Srbi su dali zeleno svjetlo za agresiju na Hrvatsku, a mi ih čekamo!

Srbi su dali zeleno svjetlo za agresiju na Hrvatsku. Radnje su uvođene, i odrađuju se svojim redosljedom i svojim tokom. Vučić, Dačić, Nikolić, Šešelj zveckaju svojim oružjem i spec. rat, koji je u tijeku, se i dalje nastavlja, no k tome se priključuju još esencije konvencionalnog rata, kojeg su si zamišljali Srbi. Treba naglasiti, da postoje i         snage koje nas odmjeravaju, važu i čine sve ne bi li omeli takve stvari. Takvi ljudi su u manjini, no treba im odati počast jer se nalaze u Srbiji i drugim zemljama svijeta te kontaktiraju sa njima Srbima, koji znaju nešto o ratu koji se uvelike priprema.

Nije zgorega niti dati potporu ovoj neljudskoj vladi i politici, političarima, izuzev nekoliko njih, i to na način, da se očituju, i zanavijek nestanu iz Hrvatske, neka uzmu diplomatske putovnice, i neka odu, tamo gdje im je mjesto, a neka se naša dijaspora vrati na ognjišta na mjesta gdje su oduvijek bili, i tamo gdje im je oduvijek bilo mjesto, ali su zbog velikosrpske politike morali otići u sve zemlje svijeta.

Greška
This video doesn’t exist

Onaj tko beshrabruje sve od malog čovjeka do vrhunskih stručnjaka diljem Hrvatske i dijaspore, hrvatske vojnike, onaj kome nestaju tajni planovi Obrane RH, tko neprovjerene osobe zapošljava u tajne agencije, koje uzgred rade samo na zaštiti, komunista, UDBA-e i ratnih profitera, kao i upošljavanje i neprocesuiranje zločinaca, i svi oni koji su spremni Hrvatu, zabiti nož u leđa, nisu ništa drugo do Jude i izdajnici Hrvatskog naroda. Svako neka radi po svojoj savjesti, i neka bude pripravan i odraditi sve ono što je odlučio…tajne su tajne, dok ne isplivaju van, a ova nije samo isplivala, već se slika po svim mogućim portalima, kako hrvatskim, tako srpskim, bosanskim pa i svjetskim. Ne mrzim nikada nikoga, ali ne dam na svoje- …pa što Bog da i sreća junačka!

Za Dom Spremni!