Svi dragovoljci su na popisu i ucijenjeni do krvi od SOA, UDBA, kosovskih agencija, slobodnjaka.

Revolucije su se vodile kroz povijest, u zemljama gdje ljudi nisu bili zadovoljni vodstvom političara, predsjednika kao i zbog drugih stvari koje su se događale malim narodima. Glupi političari misle kako ih ne vidim ja, kao bloger, i drugi koji imaju slične portale ili medije za pisanje. O malim ljudima ne trebamo govoriti uopće…njima je puna kapa svega, od HTV pa nadalje.

Strah koji pokušavaju ubacivati među nas, i razdor jeste poražavajući u situaciji kada ništa ne možemo, i kada posustanemo. Treba pripaziti na kalemljenje, odnosno, na situaciju kada počnemo jednu akciju, u bilo kojem pravcu i na trenutak kada posustanemo ili padnemo, tek tada se na nas lijepe Jude, tj. gotovani, koji osobno nemaju nikakove zamisli niti ideje, te stoga takav plan, koji nastavljaju, obično bude upropašten, od onoga koji pokušava nastaviti ili mijenjati postojeće. Dakle borite se za svoje snove svim silama, i snagama protiv postojeće tiranije, i neka Vam ne bude niti malo žao za osobne žrtve koje podnosite.

Razdor nastaje još u samom početku, zbog nesuglasica, ili nerazumijevanja materije, tako da svaki trud uložen u plan, kojeg želite sprovesti se isplati i to na način, da ubirete plodove. Mora se pripaziti i to dosta, na grebatore, kao i na one koji nemaju obraza, prisvajati tuđe zamisli, pod svoje. To se plaća.

Specijalni rat, koji se vodi jeste rat prije rata, a kod nas ga je poveo SDP, dakle, uzvraćajmo individualno na svim poljima, kako god možemo, jer nije nam u cilju svakako, odustati, što bi im uvelike olakšalo cilj i stubu do pobjede.

Monstruozni sustav koji je stvoren, nije ništa drugo do jaka policijska država, koja ne će odustati dok se svi dragovoljci ne pomlate, dok god nas ne strpaju pod zemlju.

Svi dragovoljci su na popisu i ucijenjeni do krvi od SOA, UDBA, kosovskih agencija, slobodnjaka. To se očitovalo prije mjesec dva kada sam bio u drž. odvjetništvu, zbog prekršajne prijave, i kada sam davao iskaz…u tih 30 minuta dok sam čekao drž. odvjetnicu i odvjetnika sam doznao kako su svi ucijenjeni do krvi i to od svih današnjih obavještajnih agencija, koje su nastale od SDS-a, pa do UDBA, kosovskih, stranih agencija i do slobodnjaka. Nije teško sve to percipirati, samo treba koristiti pamet.

2 misli o “Svi dragovoljci su na popisu i ucijenjeni do krvi od SOA, UDBA, kosovskih agencija, slobodnjaka.

  1. Striče Ivane ovaj članak je vrlo zanimlj. mako si mi? Šta ima nova u u slavonskoj ravnici?.
    GOVOR KONTINENTALNOG PROČELNIKA HNO MILE BOBAN…I …
    otporas.com/govor-kontinentalnog-procelnika-hno-mile-bobani-pi…

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.