Poskoci koje sam jeo na Velebitu za fruštuk, bi se otrovali koliko sam ogorčen politikom u Hrvatskoj!

Komunisti i četnici, sklanjajte se dolazi vrijeme koje ne će biti ugodno ni jednima ni drugima. To što ste pokrenuli spec. rat, vam se lagano obija o glavu. Primjetit će te to, tek na kraju priče, kitice ili strofe pjesme “druže Tito”. A znate što? Jer ste nenormalni, glupi, debilnog karaktera, i nemate pojma, o ičemu korisnom u životu, osim klanja i ubijanja nedužnih. Vi bi vladali!? Pa idite svojoj kući u Srbiju pa vladajte. Budite uvjereni, da se vara svak onaj koji misli kako će proći kontrolu putnika, kroz “metal detektor”. Ne ću moći ni ja sa gelerom u jetri veličine glave šibice, ići tam gdje i htio. A to je postati, kamen u svemiru. 25 godina ga nosim, nisam kukao. Prije neki dan ga drugi liječnik odkrio. Istina. Liči liječnik na Isusa Krista. Kad me nije šlogiralo nikad ne će. A sad je došlo vrijeme  naplate svima koji su se smijali tome. Vama je čini se ugodno u Hrvatskoj. Inače prvi liječnik na ukltrazvuku je bio na opijatima.

Hajmo dalje.

E pa evo prijedloga. Četnici i komunisti, UDBA-mafijaši, ostavite sve nama Hrvatima, i idite svojim putem jer je očito: volite kune, a ne volite Hrvatsku. Zašto? Jer igru koju ste započeli ne će biti dobra, niti dovoljna…mala karta. Još bih vam kazao, da mi je dovoljna kazna što smo imali hrpu izdajnika i pete kolone, političare koji ne mijenjaju svoj donji veš od kad je Karl Marx kazao da nas sve, Hrvate treba ubiti, pobiti. Kazna mi je i prvi predsjednik koji je, budimo pošteni, stvorio 200 obitelji bogatih, kojih danas ima već 300. Moram spomenuti i to da je ubio HOS-ovce. A preživjele današnja politika gura u srbijanske zatvore. Time je predsjednik Tuđman, osigurao svoju obitelj, i debelu zaleđinu i zaštitu. Politika linije manjeg odpora snošljivosti. No i predsjednik Kennedy je mislio da ima, a štujem ga jer nije bio papak, pa je usprkos upozorenju otišao u Dallas u Texasu, i sjeo u automobil te prošao ulicama, usprkos upozorenjima agenata te prijetnjama atentatom. Trebalo je imati muda za takvo nešto. A atentat na Tuđmana, 1991, je ništa drugo do igrokaz, između njega i Miloševića, jer je bio dovoljan poziv:

Alo Franjo, bonbardirat ću ti špajz, skloni se u spavaću sobu.(!?)

Čemu ovakav zaključak? Pa sjećanja su malo bolna: 13 primirja, 3 neuspjela proboja za Vukovar i pad Vukovara.

No dobro neka je stvorio 200 obitelji, kojih je danas 300. Al što je abolirao četnike, kru te jebel, a mi Dragovoljci i Branitelji, moramo u zatvor, i na robije, i to još u Srbiju. Jer je Glina, puna i druge kaznionice pune. Al zašto uopće moramo u zatvor! Jel se pita netko to? U mentalnom sklopu toga koji je to odlučio, nešto definitivno nije u redu, jer je mislio da je nevidljiv: Tko je mafija u Hrvatskoj? Srbadija. Tko su članovi mafije u Hrvatskoj? Tko je većina u Saboru? Srbadija i podguzne muve- Rvatine, koji rata nisu vidjeli. Nešto nije u redu. Šalu na stranu nije uopće smiješno!

