Pomirba? O čemu vi pišete i pričate…pa Branitelje i Domoljube isporučuju uskoro!

Dakle razočaravajuće…Hrvati. Srbi su ponudili, mirovni sporazum, ili nešto slično, pa tko je lud, tako nešto pomisliti da će Srbi poštivati ili reagirati. Dakle molim lijepo. Hrvati uozbiljite se. Kako Hrvati katolici, tako i Hrvati Islamske vjere i Hrvati Pravoslavne vjere. Za vrijeme rata sam doživio 13 primirja i 3 proboja neuspjela za Vukovar. Želi li netko meni kazati da će se to primirje održati…prekid vatre, ili političkih prepucavanja? Varate se svi. Ne vjeruj  Srbinu iz Srbije nikada…ne vjeruj Danajcu koji poklone donosi. Ono što slijedi kod nas je drugi ili treći stupanj Specijalnog rata, protiv Hrvata. Kako i ne kad Vesna Pusić tolerira i potiče izdaju i veleizdaju, kao i Mesić Josipović, i komunjare iz HDZ-a i SDP-a!

Jesmo li mi tražili Hrvatsku na Tašmajdanu ili je nešto drugo u pitanju? Nije li srbska retorika svima poznata, i kakva je bila tijekom 100 godina. Crkvena retorika SPC se nikada nije promijenila niti će se promijeniti. A to znači da možemo očekivati rat, iznova nakon nekoliko godina, jer je tu pred vratima. Stanje primirja, se mijenja onog trenutka, kada se specijalni rat koji nikada nije prestao, pojača, i promijeni u viši stupanj.

Pomirba? Na osnovu čega? Pa naše Branitelje i Domoljube, isporučuju uskoro Srbiji!

Zar smo to dozvolili, da nam srbska tajna Policija, i srbski zastupnici u Saboru, donose zakone i kroje politiku, i ratni profiteri, kao i veleizdajnici, pa i iz naših redova, koji kao po uzorku iz prošlosti rade sve ono što im nije dovoljno bilo i odrađeno. Ipak postoji nešto, što nas dijeli,a to je smrdljiva Šugoslavija, i “Neovisna Država Hrvatska”, ili bolje rečeno, povijesna “Nezavisna Država Hrvatska” zbog koje dobijamo nogicu krimena kojeg nikada nismo počinili. Sve u svemu, za svako slovo ili povišeni ton srbske retorike će SVA srbadija sa ove web stranice dobiti papra, i ljutike, tako da se ne zavaravaju oni koji su si nešto zamislili, kao SDP, i HDZ, i druge postkomunistički oblici, od kojih se nama svima muči i podiže adrenalin i bijes u krvi. Dokle god je tako, nemamo mira, niti će mo ga ikada imati. Zato ostajte Za Dom Spremni, Pripravni i Stalno budni. Jer četnici ne spavaju, već rovare, stalno, dok im cilj ne opravda i ne stvori sredstvo za jedan novi ratni pohod, koji će biti gori nego ovaj minuli. No što drugo kazati…Sa stokom, i neljudima, treba onako kako su zaslužili. Treba ih od verbalnog puta poniziti i staviti na mjesto, jer oni tako rade, pa i do fizičkog puta, kojemu nismo vični ali smo dokazali u Domovinskom ratu, da imamo muda i da možemo sve.

Ne dirajte lava dok spava! Lavići, otvorite oči!

Jedna misao o “Pomirba? O čemu vi pišete i pričate…pa Branitelje i Domoljube isporučuju uskoro!

  1. Izići na izbore je kao izići iz zatvora. Kako se svak veseli izlazku iz zatvora, tako bi se svaka Hrvatica i svaki Hrvat trebali veseliti izići na izbore – I TO NA DEMOKRATSKE IZBORE – zahvaljujući (po)najviše prvom predsjedniku RH dru. Franji Tuđmanu i njegovu MENTORU, tj. UČITELJU kojeg je redovito čitao i pohlepno gutao sve što je ovaj pisao o IZMIRENJU SVIH HRVATSA, a toj imenom i prezimenom (nije tito)…Na vama je dragi čitatelji da pogodite tko je taj MENTOR IZMIRENJA BIO dru. Franji Tuđmanu…

    http://otporas.com/tko-je-ilija-sta…erala-drinjanina/

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.