Hrvatski špijun uhićen! A što je sa četnicima u Saboru!?

spying

Agenti beogradskog centra srpske “Bezbednosno-informativne agencije” (BIA) danas u Beogradu su uhitili hrvatskog špijuna. Navodi se kako se radi o agentu koji ima državljanstvo Srbije i Hrvatske te radi za hrvatsku obavještajnu službu. Operacija je izvršena u suradnji s Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu, pišu Novosti. Uhićenom je određen 48- satni pritvor. Uhićenoga tereti za špijuniranje u korist Hrvatske, zbog čega mu prijeti od 3 do 15 godina zatvora.

Pošto je SOA dezinformativna služba, poput KOS-a, i na tim temeljima je zasnovana, i izgrađena, i ne radi u svrhu hrvatskog naroda, pitam, se nadalje: Što radi ijedna služba u Hrvatskoj? Da li postoji nekakva domoljubna služba koja može procesuirati četnike iz hrvatskog sabora? Postoji li takvo što, imamo li takvo što?

Što rade SOA-ini agenti? Surfaju po web. stranicama. Ne zanima ih ništa drugo, osim lake zarade, a ne kane se niti uznojiti da bi došli do informacija. Pod nosom su im četnici u Saboru, no ipak njih vole služiti, više, nego Hrvate. Sramotno!

Greška
This video doesn’t exist

Kroz nekoliko godina očekujem, raspad ( idemo kazati) hrvatskih tajnih službi, jer nemamo niti nasjosnovnije mjere, za zaštitu Domoljuba i Branitelja, i svakako možemo očekivati daljnja uhićenja. Činjenica je nepobitna, da u nas u Hrvatskoj postoje snage zla, koje haraju, od Sabora, MORH, MUP-a pa sve do institucija, najmanjih po redosljedu. Uhljebi dominiraju, dovedeni na posao po babi i stričevima, i ne moramo se bojati, da će tajne Hrvatske ostati skrivene. Ipak su oni svi plaćeni i to masno/dobro da sve to prodaju neprijatelju!

 

Jedna misao o “Hrvatski špijun uhićen! A što je sa četnicima u Saboru!?

  1. Striče Ivane moja pok. Mama Ivi/Vićeka je znala često puta reći: Da nije svakome dozvoljeno istu pjesmu pjevati…Drugim riječeima to znači da je LOV otvoren na Hrvate ne mari gdje se oni nalazili. Klikni na: GUJA U HRVATSKIN NJEDRIMA…i tu će se koješta otkriti ili saznati.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.