UPOZORAVAMO! Ne idite van Hrvatske!

Bosanska televizija je javila, kako se pripremaju optužnice za 1.800 branitelja Vukovara. To na žalost nije ništa novo, jer prava istina je da se potražuju, tjeraju i uhićuju 35.000 preživjelih dragovoljaca Domovinskog rata. A skupa sa njima i drugi koji su na popisu srbijanskog suda. Polako samo…njihova (srbijanska) politika je poput kiseline, polako djeluje i nagriza, sve pore.

Ovo je stvarno stanje, i užas našeg pravosuđa i sramota naše Predsjednice, koja ne vidi dalje od svog fakulteta, i svoje fotelje. Njena prijetvornost kao i prijetvornost Mesića, Josipovića, kao i svih političara, je odvratna u tolikoj mjeri jer, nisu željeli kazati pravu istinu, a to je da su ovaj paprikaš zakuhali svi prije K.G. Kitarović, no ona je samo dodala začin. Do kraja priče će mo imati na svakom graničnom prijelazu, u računalu, svih 35.000 preživjelih Branitelja i Dragovoljaca na tjeralicama, tako da i ovaj puta upozoravamo sve Dragovoljce i Branitelje 1991-1995 godine:

NE IDITE VAN HRVATSKE, MOGU VAS UHITITI!

 

2 misli o “UPOZORAVAMO! Ne idite van Hrvatske!

  1. U Ime Isusovo uzimam vlast i vežem sve zle sile i snage u zraku, na zemlji, u vodi, u podzemlju, na onom svijetu, u prirodi i u vatri. Ti si Gospodin nad svim svemirom, dajem ti slavu u ime Tvoga stvorenja. U Tvoje Ime vežem sve demonske sile koje su došle protiv nas i naših obitelji i stavljam sve nas pod zaštitu Tvoje Dragocjene Krvi koja je prolivena za nas na križu.
    Marijo, naša Majko, tražimo Tvoju zaštitu i zagovor kod Presvetoga Srca Isusova za sve naše obitelji. Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj.
    Sveti Mihovile, i naši anđeli čuvari, dođite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla što obilazi svijetom. U Ime Isusovo zapovijedam svim silama i snagama zla da odstupe istoga časa od nas, od naših domova i naše zemlje, a mi ti zahvaljujemo, Gospodine Isuse jer si vjeran Bog i osjećaš s nama. Amen.

    Sviđa mi se

  2. Prokleti bili svi izdajnici koji će i ove izbore glasat za jugo partijske smradove i ostale uhljebe. Samo je izdaja gora i od najgoreg ubojstva.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.