Spec. rat je na vrhuncu. Počelo je zveckanje oružjem!

620_400_1355128477zatvor

Savo Štrbac, Dokumenta, Veritas, i druge pročetničke organizacije, traže da se raskroji Hrvatska, i da se skroji nova zemlja Jugoslavija, bez Ustaša, jednim imenom Hrvata, po dinamici, i bez turbulentnih previranja, koje uzrokuju, mladi.
Nakon svega ostaje, samo pitanje, kada će Pupovac i Stanimirović doći do zelenog svjetla za pokretanje akcija četništva. Nije zgorega ni pomisliti, da narod Hrvatske nikada neće, odustati od borbe za nju i da se ne će dogoditi više nikada Bleiburg, Ovčara, Vukovar, Škabrnja, i druga nevesela mjesta, jer nikada nije bilo niti će biti da je Hrvat prvi počinjao i da za sve mora odgovarati, i biti prozivan od strane neljudskih snaga, koje diktiraju svom snagom uništenjem hrvatskog naroda, te s time kane i raditi sva moguća zla, da se smjeli Hrvatski narod uništi u korijenu svog postojanja.

Sa time mislim, još kazati da Hrvat nije Hrvatu vuk, dok nisu komunisti zaigrali, nesebičnu predstavu od poplave u Gunji, pa sve do lažnih objava za bombe u Vinkovcima koja je zapravo bila znak za uzbunu su bile upravo alarm za nešto daleko veće što sam ranije u tekstu naznačio. Dakle slušajte sebe, i ne libite se upustiti u dijalog sa onima koji su mali i neprimjetni. Ima nas svuda. Planiraju agresiju iznova. I to za dvije do tri godine. Za dvije tri godine? Imamo li mi uopće vremena stabilizirati se, kao vojna sila, pobjednička, nakon rasula u SOA, MORH, i drugim institucijama.

Što se događa kad vojna sila poput Hrvatske popusti pred naletom četništva, i veleizdajnika u državnim institucijama. Ovako oslabljeni, i rasparani, načeti iznutra, rastrojeni uz pomoć novca privilegija i bogatih službenika, koji su podvrgnuti kontroli uma. Poglavito kontroli uma, manje inteligentnih ljudi, koji imaju na njih veliki utjecaj, jer ne promišljaju svojom glavom. Ili pak da!?

Link:

Elitne ruske postrojbe stižu u Srbiju!

Istočna Slavonija, će ponovo biti napadnuta, od Srbije a svi znaci govore u prilog tome da se okupljanje četnika i komunista, realizira od Dunava do Istre. Stoga Vas ne treba čuditi ovo: budući da je uspješno ostvarena suradnja drž. odvjetništva Hrvatske i Srbije, sa optužnicama se nastavlja svakodnevno, dalje i agresivnije. Naši tulavci od političara nisu nikada niti započeli obranu Hrvatske i Hrvata. Gnjusno do bola. Hrvatska sve slabija, Srbija sve jača, zvecka se oružjem sa druge strane.

Spec. rat je na vrhuncu. Počelo je ostvarivanje drugog dijela plana.