Danas je stanje ovakvo: Ako je SOA nasljediva kao što su nasljedne genetske bolesti, preporučam bogatim obiteljima da je uzmu u svoju zaštitu (SOA), ima da nastradaju, pučki rečeno da najebu, kao mi što smo nastradali, od njihovog nerada-tj. izdaje. Trebam samo provjeriti jesu li Košutići glavni među šefovima…ne bi me uopće čudilo, da jesu. Lako je biti hađžija sa par milijuna eura u đžepu. A uz pune đžepove u njih stane još i pokoja vojna tajna, recimo sitnica- plan obrane RH, broj vojnika,pričuvnog vojnog sastava i broj sposobnih. A mi sirotinja, da oprostite, tko nas jebe!? Heroje ne puštaju na predavanja u vojna učilišta!? Pa jel se vi stidite Ivana Dok Anđelića, Petra Janjića Tromblona? Mrtvima ste dali kamen, spomenik, tri hitca u zrak. A žive ignorirate. E pa ovako, imam podatak da Stric Ivan ima otvorenu pučku školu u prirodi. Svak od nas koji ju je pohađao, ima završeni tečaj, od pisanja zadaće, blogiranja, rukovanja praćkom do snajpera velikog kalibra. Pravljenje Molotov koktela. Muka mi je. A znate od čega? Jer se u Hrvatskoj ne može skupiti 500 ljudi, i uletjeti u Sabor, a imali smo 130.000 ljudi na Trgu B. Jelačića…jel to moja greška, što pišem ove redke? Nije bratiću. Ja sam kroničar mali nebitan, i ispaljujem otrovne strelice, premazane sa kurare, jer sam se 1989 godine vratio sa nezavršenog faksa. A  to će netko platiti. Mogao sam djecu podučavati: Tko je Petar Rajkovačić, Ivan Čalušić, bitci za Ođžak, bitci za Koprivnicu, bitkama iz Domovinskog rata od kojih se rijetko koja spominje u knjigama. Mogao sam učiti ih povijesti hrvatskog naroda, mogao sam ih učiti lijepim stvarima…danas jedan Milanović kazuje da u rat išla sirotinja. Mislim da Milanović priziva nekakve duhove, koji su samo njemu nejasni i fašistički nastrojeni, jer živi na hrvatskom tlu. A ovdje su ginuli samo Hrvati. Oduvijek.

A kako neki kažu, postao sam i pijanac. Kako bi kazali u Saboru: Ispravka netočnog navoda:

Ako čovjek pije svakodnevno alkohol, onda se postaje vremenom alkoholičar. To je istina.

Ne pijem alkohol, i ja ih ispravljam i kažem ovako:

Ako čovjek pije svakodnevno gorčinu, onda se postaje zapravo ono što si bio cijeli život. Hrvat, a po srbočetničkom postaje se i nacist, šovinist. Nije teško…samo treba progutati ispijeno. Nadalje je sve kemija koja odradi svoje, i čir na želudcu. A usred srbočetničke mržnje i neprocesuiranja njihovih zločina, reakcija na četnike i ta nedjela koja su ostala neprocesuirana, i čir na želudcu je Ustaški nastrojen, jer je reakcija, na srbočetnike. Poručujem hrvatskim piscima, slova vam se u knjigama pozlatila.

Poskoci koje sam jeo na Velebitu za fruštuk, bi se otrovali koliko sam ogorčen politikom u Hrvatskoj, četnicima, koji su posvuda, ex komunistima koji su danas punopravni članovi u vladi RH, masonerijom, kao i UDBA i KOS-om. Pa majku mu u Vinkovcima se sve zna tko je i kakav bio i što je radio, a što je najgore od svega, ti udbokosovci, šetaju pješačkom zonom i tko im što smije. A ti Striče Ivane, otvaraj vrata, svaki puta kada Policija, zbog stranice “Hrvatsko Obrambeno Štivo” zazvoni na interfon, jer to nekom smrdljivcu iz SNV-a, zasmetalo…