Gdje je smrt ili suicid, Dragovoljca tu je sprovedena tzv.”lustracija!”

Jednu stvar moram naglasiti, a to je, da u Hrvatskoj postoje tisuće obitelji, koji su članove obitelji izgubili u Domovinskom ratu. Kako od 1941-1945 i kasnijem pogromu nakon 1945, pa sve do Domovnskog rata, 1991-1995. Primjerice samo Vukovar. Postoje stotine obitelji koji su izgubili svoje najmilije. I što je najbolje od svega, gđa. Predsjednica, kao i uostalom svi prethodnici, nije apsolutno ništa poduzela, da se maknu četnici iz Hrvatske, dakle ratni zločinci. Važno da su pare u đžepu, i putovnice, spremne. Dakle danas ili sutra mogu očekivati poziv za Sud, za nepostojeće zločine, poput svih onih koji su na popisima? Dakle abolicija četnicima i djedove komunističke i četničke pokojne gore podići, a žrtve iz tromjesečne bitke za Vukovar, njima možemo i svijeće iz Srbije zapaliti. Crvenim djedovima one ne smetaju… pa dobro. Svaki djed ili baba je naučio na SKH i SKJ, tako, da mu se nimalo ne mora zamjeriti, recimo što su svijeće iz Smedereva ili Pančeva. Najvažnije od svega jeste ona priča iz Biblije: Vrag je najjači kada se ne vidi, ne čuje, i ne zna za njega. I kada se pomisli kako ne postoji.

Oni bi sada pomirbu kako navodi Bruno Bušić i knjizi Hrvatski Ustaše i komunisti. Oni bi sada pomirbu, nakon više od 70.000+ Branitelja i Domoljuba koje se vode kao žrtve poratnog perioda? A što je sa žrtvama za vrijeme agresije? Jesu li procesuirani koljači iz Borovo sela? Iz Vukovara? Jesu li platili ratnu odštetu? Po Josipoviću, se lustracija koja je dogovorena, i maslo, vladajućih ništa drugo do likvidacija Dragovoljaca. A Istina je da svog tatu Antu čuva, od zatvora. Čini se da je hobi, klanje i ubijanje Hrvata i Hrvatica. Kao da je na nas otvoren lov. Pa tko nam stigne zagorčati život, taj neka udari prvi.

 

Danas Hrvati na rubu gladi, Branitelji na tjeralicama srpskim. No što je sa Hrvatima iz dijaspore? Je li njih netko zaboravio pregledati na carini i staviti na popis? Pa nemojmo se razdvajati. Za godinu ili dvije, eto i njiha sa nama, na papiru. Ovo treba shvatiti ironično, kao što sam ironično pisao. No u cijeloj rečenici ima puno toga istinitog. A to je, da Hrvatskom vladaju prodane duše, političari, potkupljivi i da se cijena života u Hrvatskoj, jednom Branitelju, kreće oko cijene jedne svijeće ili lampiona u Srbiji. Znači oko 10-ak dinara.

Zanemarivanje smrti Branitelja ili Dragovoljaca, i ogroman broj Branitelja koji je umro, i počinio suicid, je u Hrvatskoj zanemareno, nije istraženo, tako da je umiranje svakodnevnica, u mirnodopsko vrijeme. Nadalje. Čini se da hrvatskom Saboru, odgovaraju ove smrti Branitelja, kao i suicidi, jer nitko ništa nije poduzeo. Niti će poduzeti. Svjestan sam toga da smo smetnja, i pijesak u očima, jer su svi Branitelji i Domoljubi, žrtve u nakaznoj politici koju sprovodi hrvatski Sabor. No jedno trebaju znati i svi iz Sabora moraju biti svjesni: Tko sa vragom tikve sadi, završi njemu u đžepu. Jer Crimen se nikada ne oprašta. A pobjednik kod nas, lako pada sa glavom na panj, a od domaćih juda mu biva odsječena.

Je li to hrvatski narod? Je li to, onaj kulturni stari narod, osjećajni za sve ljude? Zar je Hrvatska kultura postala kultura umiranja, nanošenja zla? Pa u Saboru nam četnici sjede, pa kako onda neće po Hrvatskoj lutati i smijati se žrtvama u lice? I sada još postajemo mekši nego inače, A Fred Matić likuje nad sobom,  i pati za time zašto on nije sproveo pomirbu i udruživanje srpskih i hrvatskih “veterana”.

Lustraciju komunista, ne bih sprovodio, jer se lustracija (likvidacija, nepoznatim putem) sprovodi nad Dragovoljcima svakodnevno. Lustriraju Branitelji, Domoljubi i Dragovoljci. Eto to je bolna istina. Nas je pomrlo više od raznoraznih bolesti (70.000+ a ubilo se 3.500 Branitelja)…a njih je možda umrlo stotinjak prirodnom smrću. Ima li to veze sa mozgom? E pa nema. Ali sa lustracijom, koja se tiho sprovodi ima i te kako!