Suicid čovjeka na kojeg je pokušan atentat!

Marin Grgeta bio je metom atentata, iza kojih najverovatnije stoje interesne skupine, srbskih lobija, koji danas harače Istrom. Jednako tako se može kazati i za KOS, da je suučesnik atentata, na Marina Grbetu, jer kako se vidi jedan od najsumnjivih je dakako Rade Obradović, koji je uložio preko 20 milijuna Eura, u Istarske objekte, i poslove skupa sa sinom Nikolom. Predaja liste koalicije IDS-PGS-Lista za Rijeku (RI) za nadolazeće parlamentarne izbore zakazana za danas u 10 sati u Državnom izbornom povjerenstvu u Zagrebu otkazana je zbog tragične smrti.

Marin Grbeta je bio na najunosnijem poslu u Županiji isto kao što je KOS bivše Jugoslavije. Vrlo neugodna situacija, za obitelj.

Kako neslužbeno saznajemo, Marin Grgeta, član predsjedništva IDS-a i županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, u srijedu navečer počinio je samoubojstvo u Funtani. Je li droga bila uzrok popuštanju živaca, duhovnom slomu, nepoznanica, je nama koji to gledamo sa strane, ali bi Policiji i istražiteljima trebalo biti znatno jasnije, ako pomnije pogledaju i istraže ovo po meni vrlo sumnjivo samoubojstvo. Očevid je potrajao do kasnih sati. Moj zaključak je kako se ubijaju ne samo branitelji i dragovoljci, već i oni koji ih nisu nikada podnosili. Tragedija je tragedija, meni, nama, al ne i njima. Tko je izvođač radova, valjda će mo saznati.

Na Eda Kosa je pokušano 8 atentata. Kos je pročelnik grada Poreča za urbanizam. Pa vjerojatno se radi o pritisku na njega kao što se i Eda Kosa pritiskalo i pokušavalo maknuti

Ovo je 3. samoubojstvo nekog IDS-ovca.