Dolazi vrela politička jesen!

Domoljubni napori koji se ulažu, u boljitak Hrvatske, su nesrazmjerni sa crvenom aždajom koja prijeti sa svih strana. Imamo zastupnike u Saboru, koji se nadprosječno trude, da bi nešto ostvarili, te otvorili oči Domoljubima koji su doma sjede i vrte kanale, Tv programa. Što kazati više, nego ih podržati sa svih strana. Dolazi  vrela politička jesen, kao i bitka za svaki glas, i promišljanje.

Zasada zamisli u koje se ulaže su procesuiranje koljača iz Borova sela, procesuiranje ratnih zločinaca, te lustracija post komunističkog kadra. Nije zgorega napomenuti, niti to, da na ovoj stranici nisu poželjni oni koji nisu za Hrvatsku, bez ratnih zločinaca, manipulatora, lažljivih i prevrtljivih političara, kao i svi mrzitelji hrvatskoga bića, poput komunista i nevladinih udruga. Saugera državnog novca. Postovi o pljačkašima, ratnim profiterima tipa Zagorca, Čermaka, i druge poput, nekih narkodilera, ne ćemo iznositi ovdje, jer to bogatstvo nisu na opankama donijeli, već su bili blizu vatre. Stoga, neka znaju, ta im se ta vatrica ugasila, i da je nestalo struje u mozgu, i da dolazi vrijeme naplate, za sva počinjena nedjela.

Greška
This video doesn’t exist

Tko će i kako to odraditi, je potpuno nebitno, ekipa postoji, stoga kada se usiju telefoni znat će mo da je došlo i vrijeme tome, a to je da se stane na kraj bahatosti, nadutosti, i skrojenoj definiciji od 200+ obitelji kojih je danas 300. A mi sirotinja na kontejner? Teško bratići i sestrične moje. Radije ću stojećki umrijet, nego moliti gore od sebe, za štrucu kruha. Tko je danas još toliko bahat, da se po špicama gura u prve redove sa Rai Bun naočalama, a kradu im planove obrane RH!? Jednostavna je to logika: zbog krađe ili pljačke trgovine, zbog namirnica,se dobije 5 godina robije, a zbog pljačke par stotina milijuna eura, se dobije dobrotvorni rad, ili simboličnih par mjeseci zatvora. Pa zbog jedne ćirilične ploče se, dobije godinu dana zatvora,  te po tri godine uvjeta, i novčana kazna. Ovo zadnje, je najgore.

Političari poput SDP-ovaca, koji čine zla sa svojim manipulacijama, nije ništa nova, stoga, moram napomenuti, i da je u tijeku još jedna pljačka, što je uostalom svakodnevna pojava, kod nas u Hrvatskoj. Dokle tako?

Zar će mo dozvoliti, da se ratni heroji iz Domovinskog rata, blate, zatvaraju, procesuiraju te im se nanosi šteta i to neutvrđenim kanalima, a tome je očiti dokaz velika smrtnost Branitelja i Domoljuba. Nešto postoji. O tome pišem dulje vrijeme, a nove pojedinosti, izlaze van. Treba preispitati i odvjetnike, koji očito, prikupljajući, podatke od Branitelja klijenata, sve spoznaje svoje šalju drž. odvjetništvu…mutna igra a novca sve manje.

Stoga budimo uz one koje volimo i kojima smo dali povjerenje, za mandat u Saboru. Trebaju nas više nego ikada. Pa zaboga miloga, valjda nismo zaboravili onu staru: ljubi bližnjeg svoga kao sebe sama!

Za Dom Spremni!

Stric Ivan!

Jedna misao o “Dolazi vrela politička jesen!

  1. Povratni ping: Dolazi vrela politička jesen! » Kultura i politika

Komentari su zatvoreni.