Kako funkcionira sudstvo u Hrvatskoj?

12 redarstvenika, masakriranih u Borovo selu, a koljači nisu još uvijek procesuirani, a Stiv Culej dan danas vodi istragu privatnim putem, jer u državne institucije NITKO više nema povjerenja. U Borovo selu su poginuli: Stipan Bošnjak, Antun Grbavac, Josip Culej, Mladen Šarić, Zdenko Perica, Zoran Grašić, Ivica Vučić, Luka Crnković, Marinko Petrušić, Janko Čović, Željko Hrala, Mladen Čatić. Za psovku, se ide u zatvor, za spominjanje četnika na virtualnim medijima se također ide na obavijesni razgovor, ili vam inspektori dođu na sat dva na kavu, a za masakriranje 12 redarstvenika iz Borova sela, kao i za smrt 12 vatrogasaca na Kornatima se biva neprocesuiran. Za sudjelovanje u Domovinskom ratu, biva se nazivan paravojnim formacijama, i teroristima, a za ubojstva Hrvata u i klanje nedužnih Hrvata u Domovinskom ratu se biva nagrađen abolicijom, kao i zapošljavanjem u državnim institucijama. Institucijama Hrvatske države kao da je u cilju uništenje Hrvata, i to ovim putem koji je jedan od najgorih mogućih načina koji se zove specijalni rat. A sprovode ga drž. odvjetnik Mladen Bajić, skupa sa bandom lopova, koji nemaju ništa drugo na pameti, nego odugovlačenje svih sudskih procesa.

Kao sljedeće se mogu navesti procesi protiv Dragovoljaca i Branitelja, koji su na popisu Srbije, odnosno Nikolića, Vučića, Dačića, Šešelja, drugih četnika. Naša predsjednica kao da uživa u svemu tome, jer kako nam je dana, tako može i odfrknuti u ropotarnicu povijesti a isplivat će netko, ne znam tko. Takvih velikana nema više, jer su otišli svi nasilnim putem, ili prirodnom smrću negdje u dijaspori, daleko od doma, ili su nagonjeni na suicid, od snaga, koje nemaju veze sa kršćanstvom, ili sa humanošću.

Još nešto:

Tragedija na Kornatima, koja se dogodila, je ništa drugo nego nastavak, agonije sudstva u Hrvatskoj. U kornatskoj tragediji su stradali:

-Dino Klarić, Ivica Crvelin, Ivan Marinović, Marko Stančić, Gabrijel Skočić, Hrvoje Strikoman, Tomislav Crvelin, Ante Crvelin, Josip Lučić, Karlo Ševerdija, Marinko Knežević, Ante Juričev-Mikulin. Frane Lučić je jedini preživjeli vatrogasac koji dan danas nema prava na naknadu štete, na osnovu ozljeda koje ima. Dražen Slavica zapovjednik vatrogasaca, je pravi optuženik po mom viđenju, jer je svojom bahatošću, neznanjem, i arogancijom poslao u smrt dvanaestoricu.

12 redarstvenika, 12 vatrogasaca, 12 apostola? Simbolično zar ne?

I na koncu 70.000 + smrti dragovoljaca, i branitelja, i preko 3.000 suicida dragovoljaca, bojovnika. Što se to događa u Hrvatskoj, stvorite si sliku sami, jer je meni mučno to opisati što mislim o njoj. Meni ovo na Hrvatsku za koju smo se borili, ne liči niti malo. Nemam više povjerenja u žive, vode me duhovi ratnika dalje.

Jedna misao o “Kako funkcionira sudstvo u Hrvatskoj?

  1. Ma mater va j…. UDBaško-izdajničku. I ovaj će narod progledati pa će vas lustracijom pomesti ko najboljom metlom. Nećete još dugo.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.