Nekoliko čimbenika nastanka PTSP-a!

Najveći problem kod PTSP-a jeste, što kada se uoči nekakvo nestvarno sumorno stanje, i kada drugi to primjete, svojim očima ili napadnu, sa svih gledišta, ako je osoba imalo načeta PTSP-om ili potresena, dolazi do popuštanja psihe, i do pogoršanja stanja.

Uz to sve nakon toga što dolazi je vrlo opasna situacija koju okolina osuđuje i stigmatizira, na način što se radi izolacija nositelja, biljega PTSP-a pa se povratak nužno mora zasnivati po lijekovima, i drugim tvarima, koje uzgred ponekad nisu niti nužne, no kada pričamo o kraju ili izlječenju, ponekad je bolje prihvatiti, alternativno stajalište ili gledište, odnosno promjene u psihi te kut gledanja na stvarnost, i to ne zbog ljudi koji su nas sve redom osudili, ili ispitivački promatrali, te na osnovu toga donosili predrasude, već zbog nas samih. Da bolje vidimo tko je kakav oko nas i što nam rade. A od institucija u hrvatskoj Državi, smo navikli na vrlo maligne osude koje nikada nisu izašle na dobro, u našem braniteljskom svijetu.

Okruženje igra veliku ulogu, pa stoga je preporuka, da si odaberete, dva tri prijatelja, koji su dobri i odani, tako da sa njima pokušate nastaviti život. Jednako vrijedi i za Braniteljice kao i za Branitelje. Pokušajte smanjivati lijekove, jer ponekad je bolja bolna stvarnost, već laž koja je stvorena kemijskim supstancama, koja u kombinaciji sa zloćudnim medijima izaziva, nestvarne (lažne) slike, o ljudima oko nas, kao i o ljudima koji su predstavljani putem medija diljem Hrvatske.

Mole se časnici i dočasnici koji su grebanjem stigli do činova neka obuzdaju svoje strasti i neka promijene stil života…jer veću štetu nanose svojim suborcima i podređenima, djelovanjem i nepoćudnim stajalištima, nego komunisti koji su zato školovani u školama koje su završili! Ukoliko ih nije briga za to, doći će već oni na svoje. Ima vremena. Kad kažem nepoćudna stajališta, zapitajmo se što nam donosi novo vrijeme, cajke, specijalni rat protiv Hrvata, droga, alkohol, i ljudi, te ulaženje u tuđe brakove koji kad jednom u sjećanje uđu a ne znaju izaći van, jer im je slađe u tuđem, a gorčina u njihovom a uspomene kao i opasne misli, mogu dodatno pogoršati stanja naših suboraca.