Halo Klemm: Hrvat ne prašta!

Josip Klemm, sa posljednjim planiranjem pomirbe sa srbskim okupatorima, ne spada u ništa drugo već u “vele-kvocijent”prodaje i izdaje. No nek se ne zavarava, nitko, jer Klemm ima leđa, koja imaju daleko dublju i zločinačku pozadinu no što se to čini. Iako je namjera očita, pozadina je daleko dublja, od ičega, a to je prodaja Branitelja i Domoljuba: dakle ratni kolege Klemm-a Josipa ako ih još ima, zapitajte se a kime ste tolike godine proveli skupa u postrojbi i sa kime ste jeli i pili. Ako je Vama kao Specijalcima iz Lučkog to svejedno, kao okosnici Domovinskog rata, i Herojima, što se onda trebamo pitati mi mali ljudi, i bojovnici iz srodnih postrojbi? Nije li Vam mučno imati pored sebe, “čovjeka”, koji nije niti za ikakav kalup, jer se po njemu ništa čvrsto ne može raditi: jednom riječju mulj, i talog, dno-dna! Blato od kojeg ne možeš ni kuglicu napraviti.

Pitam se što li bi pokojni Specijalci, i živući, kazali za svoga kolegu bivšeg na prodaju, utaju, pljačku? Je li to lice jednog Specijalca? Po ovome svrstavam Klemma, u red zadnjeg smeća. Nije moj vođa niti predstavnik nikada bio, kao i Đuro Glogoški, koji je dušebrižnički kazao, da se “za Hrvatsku ne vrijedi boriti”,  jer su izazvali podjele, i druge neprilike. No dobro. Ostavimo Đuru na miru, dok poput Štrljića ne izvede nekakav performans.

Osim toga boravkom u Crnoj Gori, je potvrdio da je kriminalna pozadina, tamnija no što se čini. Tko je bio na sastanku iza zatvorenih vrata!? Vjerovatno ovi sa kojima ide na pregovore…Dade se samo špekulirati, no nije nam cilj to. Uvijek istina izađe na vidjelo, pa će izaći i ova tamna strana Specijalne Policije. Nije Klemm jedini, ima ih dovoljno, sa kriminalnom pozadinom, no takvi su u svakom slučaju rijetki, i u velikoj manjini. Zato ovim putem pozdravljam one časne i neiskvarene Specijalce, koji svoje rane nose ponosito i časno do zadnjeg dana svoga života. Ne bojte se niste jedini. Ima ih diljem Hrvatske. A mulj će nestati kako ga je rijeka izbacila! Osušit će se i pretvoriti u prah i prašinu. Ni konji je neće podizati.