Kupujmo hrvatsko, bojkotirajmo robu iz Srbije!

preuzmi

Veleumni tajkuni, proizvođači ničega, a stvoritelji novca, sa robom iz Srbije. Veliki katolici iz prvih borbenih redova, iz prvih klupa, a pri tome mislim na one punih đžepova, sa bogatstvom iza sebe. Jel imate vi obraza i duše? Nemate! A niste niti imali. Jer vam je duša kao komad blata koji se odbio od cipele. Police su vam pune robe iz Srbije, kao i švercane robe pred istekom, koju prepakirate, čim joj krene istjecati rok trajanja.

Nemilo bogaćenje, na uštrb malih ljudi, kao i šamar pokojnicima, koji na grobna mjesta dobijaju svijeće i lampione iz četničke Srbije. Uglavnom mislim na pokojnike koji su stradali u ratu, žrtve pogroma na Ovčari, žrtve Vukovara, kao i žrtve rata iz cijele Hrvatske. Stoga kada budete kupovali lampione, i svijeće, dobro pogledajte gdje je proizveden/a. Da se razumijemo. Obitelji sa time nemaju ništa, no imaju uvoznici, i vlasnici trgovačkih lanaca, koji nemilice uvoze, robu koja je proizvedena u Srbiji. Eto to je sramota u Vukovarsko Srijemskoj Županiji, kao i u drugima Županijama u Hrvatskoj.

Niski ljudi niskih pobuda, i strasti, kao i smanjenog intelektualnog nivoa, koji se ne može drugčije deklarirati osim: IDIOTI. Ako je novac sve u životu, evo im kuna pa nek se gone, onamo odakle su i stigli. Vlasnici trgovačkih lanaca: čuli ste!

Ne radi se samo o lampionima, već o hrpi robe, koja je na policama, a dolazi iz neprijateljske Srbije. Sve mi to kupujemo jer smo prisiljeni zbog siromaštva kupovati ono što je ponuđeno. Stoga kupujmo Hrvatsko, jer bez Hrvatske ne će biti niti nas.

Stric Ivan!