnom “Bratstvu i Jedinstvu”, kao i velika Srbija, će biti slomljen i to na više mjesta.

2 misli o “Signali zla su sve žešći!

  1. Moze se predvidjeti isto kao u Ukrajini gdje su ruski pobunjenici naouruzani od Putina a posto Rusija pod svojom zastitom smatra srbe onda se lako mogu predvidjeti dogadjaji. Hrvatska je u NATO paktu pa neka ona dozvoli na svojem teritoriju ista postrojenja kao u Poljskoj i na Baltiku. Nema govora o aneksiji teritorija iz Hrvatske Srbiji. EU taj div od papira i polticki patuljak bi trebala zahtjevati od buducih kandidata za prosirenje da budu u sklopu NATOa inace nema kandidature.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.