Halo MORH!? Halo OS Rep.Hrvatske!?

Ovom slikom bih upozorio MORH, i OS, snage, Rep. Hrvatske da im se u redovima nalaze nepoćudni ročnici, kao i i budući saboteri, na bojno polju. Ono što se događalo u ratu je njima nebitno, jer e vidi na koju stranu su prešli i kome su slični. Za sada, dok je mir i sve u redu, ništa se ne događa, no onaj trenutak kada nanišane i ispucaju metak Hrvatu Bojovniku u glavu, tada će biti sve kasno.

Ovi su mu poslodavci i oni su ga zavrbovali:

A to će biti kolega ispred njega, njegov suborac sa kojim je završio obuku! 10.6.2016, Je počela vojna obuka u Požegi na kojoj je nazočio ovaj dečko. On je tu obuku odradio do kraja, a obuka je završila 4.8.2016.godine. Mora se znati kakve su sve osobe u HV.

Dečko se zove Nebojša Cvijanović, a živi u Bjelovaru. Upozorio bih nadležne, da imaju respekta prema onima koji su dali živote za Hrvatsku. Ukoliko ne uklone, ili ne poduzmu određene mjere, protiv ovog dečka, sa ove web. stranice biti će njegovi zapovjednici imenovani kao najnesposobniji, a psiholozi i Obavještajne službe kao neučinkovite, tupave i smiješne, jer ne vide dalje od svoga nosa i čina kojeg nisu zaslužili.

Stric Ivan!

3 misli o “Halo MORH!? Halo OS Rep.Hrvatske!?

  1. Znam ja tog Nebojsa cvijanovic mu je ime. Sramota za ovu državu. Čak i na svom profilu imao objave” srbin u hr vojsci”
    To nitko ne kontrolira niti išta, taj dečko je za ništa pa se iskreno čudim kako su ga uopće primili u vojsku?

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.