OPASNO JE TO ŠTO RADIŠ MILORADE!

Unaprijed isprika čitateljima, ako slika na tekstu nije originalna, jer wordpress, ponekad sam odabere onu koju treba plasirati!

Danima šutim, čitam i ne vjerujem, toliko mržnje u jednom intelektualcu obrazovanom u Hrvatskoj. Djetinjstvo, mladost, školovanje cijeli život živiš u zemlji koju toliko mrziš. Što to ima u tebi da toliko mrziš zemlju u kojoj lagodno živiš. Što ti toliko smeta sam spomen blaženog Alojzija Stepinca, Mire Barešića, niti si živio niti znaš što o njima, istina po tvojim nastupima literatura mi je poznata Dobrica Ćosić je tebi pravi uzor.

Ali da ne idem u prošlost tebi smetaju i hrvatski Branitelji a da ne govorim pravoslavci koji su ginuli i branili svoju jedinu Domovinu Hrvatsku. Smeta vam Oluja, smeta vam što Knin nije u krajini, ma smeta vama sve pa i sam spomen hrvatskog, ma i to razumijem, ali ne razumijem kad toliko mrzite domovinu Hrvatsku što jednostavno ne odete u otadžbinu pa tamo s vašim istomišljenicima ne živite san velike Srbije koliko god mala bila.

Što ne ostavite srpsku nacionalnu manjinu da žive u njima jedinoj domovini Hrvatskoj. Opasne igre igrate, ali ako želite igru igrat ćemo se, no ovoga puta će te sigurni budite-izgubiti. Vučić i Nikolić deklarirani četnici sigurno neće biti ti koji će krojiti politiku, što kad smijemo pjevati pričati i raditi. Isto tako se nadam da će hrvatski političari shvatiti da vi jako dobro profitirate od tih tema i da vama ništa osim hrvatskih kuna nije sveto, koje vam izdašno uplaćuju iz hrvatskog proračuna. Čudno kuna vam “ne smeta”, Starčević još “manje”. Naravno ovo je poruka i svim pripadnicima srpske nac. manjine da jednom kažu glasno tom čovjeku opasnih namjera da je dosta i njega i njegove velikosrpske politike. Ima nas koji ćemo vam se suprotstaviti i ne dozvoliti da širite mržnju i ideju o ugroženosti. Došlo je vrijeme da to shvatite i odete s političke scene jednom za uvijek.

Čini se kako Milorad pokušava ubrzati suđenje i procesuiranje Hrvata Domoljuba, i Dragovoljaca iz Domovinskog rata. Namjera mu je, ukloniti sve postojeće svjedoke, te sudionike iz rata!

Izvor: P.M.Peđa

12625806_10205483215859820_797707827_n