Poruka Dragi Prgometu!

PXL_140314_7156753

Gospodine Prgomet ! Odlučio sam se na ovaj način obratiti, jer zapravo drugi ni ne postoji. Za početak, da odmah sve bude jasno, od osnutka smo moja porodica i ja bili glasaci HDZ-a . Nismo propustili ni jedne izbore. Svaki izbori 8 sigurnih glasova u 8-oj izbornoj jedinici, kao što znate, tradicionalno crvenoj. Samim tim naši su glasovi bili i dvostruko vrijedniji.

Nakon vašeg povratka u HDZ, kojeg ne odobravam, jer mislim ako neko samovoljno napusti stranku iz bilo kojeg razloga, ne zaslužuje drugu priliku. Niste bili sposobni mijenjati stvari ni kad ste bili potpredsjednik. To mi govori, da niste imali potporu u samoj stranci, i da ste samodopadan i sam sebi dovoljan, ne mozete podnijeti nekog jakog pored sebe a kamoli iznad sebe.

Uz sve navedeno i još dosta toga što vam zamjeram bio sam odlučio da podržim stranku sa svojih bijednih osam glasova. Kap, zapravo bujica koja je prelila čašu, odnosi se na vašu izjavu o” fašističkom” pozdravu ZA DOM SPREMNI.

Da bi zabranili taj prlijepi, domoljubni, vjekovni Hrvatski pozdrav, morat će te mijenjati i Hrvatski jezik. Možda vam je to i cilj. “Pa da bre govorimo da nas ceo svet razume”. Znate li vi što je dom ? Sto je to Domovina ? Što znači biti spreman poginuti za Domovinu ? Ili možda trebamo vikati ZA OTAĐŽBINU ĆE MO DA GINEMO! BRANITE NAM DA GOVORIMO HRVATKIM JEZIKOM U HRVATSKOJ! Nemojte molim vas sad floskule, i ja sam bio Hrvatski branitelj i ja sam ovo i ono. Što ste u ratu radili SVETA JE DUZNOST SVAKOG HRVATA, ali je i dužnost da poslije rata brani interese svoga naroda. Ako najveća vrijednost nije i jezik, onda ja neznam sšto je. Vašim istupom u javnosti, zapravo ste otkrili svima koji su se nećkali, za koga glasovati, da ne podrže opciju u kojoj se vi nalazite. Vaša fašizacija svega i svačega, to ste vjerovarno podučeni na kružocima SDP u Kumrovcu i okolici, samo će hvala Bogu dati kontra efekat. Samo branite i kažnjavajte, više jače. To nam je poznato. To smo prošli, i preživjeli. Preživjet će mo i vas, i vama slične. Pišem ovo i usput gledam srpski dnevnik. Kazu Vučić “četnik”, sastavio vladu. Pa se pitam, jeste mozda dobili koji resor. Naime ne znam koji od vas dvojice pljuje više po Hrvatskim Svetinjama!? Mogao bih još satima, ali nema smisla. Zapravo niste zaslužili ni ovoliko redova. Velika greka HDZ-a. A ja moj Drago sam, ZA DOM SPREMAN kao i 1991.

PS-Ne znam kad su izbori u Republici Srpskoj, pa probaj tamo, ako nije upalilo kod Vučića.

Izvor: Eugen Mlinarić