Gordijev čvor zvan: Hrvatska!

Popis Dragovoljaca dom. rata kojim se traže dragovoljci na tjeralici, je odobren od Josipovića, te preko Dokumente, Veritasa, i u konačnici Srbije je prošle godine, objavljen u podpisu Lozančića i Kindera. Kolinda Grabar Kitarović je naravno iz domoljubnih pobuda, to sve odobrila. Dakle svakog koga Kolinda navede u tjeralici može biti otkriven na granici te spoveden u zatvor u Srbiji.

Inače supotpisnici ovog sporazuma su Ivica Dačić, Vučić i Nikolić, kao i cjelokupno ministarstvo unutarnjih poslova Srbije. Što očekivati od prodanih duša poput tebe dragi “rvatski političaru”, koji sjediš u Saboru, i mlatiš praznu slamu uz debelu plaću. Pupovac i Stanimirović su političari, koji svojataju kompletnu pravoslavnu populaciju, no javnost ne zna da postoji i HPC ( hrvatska pravoslavna crkva) koja je osnovala i udrugu branitelja Hrvata, pravoslavne vjerosipovijesti. Sve informacije u svezi udruge Hrvata pravoslavnih branitelja kao i HPC, imate na linku:

Link: Hrvatska Pravoslavna Crkva

Neriješena ubojstva hosovaca, dragovoljaca, kao i prvog začetnika braniteljske stranke, te suicidi branitelja , su vrlo opasna stavka koja se ne riješava, iako za to ima i te kako velikih i stvarnih pitanja koja se moraju odgovoriti.

Ante Nobilo, kao jedan od kuhara ubojstva Mire Barešića, uz Perkovića, i druge, kao i atentat na Paragu, su osobe, od vitalnog pitanja koja se trebaju riješiti u Hrvatskoj. Da napomenem samo…prema informacijama sa kojima raspolažem, jedan od izvođača radova na Domu omladine 1992 (atentat na Paragu) je visoko rangirani časnik u MORH. A što je sa njim i što radi je sasvim nebitno nama malim ljudima. Čini mi se da je umirovljen. A trebalo bi biti važno Policiji, koja i ovaj puta ne radi svoj posao pune 24 godine. Iako po pričama, njegova karijera, prije rata, nije bila sjajna niti niti bajna. Prekucavanje brojeva na automobilima, a potvrđivanje u SUP-u od načelnika.

Neriješena ubojstva 12 redarstvenika u Borovo selu, su vrlo osjetljiva točka, a brat jednog od poginulih redarstvenika je i saborski zastupnik Stevo Stiv Culej. Stiv inače sam prikuplja informacije i spoznaje o ubojicama, i uz pomoć ljudi koji se priključe toj istrazi,a za informaciju, drž. odvjetništvo mu zadaje velike glavobolje, i ne postupa u skladu sa zakonom. Sputava ga kad god stigne, a sve zbog dogovora na hrvatsku štetu koji je postignut sa Srbijom. Nadalje.

Odvjetnik Hodak Zvonimir, također ima velike probleme sa UDBA-om, dalje sa SDS, KOS, pa sve do današnje SOA, koja, mu i dalje sputava djelovanje. Jer od ranije dakle, još od prije rata Zvonimir je bio praćen od te ubojite tajne službe i samim tim postao velika meta, agentima, te je vjerujem iz toga razloga i izveden atentat na njegovu kći Ivanu Hodak. Ovo su moji zaključci, i nadam se kako se ne kose sa dosadašnjim spoznajama.Veliki udarci jednom čovjeku.

Još treba dodati: Ante Nobilo ošamari mladića, jer je vjerovatno on tražio šamar. Izrežirao ga mladić. (!?)

Milan Bandić, daje krajnje odvratan komentar, za suicid branitelja ili dragovoljca: Pa što!? Neka je…

Josip Perković ubije 20-ak ljudi, a komentar mu je: Jesam pa što!?

Hrvatski političari na čelu od Tuđmana, do K.G.Kitarović, prodaju očevinu, djedovinu, tvrtke, tvornice, zadužuju se, predaju godinama dragovoljce sudovima…komentar njihov je kako pravna država mora funkcionirati.

U redu…ako pravna država mora funkcionirati, što je onda sa pljačkom i privatizacijom, sa neprocesuiranjem četnika, te abolicijom…što je sa četnicima uposlenim u Policiji…što je sa krađama vojnih tajni, nestankom planova obrane RH. Zar takvi Teletubisi, mogu raditi u ustanovama poput MORH-a, i MUP-a. Čini se kako računala imaju otvorene foldere, gdje svatko može uzimati ono što hoće i što mu treba…za novac naravno. Te tajne uredno kupuju Srbi i srpska vojska. Prema pričanju povjerljivog izvora iz Srbije…prije desetak godina, su dolazili uredno sa kravatama, hrvatski političari iz redova SDP i vladajućih, u MUP Srbije te su dogovarali opačine, i svakojake aktivnosti koje su činile i stvarale more Hrvatima u Hrvatskoj. To je jeziva istina, koju malo tko zna… No nije zgorega niti napomenuti, da takve aktivnosti, traju od početka rata…Kupovina oružja, preprodaja nafte, trgovina narkoticima od Turske preko Bugarske do Hrvatske, a sve u cilju oslabljivanja hrvatske mladeži, govore samo po sebi sa kakvim vampirima Hrvati imaju posla.