Poruka heroini Vukovara dr. Vesni Bosanac!

Za natpise Srba u tekstu o prodaji organa i trgovini organima preko dr. Vesne Bosanac i drugih liječnika u vukovarskoj bolnici 1991 sam čuo prije nekoliko godina, i na to sam reagirao sa nevjericom, jer takve riječi su došle iz usta čovjeka, koji je 90-ih godina ukrao vojne tajne iz MORH-a i za nagradu je dobio izgon u Njemačku. Inicijali su mu I.L. Radio je u Hrvatskoj vojsci kao obavještajac, i danas radi još uvijek svoj posao vani, a uz to je se uspio infiltrirati i u BDSH. Pa stoga molim, predsjednika ove stranke, neka pripaze koga imaju. Tko se jednom opeče i na hladno puca. Hrpu puta je dovozio lijekove i pomoć u Vukovar, nakon rata, da bi pred više svjedoka kazao ovakvu gnjusnost o osoblju koje je bilo u najgore vrijeme u tromjesečnoj agresiji na Vukovar. Licemjerje?! Ne. Ovo zalazi u domen psihopatologije. No da stvar bude urednija, trebali bi krenuti tragom ovih laži, a najbolje od njega. Jer je školovan. Kao i Milanović.

Dok naše ljude zatvaraju, proganjaju i uhićuju na granicama sa Hrvatskom, ovakvi likovi poput ovog super inteligentnog, i muževnog agenta bivaju nagrađeni.

Link:

Dr. Vesna Bosanac

Kakva država takvi, predsjednici, koji su njome vladali takvi su i agenti. Jedino se mi mali ljudi nismo mijenjali,dragovoljci i branitelji…Zato im i jeste u cilju blatiti nas po svuda u svijetu, jer drugog i pametnijeg posla nemaju, a uz put zarađuju definitivno ojre, dolare, funte, i druge valute. U cilju im je uništiti dostojanstvo hrvatskog branitelja, i domoljuba, i liječnika te osoblja iz vukovarske bolnice. Imam poruku za sve liječnike i osoblje vukovarske bolnice:

Ničija nije do zore gorila pa ne će niti njihova!