Oskrnavljen spomenik Jean Nicholieru!

U Vukovaru je oskrnavljen spomenik vukovarskom Heroju, Hrvatu, Jean Nicholieru. Počinitelji su nepoznati, no nije zgorega, naglasiti da se radi o skupini od najmanje dvije osobe, koje su u noći crvenim sprejom išarali glavu na spomeniku.

Ovo nikome ne donosi mir, a stanje je sve napetije. Ružne su to slike koje odašilju, još ružniju sliku o počiniteljima, kako o njima tako i o četnicima koji slobodno hodaju po Vukovaru. Što su političari učinili za Vukovar, osim što su gledali svoj osobni interes, i svoj novčanik i tekući račun. Čini se kako Tuđmanova Hrvatska od 200 obitelji ne ponosi Heroje…e pa od danas se stavljam na popis Heroja makar javno nisam spomenut, iz razloga, kada već napadaju mrtve neka pokušaju i na nas žive napadati, pa će mo vidjet, gdje će završiti traktorijada, sa 200 obitelji, ovaj puta na čelu kolone.

SOA, kao i uvijek vanzemaljski naoružana informacijama, kru te jebo, meni dođe da se ispovraćam u wc, iako ne pijem alkohol…Ipak jedan je jedini zaključak: SOA je u zaštiti bogatih, tajkuna, kriminalaca, političara, lopova, i seksualnih manijaka. Nitko se ne zanima za Heroje, pa stoga nije niti čudno za očekivati da će Heroji biti ispljuvani i nakon smrti, kao što su pljuvani Jure Francetić, Maks Luburić i drugi znani i neznani…Jer naime tko piše povijest kod nas? Duševni bolesnici, Pupovci, Stanimirovići, politički podobni kao i ex UDBA-ši koji svoje pipke imaju i u mom gradu kao i u vašim gradovima. SOA je toliko inetersantna, ali kao lijek protiv opstipacije…ako trebate nešto za olakšanu probavu, popijte radije Likvi ili Domestos, ili VIM ako ga imate negdje u sjećanju, lakše i bolje će Vam bit, jer od SOA, nema apsolutno ništa, jer su glupi, naprasiti, i dupe im viri iz frižidera, ali ne mog, jer u njemu nema ništa, ili njihovog jer njega štite jer je pun, već vašeg jer ih zanima imate li oružje i ako ste u depresiji ili vas muče crne misli, mogu vas i pogurati na, recimo, more, kao što je pogurano 70.000+ branitelja i dragovoljaca.