“Fudbal” ili “Nogomet”!?

Hrvatsko obrambeno štivo

zemun

Hrvatska stvarnost jeste da smo podijeljeni od strane političara, na sve moguće načine, i kada pomislimo da smo nešto postigli ili da smo stali na sigurno mjesto, događa se da nas još uvijek protresu sa cijepkanjem, kako naše obitelji, prijatelja, suboraca. Izjava Ive Josipovića da će Jakov Sedlar dobiti orden Ante Pavelića za doprinos rasvjetljavanju mita o Jasenovcu, je gnjusna igra takvih igrača: prvo zagrij pa onda ohladi naglo dok ne popucaju svi!

Dosta smo pucali do danas. Vidimo igru jasno kao dan: Jedni igraju “Fudbal” a mi sirotinja igramo “Nogomet”! Imamo “fudbalera” čitavo more, i to izravno u hrvatskom/srbskom saboru! Pitanje je kada će se eksplozivna mješavina zapaliti. Ne mora se zapaliti, izravno u Vašem domu, putem medija, koji nam lansiraju svakojake gluposti, pa između ostalog, jeftinu glumu pijaniste! Sve se može se zapaliti bilo kakvim atackom na hrvatske Branitelje, sirotinju. Zbog toga su pustili Veljka Marića kući na…

View original post još 172 riječi

3 misli o ““Fudbal” ili “Nogomet”!?

 1. Bog! striče Ivan,
  Računalo mi ne radio pa ti se ne mogul drugim putem javiti nego ovim. Zato prati linkove. To je tek početak bit će ih na stotine i stotine. Radi se o sudu Hrvatsjkoj Desetorki koje sam bio član i posjedujem na desetke kila originalne dokumentacije sa suda. Zato sam odlučio, prije nego bude kasno, iznijeti što ja znam, kroz što sam ja prošao i zašto je moralo doći do tog suda.
  Naš hrvatski VITEZ Miro Barešić iako nije bio fizički na tom našem sudu, ali ga je sustavno spominjao US javni tužitelj Stuart Baskin, koji je također bio US javni tužitelj Miri Barešiću i Ivanu Vujičeviću u istoj sudnici 1979. godine.
  Poslat ću ti link – pismo Mire Barešića na engleskom jeziku US tužitelju Stuart Baskin-u mako su ga američke federalne vlasti KIDNAPIRALE u Paragvaju. Dragi striče Ivane iako sam mnoge stvari znao o ovom KIDNAPIRANJU ali nisam znao za ove detalje. nastoj mi se javiti.
  PoZDrav. Bog! Čika Mile.

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.