Napad na SOHV se nastavlja!

Presuda F. Šoljiću od strane drž. odvjetništva, je produkt antihrvatske politike, koja se nastavlja, svim političkim i pravnim sredstvima. Tomislav Josić, Enver Arnautović, Zorica i svi ostali, koji su razbijali ploče ćirilične se nalaze pod neviđenim pritiskom drž. odvjetništva. Odgovorno tvrdim da su svi Vukovarski Bojovnici, ucijenjeni svim mogućim sredstvima, od privatnih afera (kalkuliram jer je potvrđeno da se Tajne Službe bave sa time), do političkih stajališta, pod kojima samo najtvrđi, ne odustaju, a to su spomenuti vukovarski Bojovnici kojima je ćirilica uništila živote obitelji, kao i što je pobila prijatelje i suborce.

Ćirilica je u Vukovaru nelegalno sukladno. čl 8 UZoPNM. Znači razbijanje u ostalim mjestima gdje domaći nisu potegli to pitanje nije ustavno ni zakonito. Apsurd je da ljudima čine štetu i sude, zbog zaštite zakonitosti i čl.8 UZoPNM.

Što je ostalo nama koji to promatramo aktivno ili pasivno?

Prestanimo biti pasivni promatrači, i aktivirajmo se u našim sredinama. Ako je ploča tamo u Vašem mjestu postavljena, lupajte ju, lijepite plakate protiv ćiriličnih ploča, protiv komunista, UDBA, KOS, i drugih sluganskih servisa. Jer ako jedan SNV može objaviti bilten mrzitelja Srba, onda se i mi možemo pitati, što radi ćirilica u Vukovaru, i drugim mjestima.

-Pokolj u Borovo selu nije procesuiran, dakle, počinitelji su još na slobodi!

-Pokolj na Ovčari nije procesuiran, dakle, počinitelji su još na slobodi! I ne samo to. Slobodni su i šetkaju se Hrvatskom.

-Vukovarski silovatelji žena su slobodni, i šetaju se Vukovarom, i ne samo to, već rade u državnim institucijama, primaju hrvatske kune, imaju kredite uredno podignute u podružnicama stranih ili domaćih banaka u Hrvatskoj.

-I na koncu ono najstrašnije. Procesuiraju se vukovarski bojovnici, oni koji su prvi stali na branik Domovine kada je to trebalo učiniti.

Ako netko miješa kruške jabuke i šljive, neka smjesta prestane. Jer pekmez je jedno, a ljudske sudbine i igra sa njom je vrlo okrutna igra koja se obično obije onima o glavu koji posežu za time. Možda ne danas, možda ne sutra, ali već prekosutra, za dva dana može doći trenutak naplate računa. Jer voda odavno vrije.

Stric Ivan!

Jedna misao o “Napad na SOHV se nastavlja!

Komentari su zatvoreni.