Crimen koji se ne oprašta!

vukovar

Ovim putem, javno imenujem Državne institucije i fizičke osobe koje su nam naštetile, ne obnašajući svoju dužnost, na način kako je to zakon predvidio te nepisani moralni zakoni, a na tom putu na kojem jesmo, nismo dobijali niti pažnju a niti skrb pravilnu, koju su Hrvati i Hrvatice i te kako trebali dobijati, već smo sustavno uništavani, degradirani i implementirani u talog društva, na kojem su oni koji su nas tamo postavili, bili, ali će se vrlo brzo vratiti tamo odakle su ponikli.

Pisani tekst se može čitati odozgor prema dolje, odozdol prema gore, s lijeva na desno, s desna na lijevo, dijagonalno, ili pak od sredine teksta-kamo vas oči povedu.

 

  1. PROZIVAM „Nevladine udruge“ (sve redom) koje promiču izjednačavanje agresora i žrtve.
  2. PROZIVAM “SDP” na čelu sa bivšim premijerom Milanovićem zbog verbalnog i neverbalnog poticanja na odlazak iz Hrvatske preko 150.000 mladih u zemlje Europe i svijeta, te za dolazak bez ikakve sigurnosne provjere preko 300.000 islamskih imigranata na teritorij Hrvatske. A još 2.000.000 dolazi u Hrvatsku.
  3. PROZIVAM „Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske“, koje je svojim neprijateljskim djelovanjem sustavno u suradnji sa „Documenta“ i drugim nevladinim pro-četničkim organizacijama potaklo stvaranje negativne klime, kriminalizacije Dom.rata, u populaciji Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i svekolikoj Hrvatskoj javnosti, usljed čega je došlo do porasta suicida i obolijevanja od malignih bolesti u istoj populaciji! Ovim putem javno prozivam Ministra Hrvatskih Branitelja F. Matića i njegove suradnike B. Glavaševića i V. Nađ koji su Listopada. 2014 svojom arogancijom potakli pogoršanje zdravstvenog stanja N. Topalušić  zbog čega je kod iste došlo do smrtnih posljedica, uz suicid 30+ branitelja u Savskoj 66.
  4. PROZIVAM „MUP“ na čelu sa Rankom Ostojićem, koji se u vrijeme svog mandata,  okrenuo protiv onih koji su stvarali ovu Državu, jer nisu vršili Sigurnosne provjere prilikom primanja u radni odnos Srba sa vrlo sumnjivom ili zločinačkom prošlosti i samim tim se odnarodio jer u svojim redovima ima deklarirane četnike (Saša Sabadoš) i ratne zločince najgoreg profila, zbog čega je došlo i dolazi do eksplozije agresije na hrvatske Domoljube i Branitelje (Darko Pajičić), stvaranje negativne slike o njima te porastu suicida i obolijevanja od malignih bolesti Branitelja, Dragovoljaca, HRVI!
  5. PROZIVAM „Hrvatski Sabor i bivšu nenarodnu Vladu Rep.Hrvatske“, koji su svojim aktivnostima doveli do porasta nepovjerenja Hrvata u ovu časnu instituciju, skupa sa korumpiranim političarima koji su nas osramotili na svakom mogućem koraku u domaćoj i svjetskoj javnosti, sa posebnim naglaskom na Vesnu Pusić.
  6. PROZIVAM „Nacionalne medijske TV kuće“, zbog  vođenja nemilosrdnog “Specijalnog rata” , putem medija,  protiv Hrvata i Hrvatica.
  7. PROZIVAM „Hrvatsko Pravosuđe“ zbog neprocesuiranja srbskih ratnih zločinaca, kao i za sramotno male kazne koje su izrečene istima za ratni zločin prema Hrvatima, a istodobno za progon i zatvaranje Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i Domoljuba diljem Hrvatske (Mladen Milošević, Veljko Marić itd.), te za toleriranje kriminalnih djelatnosti uhljeba i političara, i ratnih profitera kojima se uredno smanjuju kazne ili zamjenjuju za visoke novčane iznose, te za kriminalne djelatnosti, vezane za neprocesuiranje ratnog profiterstva i veleizdaje – zbog kojih još niti jedan sudski proces nije pokrenut!
  8. PROZIVAM i današnju Vladu jer nije oslobodila, Veljka Marića iz uzništva, jer je postao talac i garancija današnjoj politici, koja nije Domoljubna, niti u okviru hrvatskih interesa! Abolirani četnici su posvuda u Hrvatskoj, u Drž. institucijama, slobodno šeću našim gradovima, u Vukovaru su zaposleni ratni zločinci silovatelji. Na kraju će se dogoditi OVO: Oslobodit će Veljka Marića, no aboliciju četnika neće povući, jer bi to bio početak kraja”Hrvatske”!

 

Ex komunisti i Jugosloveni , te “Regionom” opsjednuti i orijentirani političari: Mesić, Josipović, Kosor, Matić, Pusići, Teršelić, Milanović, Ostojić, Glavašević; četnici i ratni zločinci u Saboru: Stanimirović, Pupovac, Grčić, Opačić, i sva druga “četnička bratija” te svi drugi od nenarodnih političara koji jesu/nisu iz hrvatskog nacionalnog korpusa, zatim plejada korumpiranih političara: iz redova prijašnjih i današnjeg saziva Vlade, a koji imaju partijsku knjižicu, kokardu, i zvijezdu petokraku, te ih vade po potrebi iz đžepa, jesu jedini krivci za stanje u Hrvatskoj i sveopći kolaps u društvu i negativnu sliku o nama samima u Hrvatskoj i u svijetu.

Stric Ivan!