Što je sa ratnom reparacijom Srbije!?

Hrvatske Branitelje i Dragovoljce proganjaju, dakle raspisane su tjeralice, i poslane na granične prijelaze, oko Hrvatske. Naši Hrvatski političari, drugim riječima podguzne muhe, nisu učinili ništa u svezi naplate ratne reparacije Srbije rep. Hrvatskoj. Nju bi trebalo pod hitno naplatiti, jer su se Srbi definitivno oteli kontroli. Po kojem sistemu će se naplata odvijati nije bitno, no bitno je naplatiti do zadnje kune, i lipe…

Političari su malo to zapostavili, ili stavili po strani, jer nemaju petlju, to odraditi. Vjerovatno jer kleče sluganski na koljenima kao prodane duše, koje nemaju skrupula, morala, niti ikakve vjere.

Što je sa pobijenima, na Ovčari? Zar su nam isplatili, ijedne kune, da li su isplatili ijednu kunu obiteljima, pobijenih?

Kakva je to zaštita spomenika Heroju Vukovara, Jean Nicholier ako na njegov spomenik i na spomenik Mire Barešića švrljaju. Ni mrtvima ne daju mira.

Ivo Josipović, Mesić, hrvatski poltičari, svi hrvatski ministri branitelja, od Njavre, preko Pančića, Jadranke Kosor, pa sve do trija fantastikus Matić, Glavašević, Nađ i svih drugih koji su upleteni u priču.

Političari hrvatski. Možda Vam se ovo čini kao mala, web. stranica, sa dva tek izrasla zubića, donja. Možda i jesmo krezava desnica,a li gledamo što zagrizemo i grizemo do kraja…Zapitajte se. Što radite, i kome služite. I kako bi mogla ova priča završiti. Pa i pas sa jednim okom vidi odakle ova priča kreće, i kamo završava.