KAKO PREŽIVJETI U RIBNJAKU!

Pitam se onako laički kako preživjeti u ribnjaku gdje je sve puno uvezenih piranja. Ili da bi bilo lakše za skontati kako preživjeti u Domovini kad glavnu riječ vode uvezeni političari koje su nam nametnuli druge Države svijeta.

Imamo DEMOKRACIJU za koju ja osobno mislim da je DEMONSTRACIJA moći podobnih kriminalaca i lopova i ratnih te poratnih profitera koji se samo smjenjuju na političkoj sceni, a istinski Domoljubi koji su svoj cijeli život posvetili Domovini su na kraju hranidbenog lanca i dobivaju samo otpale mrvice na našoj političkoj sceni.
To tako traje od završetka Domovinskog rata, mogu slobodno reći da se je to počelo dešavati još tijekom agresije na Domovinu, počevši sa krim privatizacijom, u mnogim slučajevima micanjem sposobnih Domoljuba te dovođenjem podobnih s kojima se može manipulirati kako tko hoće, micanjem sposobnih u redove časnih branitelja su čak primani četnički dezerteri iz zločinačke JNA te su isti dobivali položaje i odlikovanja (za vođenje agresije), dolaskom Račana i Šime Lučina otpušteni su pripadnici postrojbe Prvi Hrvatski Redarstvenik a na njihova radna mjesta su primljeni četnički milicajci koji i danas rade u našoj policiji.
To je naša povijest koju smo svi mi preživjeli upitna je budućnost kako dalje.
Tko vlada Republikom Hrvatskom i tko su ti ljudi i tko nam ih je nametnuo?
1. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović došla nam je za predsjednicu samo zato što je to bila volja Amerikanaca i Washingtona. Amerikanci su je gurali da ona bude predsjednica i preko nje mogu raditi i kod nas što ih je volja, ali eto kao nije iz komunističke stranke ali se ponosi na noneta ili djeda koji je bio partizan.
2. Andrej Plenković HDZ tko vjeruje još u bajke poslan je iz EU zajednice samo da bi EU i dalje mogla diktirati kako i što raditi u RH. I isti taj Plenković je tu da i dalje budemo pokorne sluge drugima a ne svoji gospodari. Od toliko časnih i poštenih domoljuba našu politiku dolaze krojiti osobe koji su svoju političku karijeru stekli vani kao poslušne sluge. Isti taj Plenković sada treba složiti vladu RH u suradnji s mnogima kojima i nije mjesto da žive na ovim prostorima a kamo li da se bave politikom.
To su samo jedinke koje rade protiv naroda, pitam se što će biti s istinskim domoljubima i časnim Hrvatima primjera radi Bruna Esih, Zlatan Hasanbegović, Tomo Medved, Stiv Culej, Željko Glasnović i još poneki da ih sve ne nabrajam a prošli su izbore.
Pitam se da li će dobiti mjesta ministara jer su do sada svojim radom to zaslužili ili će biti samo saborski zastupnici i sjediti nemoćno u sabornici i slušati prodane političare koji su došli u ime drugih donositi odluke o sudbini svih građana Domovine.
Bojim se za ove časne da su samo male ribe u ribnjaku punog pirana i da će ih velike ribe progutati.

Izvor: SPO

Žig