Zar i Anđele pokušavaju dirati!?

Na slici, Heroji Vukovara Velimir Đerek, Andrija Marić, Željko Delić-Švico, Dragan Peša-Šiljo, Robert Šilić, Jean Michel Nicollier, Ivan Brdar…

Naime, radi se o sljedećem, čitava struktura gena, je bila krhka kao i u začetku, a svi koji su bili ostali na bojišnici dulje od dvadeset sati su mogli biti testirani na otrove i nuspojave koje uzrokuju, nesvakidašnje poremećaje u genetskom kodu! Nije ništa bizarno obzirom da se zna kolika je uvjetovanost da se takvo nešto postigne a osim toga sve ono što bi se dogodilo bilo bi nesnošljivo po čovječanstvo a ne samo za Hrvate.

Nadalje, sva naša nastojanja da se takvo što spriječi nisu od velikoga uroda, jer naime, kako postoje dobre pozitivne snage, tako postoje i snage koje su jake, mogu uništiti i nastoje uništavati, sve ono što Hrvati imaju. Ti koji žele uništiti Hrvate su dakako Srbi. Nastoje to čitavo svoje postojanje, i sa Teslinim izumima, HARP-om koji jeste Teslin izum, i sa svim mogućim bojnim otrovima, još od 1991.

No pošto ne želim stvarati paniku, a želim kazati istinu, evo podatak da nas je od 1992 do danas, umrlo 70.000+ a ubilo se oko 3.500 branitelja. Svi smo napadnuti, i likuje se na smrti hrvatskog djeteta, i odraslih. Zašto se nikada nije istražila rezidualna radioaktivnost, nakon agresije na Hrvatsku i Oluje? A baranjska sela, su puna djece koja su oboljela od karcinoma. Vukovar također. Slavonija. Kako čujem i po Herceg-Bosni nije drugačije.

To nije mala stvar, a obzirom da ministarstva ne rade nikako svoj posao, a Matić, Glavašević, Nađ, i Kosor, Pančić, i svi drugi, ne izlaze na odgovornost, za zaključiti je samo kako im je stvarni cilj UNIŠTENJE Branitelja i Dragovoljaca. Sva moguća oruđa i oružja koriste, u to ime, pa i napade, koji su naizgled nevidljivi. To se ne može nazvati (ovisi od situacije) naknadnom pameti, već se to registrira, osjećajem nelagode i neugode, npr.ispred malih ekrana tijekom recimo prijenosa dolaska pok. Z. Bušića na Pleso, i dalje od toga se ne može. Zbog otmice aviona, sude čitav narod hrvatski. A zbog pokolja Hrvata, 1991-1995 i današnje represije udbokomunističkog sustava, umiremo dan danas. Kralj je onaj koji ima jedno oko. Jer vodi sve slijepe, na pravi put.

Nisam siguran u to da je čovjek poput njega, koji je robovao za Hrvatsku 30 godina, odjednom to učinio. Mislim da su iza njega i oko njega bile snage, koje su ga prvo hinile ubiti, da se odgleda reakcija, a potom i nagnali na samoubojstvo. Planirano je to bilo. Jer stvarna slika našeg društva je bila presudna, i okidač da takvo nešto počini. Jad bijeda čemer, su ga dotukli. A kako njega, tako će i sve nas, kako kaže Ivo Josipović. No pošto treba tražiti društvo, a ja sam nakon rata postao izbirljiv, te ako ih je umrlo 70.000+, upisujem se kao 70.001, jer sa đubradi komunističkima ne želim živjeti, jer mi je zlo od licemjerja, laži, manipulacija, pljački i kriminala. Vjerujem da je pozadina svih smrti, ubojstava i suicida, agentura SPC, i crnomagijski obredi. Dan danas rade zla, diljem Hrvatske.

Trebalo bi malo pretresti Aleksandra Stankovića! Tko je, što čini preko medija, koji su mu zadaci? Što radi četnik kod nas na HTV-u? Što on uopće radi, sa četničkom bandom u Hrvatskoj?

Tko će snositi odgovornost za sve te smrti? Pa zar je itko odgovarao za pokolj Hrvata, ikada? Ako ste pametni proglase vas ludim. Ako ste borac, proglase vas izdajicom, itd. Sve vaše stavove nastoje ublatiti, i ne oprati, jer je to udarac kojeg teško podnosi ijedan čovjek. Zar smo ovce za klanje, zar nemamo dostojanstva, i hrabrosti, boriti se za naš stav, pokoljenja, za našu djecu? Zar nam djeca u školama moraju patiti, jer su im je jedan od roditelja bio Dragovoljac? UDBA nas je gazila čitav život, a danas nas gaze sve službe koje su nastale iza nje. Mučno zar ne? Ne želim suditi ali treba pravedno donositi, prave zaključke, no mišljenja sam da su potpuno u pravu oni koji kažu:

Masonerija će slomiti zube, na Hrvatskoj. Kad tad. Bitka je nevidljiva, ali se čitaju žrtve koje padaju kod nas. No da budemo iskreni. Srbi nisu niti narod, već pleme, koje se poturčilo, pobugarčilo, a i pokinezit će se, jer su toliko prljavi, da im je svaki drugi narod, pa i Hrvatski, lijek za njihove sotonske muke, koje imaju. Ne žalim ih niti malo.

Prema informacijama, da podsjetim samo, iz visokih krugova MUP-a srbije, ovo je tek početak igre koju su započeli, i nije zgorega napomenuti, da se igrači nastavljaju i nadovezuju. A rat je pred nama, novi. Novi sukob. Neka nam je Bog u pomoći. A njima onaj koji ih goni, da nas proganjaju.