Samozvani vođa, jeste izdajnik i kriminalac!

images

Zar smo i mi jedini u Hrvatskoj koji sanjaju o Slobodi lijepoj našeg naroda, od komunista i udbotiranije, ima li to igdje Bože dragi? Zar nam trebaju Jude i sluge sluga, zadnji odpad na kojeg nitko ne bi  vlas trave bacio? Ima li to igdje? Što se to dogodilo sa nama? Što se to dogodilo? Zar nam jedan Klemm, prodana duša, glumac, lutka na koncuz treba, tlo i rahla zemlja u kojoj ništa ne niče?

Deset nas dnevno umire, pa ima li to igdje na svijetu? Gdje ste liječnici, odvjetnici, psiholozi? U šta ste utrošili vrijeme za školovanje dok smo bili na bojnom polju? Pa pored mene nije niti jedan prošao a da mu nisam pomogao! A imam samo srednju školu, i životno iskustvo?

Zar je moguće da smo toliko slijepi nijemi jadni izgaženi i da se bojimo vlastite sudbine? Zbog čega sada? Zar smo se bojali topova i tenkova, četnika, da bi sada poklekli pred izdajicama, i drugima? Zar smo dozvolili da nam djeca bježe u inozemstvo jer nemaju za kruh i za školovanje? Zar smo dozvolili da nam djecu ponižavaju i maltretiraju po školama jer ne smiju kazati da su djeca branitelja i invalida?

Koji je to jad obuzeo naše Branitelje? Zar ima toga gdje u svijetu? Zar nam nije bilo dovoljno? Preko 30+ Branitelja se je ubilo! A da ne govorimo od 1992 godine?

Mislim da se polako trebamo okupiti, i prikupiti, jer je pred nama još teže vrijeme, no što dolazi. Prošlost je iza nas. Oluja 1995, pobjednička akcija, je iza nas…no što je sa nama koje žele prodati ljudi poput Klemma? Zar je to Hrvatska, koja je krvlju stvarana? Zašto stvaramo o sebi mit, koji nam je nepotreban kao da smo janjci za klanje? Zar nismo mali ponosan narod, koji znade što hoće, koji znade kamo je krenuo? Zašto stvaramo negativnu sliku o nama, da nas svak može gaziti, ubijati, ponižavati? Zar je dotle došlo, da nam pokvareni političari, kvare i “Kravatu Croata”, koja je znak Hrvata oduvijek u borbama, u tuđinskim vojskama, kada su bojovnicima, njihove majke, sestre, djevojke, žene, vezivale oko vrata? Ako budu po mene dolazili, malo veći sam mačak, i imam kanđže i zube…A i apetit mi je porastao.

Što se to događa sa našim umom? Tko se to poigrava sa nama? Crveni nam spremaju nešto loše, jako loše…nadam se da samo kako netko ishitreno ne će krenuti sam poput Darka Pajičića, i da komunistička kamarila to ne iskoristi, za svoje potrebe, kao što je iskoristio Ranko Ostojić. Policajac koji ga je ubio, u naletu mržnje, Saša Sabadoš, je unaprijeđen i zaštićen kao fazan…Ne trebamo vođu iza sebe da nas goni i zapovjeda, već trebamo komuniste ispred sebe, i sve neprijatelje hrvatskog naroda! Skupit će mo se. Tada će se roditi i iznjedriti onaj tko će nas povesti protiv njih. Mogu samo reći, da im ne će biti lako, jer nismo ni mi još za baciti. Kosti krhke, lako se lome. Ali srce kao u divlje životinje.

Moramo uzvratiti, jer nam je sječivo, došlo do grla!

Žig