Nakon OLUJE, potreban je VIHOR!

Hitne promjene u Hrvatskoj su nužno zlo, te se stoga moraju polako planirati, i nikako varničiti, i izazivati plamen. Stoga suborci moji, budimo pametni i uklonimo hobotnicu, od glave, pipci će uvenuti kada budu ostali bez zapovjednog mjesta. Dovoljno je glavu na suncu ostaviti i osušit će se. A već je tamo. Nije stoga zgoreg odrediti jurišnike, stožer za planiranje, i izvršavanje zapovjedi. Zar vama ne smrdi riba dovoljno? Znači nama nek smrdi ii miri, a oni nek se goste? Oni neka imaju pune košarice, a mi sutra na kontejneru? Zar pristajemo na to?

Vatra koja se zapalila, ne će planuti u požar ako je kontroliramo, jednako onako kako oni SVE NAS kontroliraju, a to sve ima značenje:

-nismo bolesni već smo, zdravi.

-ako vam nešto govori, bolje da nas oni kontroliraju, već netko na intenzivnom odjelu, dok smo priključeni na aparate.

-dok smo živi, borimo, i priliku imamo.

-predstavljamo opasnost, zato tuku po nama.

Za početak imamo nekoliko Domoljuba u Saboru, po meni sasvim dobar odabir. Prodane duše su se same grupirale, pa stoga ne treba ni popis raditi. Ujedinimo se, okupljajmo se, i pomirimo se sa mišlju, da ovo sve što imamo nije po našoj mjeri i da treba raditi vrijedno, i počistiti, sve u politici, od pljačkaša, ratnih profitera, kriminalaca, četnika, komunista, UDBA, i KOS.

Greška
This video doesn’t exist

Imamo veliku zadaću pred sobom. A tko će ako ne ćemo mi? Zar djeci ostaviti muku i patnju? Zar djeca da nam bježe van, u inozemstvo, trbuhom za kruhom? Zar nam nije jasno, da su ovi lopovi iz Sabora odbili svojim odvratnim ponašanjem, sve strane ulagače iz dijaspore, i da ih odbijaju nadalje, pljačkom, varanjem, procesuiranjem Hrvata Bojovnika Srbima i srpskoj Policiji, koja ih nadalje ima u planu poslagati u kaznionice, i zlostavljati? Ne moraju fizički. Dovoljan im je primjer kako se ponašaju političari iz Hrvatske prema Dragovoljcima.

Razmislimo, jel nam to potrebno, i zar smo se za to borili, da nam drugi kapu kroji, a nije nam po mjeri, niti od naših ruku platno ispleteno?

Probudimo, se otvorimo oči, krenimo ka svjetlu, i potražimo, koji ima jedno oko. U njemu je spas!