POŠTENJE JAVNIH OSOBA I POLITIČARA!

 

O poštenju naših javnih osoba a posebno političara i nema baš neke posebne potrebe govoriti jer su oni sami sa svojim dijelom i riječi to rekli u zadnjih 20 godina.
PRVO SE ISPRIČAVAM RADI OVOGA ŠTO ĆU NAPISATI SVIMA ČASNIM ČLANOVIMA PRAVAŠKIH STRANAKA JER SU PRAVAŠI UVIJEK BILI ODANI DOMOVINI I SVOME NARODU.

Ovom prilikom bi se samo obratio svima Vama biračima i građanima kako pojedini lideri stranaka krše zakon a isti taj zakon ih štiti i dozvoljava još veći kriminal.
Predsjednik A-HSP Dražen Keleminac koji je u kriminalu više od samoga AL Caponea to je i sada pokazao a dokaz tomu su i sljedeće slike i izjave ovjerene kod javnog bilježnika.
Isti taj koji vrši svoju diktaturu nad časnim pravašima je ovaj puta bez pristanka stavio časnog i poštenog čovjeka na izbornu listu u V izbornoj jedinici pod rednim brojem 2.MIRKO TADIĆ.
Časni i pošteni MIRKO TADIĆ je kad je to saznao odmah to prijavio te je radi svoje zaštite dao i ovjerio svojeručno izjavu da nije pristao biti na izbornoj listi,isti je isto tako izjavio da nije sam podigao potvrdu o ne kažnjavanju kao ni pristanak i potpis da pristaje da bude na izbornoj listi u V izbornoj jedinici.
Dokaz tomu su i ovjerene potvrde javnog bilježnika gospodina Miroslava Kovača iz Vinkovaca.
Ali izgleda da dični Keleminac to može jer ima dobru pozadinu koja ga čuva u desnoj ruci bivšeg ministra MUP-a ranka Ostojića u dotičnom recimo gospodinu I.DOMINIĆU koji je uvelike surađivao s Ostojićem.
Poštovani i cijenjeni PRAVAŠI ovo nije udar na Vas kao članove nego samo da Vam pokušam ukazati tko sebe naziva većim pravašem od Vas časnih i poštenih a nije dostojan da bude član jedne takve stranke a kamo li predsjednik.
U par riječi ću još samo opisati njegovo političko djelovanje i za koga on radi.
Isti taj Keleminac kad god treba u javnosti prikazati da su pravoslavci ugroženi a to sigurno nisu on se pojavljuje po koje kakvim skupovima te sa svojim nastupima u javnost gura neprijatelje svih građana Domovine tu prvenstveno mislim na Pupovca i Milanovića, jer poslije njegovih neopravdanih napada na Hrvate pravoslavce to koriste Pupovac i kompanija da bi cijeli Hrvatski narod prikazali kao kriminalce.
To sam i sam u par navrata osjetio jer mi je isti upropastio neka mirna okupljanja i proteste.jedan od takvih primjera je prošle godine u Rijeci kad je Frljić imao svoj performans sa 5 silovanih žena od kojih niti jedna nije bila silovana niti je Hrvatica to je bila SDP-ova akcija pod nazivom KONTRA OLUJA 05.08.2015.godine.
Mjesec dana sam osobno organizirao mirni prosvjed protiv toga i Frljića i odazvalo mi se je osobno što u inbox što telefonski preko 300 i više branitelja, saznavši za to isti je Keleminac na lopovski način par dana prije toga objavio da A-HSP organizira prosvjed i ja sam sve one koji su mislili doći o tome obavijestio i da ja osobno neću nazočiti,ali da je isti rekao da on i stranka daju podršku braniteljima tu bi se pokazao kao čovjek ovako je sve propalo osim što je on dobio par šamara,ali je zato veliku medijsku pozornost podigao Pupovcu Milanoviću Frljiću i ostalima kojima smeta sve Hrvatsko.
Prošle godine u Srbu isti je opet pokazao da radi u interesu Pupovca i Milanovića u jednom trenutku sam pomislio da će taj dan doći do nereda zahvaljujući njemu ali u suradnji sa mojim prijateljem M.Z. uspjeli smo to smiriti jer je isti čak zagovarao da se krene na osiguranje koje su bili sve pripadnici MUP-a u razgovoru s jednim mladićem koji je skoro zaplakao iako je policajac isti mi je rekao da on jadnik samo radi svoj posao i da mu je otac isto branitelj i invalid Domovinskog rata a Keleminac bi išao na djecu naših suboraca.

POŠTOVANI I ČASNI PRAVAŠI MEĐU VAMA IMAM ISTO PRIJATELJA I SVE VAS CIJENIM I POŠTUJEM!

VAMA OSOBNO BIH ŽELIO DA USPIJETE NA IZBORIMA ALI BEZ OVAKVIH OSOBA KOJE SU SAMI SEBE NAZVALI PRAVAŠIMA A NE ZASLUŽUJU ČAK NI BITI ČLANOVI DOMOLJBNE STRANKE!

VJERA U BOGA I HRVATSKA SLOGA!
ZA DOM SPREMNI!