Odnos prema veteranima dom. rata!

12196144_1648988332026758_5011048697287505159_n

Svako nastojanje Dragovoljačkih udruga sa  inicijativama, koje se sprovode diljem zemlje Hrvatske, nisu urodile plodom. I dalje postoje potezi određenih skupina, koje nanose štetu Dragovoljcima i Braniteljima. I to u vidu specijalnog rata, koji nemilice udara, u svijest svakog malog čovjeka poput mene i vas. Nije bitno kako i od kuda, no jasno je da Srbi ne kane prestati sa ovim aktivnostima i da se mi nikako ne možemo odlučiti što kamo i do kuda ići.

Ovo svakako ide u prilog pokvarenoj politici koju sprovode hrvatski političari koji prodaju sve moguće, u hrvatskom narodu, tako da ništa drugo ne preostaje nego uzeti šibu u ruke i namlatiti, glumce u Saboru, jer donose propast, smrt, očaj, i naposljetku dim iz kojeg se naziru njihova ružna lica.

Greška
This video doesn’t exist

Sve nakon toga što će doći su izigrali, a svi oni koji su imali moć pokrenuti nešto u hrvatsku korist kao i svi oni koji su onemoćali od snaga koje čine svakodnevne pogreške, su pridonijeli da se sve sruši kao kula od karata.

Nije niti jednom veteranu lako, no ipak ako pogledamo kako se Amerikanci odnose, prema svojim veteranima, postat će nam jasno, što i kako je ljudski se odnositi, prema vojnicima, koji su prošli pakao rata, i kao i prema hrvatskim ratnim vojnim invalidima koji se dan danas nose sa nesrećom invaliditeta, od PTSP-a do amputiranih dijelova tijela. Što drugo, već ići naprijed, jer nam drugo ne preostaje. Ludi političari, još luđe društveno uređenje. No jesu li doista toliko ludi ili je to samo gluma, i paravan, da bi nas lakše pljačkali. A mi šutimo i dalje, kao da se ništa ne događa. Kao da se ništa nije dogodilo. Kao da se nije dogodila Bitka za Vukovar. Škabrnja, Dubrovnik, Gospić. Pa dokle će se hrvatsko tlo natapati sa krvlju, Hrvata.