Po kojim je to osnovama Stanimirović oslobođen krivnje!?

Povreda pravosuđa, nad svim žiteljima Hrvatima i Hrvaticama, je uvjetovana i opetovana od SOA, jer joj je cilj, kao i od prije (govorim o njenom korijenju), pomirba svekolika, i red, rad, stega, po novim ustrojima srpske politike. Da li su novi ustroji ili ne, govori samo po sebi, procesuiranje Bojovnika i stavljanje na tjeralice nekoliko desetaka tisuća, Branitelja i Domoljuba, te neprocesuiranje koljača iz Borova sela, i krvnika iz Vukovara, te iz cijele Hrvatske.

Stoga ne uzimajmo zdravo za gotovo, i nemojmo generalizirati zaključke koji nam se nameću, jer bi ishitrenost mogla skupo koštati naše prijatelje, suborce, kao i poštene Domoljube i Branitelje. Velikosrpska politika, je uzela maha, i uzima sve veće korake.

Putem medija možemo čitati: “Odustali smo od procesuiranja Branitelja iz Vukovara”!

No jedno ću Vam kazati dragi čitatelji: Ne vjerujte Danajcu koji darove donosi, pa ni ako se ti darovi daju u ministarstvu vanjskih poslova, ili direktno preko MUP-a Hrvatske. Pogotovo ne vjerujte velikosrbima, i četnicima koji su do jučer, napadali na Vukovar. Jedno je očito, a to je da pravosuđe, ne radi kako treba, i da je Stanimirović oslobođen optužbi za pokolj u Lovasu i za druge Crimene? A ima ih, još, no ne spominju, se u javnosti, jer naše obavještajne i tajne službe ne rade kako treba!

Ima li to igdje na kugli zemaljskoj? Ja mislim da nema nigdje i da je time ovaj krug otvoren za daljnje polemike i razglabanja. Kažem upravo ove dvije riječi, da ne bih upotrijebio teže, jer i koze i ovce kada jedu travu ili slamu, vidi se kada jedu sa guštom zbog gladi. No kada političari, o ovome pričaju, tada ostaje neugodan svrab i smrad u blizini, tik do nas, jer je njihova laž utoliko uvećana, koliko je puta ponovljena, uz potporu državnog odvjetništva. Sramota našeg pravosuđa. Sramota naše Policije, koja sve više uzima ruho (zbog pojedinaca) u anarhističku poluprivatnu tvrtku koja radi po načelima, i zapovjedima, koja ne dolaze od Hrvata, već od velikosrba. Nebitno jesu li iz Hrvatske ili Srbije.

Greška
This video doesn’t exist

Dokle tako?

Što se tiče Stanimirovića, od mene, i malih ljudi kao što sam sam, ne treba tražiti niti da sam povjerovao u to, niti da ću povjerovati jer se znade, tko je Srbima dao poznate rečenice, te stoga, neka se obrate najbližem psihijatru, jer jedino struka može pomoći. Sloboda je slatka ukoliko se znade konzumirati. No crni podočnjaci kao i nemirni snovi, te ako će mo kazati i napisati slobodno: svakodnevno laganje, te osjećaj da se ima nešto pod kontrolom se ovoga puta Stanimiroviću jako omaklo. I pod manjim udarom napona osigurači iskoče, a ovaj puta su pregorile instalacije, kao što je pukla Milanoviću cijev od vode- al u glavi!

Žig