Dobili smo na LOTU…stiže 2.000.000 izbjeglica!

Stižu nam novih 2.000.000 milijuna izbjeglica. Divno…Nama!? Ne! Nama ne trebaju, niti su nam ikada trebale. Treba li možda ovakvo stanje u Hrvatskoj nekim našim istočnim susjedima (komšijama) neprijateljima Hrvatskog naroda od pamtivijeka? E to je već pametno postavljeno pitanje, a evo i odgovora. Izbjeglice imaju za cilj, razbijanje nacionalnog korpusa Hrvata. Razbijanje nacije, nacionalnosti imena Hrvatskog. Ono što su osmanlije u agresiji napravile za 500 godina u Srbiji, to se pokušava ovim putem učiniti kod nas. Prefriganijim putem, perfidnijim, političkim sredstvima i pod izlikom straha od smrti, snage koje su poslane u Hrvatsku, ali, sa ubačenim fanaticima. Onako kako je Njemačka osvojila i stvorila Europsku Uniju-Eurom. Hrvatska Predziđe Kršćanstva!?

Nekome jako smeta sve to ili se očekuje prvi korak od hrvatskog naroda! Da bi nas još lakše „komšije“ etiketirali kao genocidne i koljačke. Koliko god humane bile nevladine organizacije, molim da se jave sve dragovoljno pa neka prime izbjeglice kod sebe u stan ili kuću. Bomba u Vinkovcima koja nije eksplodirala, je bio neuspjeli pokušaj (Tajne službe!?) ili polupismenih terorista koji koriste i danas sporogoreći štapin pored sve sile tehnoloških igračaka. Upozorenje definitivno jeste bilo, i primljeno je onako kako sve kod nas primaju političari: OPORTUNISTIČKI!

Linkovi:

Stiže novih 2.000.000 izbjeglica!

MUP šuti…stižu izbjeglice!

Sve samo za osobni probitak. A da je kojim slučajem eksploziv bio detoniran, unaprijed pripremljena ekipa glumaca i statista Vladajućih bi tada zaživjela u predstavi imena:

To bi pisalo na Portalima. Sva sila stručnjaka bi se javljala po pitanju sigurnosti Hrvatskog čovjeka. “Hrvatska je napadnuta podmuklim terorističkim napadom u Vinkovcima!” 

NO JESTE LI VI GOSPODO IZ NACIONALNE SIGURNOSTI, ČULI IKADA ZA PREVENTIVNO DJELOVANJE!? 

Pitanje koje postavljam jeste sljedeće: Zašto se ti glumci iz Nacionalne sigurnosti ne javljaju sada kada je ugrožena Slavonija i Baranja!? Gdje su sada savjetnici za nacionalnu sigurnost, K.Grabar Kitarović!? Čini se da sam potpuno u pravu, kada sam ih nazvao glumcima i statistima. Čini se da će se sukob iznova voditi daleko od Metropole, daleko negdje na Istoku zemlje Hrvatske, gdje žive ognjištari, desničari, nacisti i fašisti koji su slomili zube 3. sili Europe 1991 godine, pa je stoga poslan netko ekstremniji, sa ciljem desetkovanja pučanstva Slavonije i Baranje. Osim toga čemu raspravljati o njima, kad su im planove obrane RH ukrali saračunala…ma da je samo to…mislim da se svi valjaju u njihovom svijetu koliko nesposobnih djelatnika imamo u MORH, i drugim institucijama, tajne, najtajnije organizacije, toliko tajne i uspješne, da im dadeš 3 nacrtane guske, sve tri bi izgubili!