Ne vjeruj Danajcu niti kada poklone donosi!

Mnogi danas UDBA-ši, KOS-ovci, sutra su već, vjerovatno u svom šiznutom mozgu MI6. A do kraja vikenda, su postali CIA, DEA ili nekakva druga tajna organizacija, jer i u mravu, skakavcu, vrijednom Domoljubu, i malom čovjeku vide “špiljuna” (kako je to znala kazati moja kći). No tko  ne cijeni svoje i prodaje, suborce i prijatelje dojučerašnje, takvome nije mjesto nigdje osim na popisu izdajnika Hrvatske. A nije mu mjesto niti u povijesti.

Razlika između “špijuna” i “špiljuna” je ogromna.

“Danajac”, Josip Klemm, dojučerašnji pripadnik ATJ Lučko, koji na sva zvona daje, na uvid ponudu, da se Hrvatski Dragovoljci i Branitelji pomire sa srpskim četnicima. Gdje je on školovan!? U kojoj to nepoznatoj zemlji? U toj zemlji gdje se školovao, se lila krv vijekovima, a prihvatio je ponudu neprijatelja, koji pod jastuk stavlja pištolj i kamu novorođenčetu a od znanja ne vidi dalje od pljačke klanja i nanošenja boli drugima. Kavijar, fino jelo, fini šampanjac-npr.francuski, kojeg je ispijao u Crnoj Gori, sa Srbima i četnicima, bradatom gamadi, je preslika duha ovog čovjeka. Lice, naličje, kojeg mijenja po potrebi. Kao Chameleon. I to naravno na tuđi račun. Isti taj šampanjac, dijele ratni profiteri, recimo naši vrli generali. Nije stoga zgorega naglasiti, da se isti dijeli za N. Godinu u kanisterićima od 5 litara. Ali na naš račun! Tako to ide: Najprije svesrpski humor, a poslije će biti i krvi…rijeka krvi i to do koljena. Baš kao i 1941-1945, i 1991-1995…naravno Klemm zaboravlja, brzo i prebrzo jednu stvar. A to je: tko je koga napadao, gdje se krv lila, i tko za koga radi u Hrvata. A za Hrvate ne radi Josip Klemm. Naprotiv…prodao bi te, dragi čitatelju, kao što nas preživjele Dragovoljce, pokušava prodati. Nije stoga zgorega, pripaziti tko što piše Srbima, u čije ime Klemm sjedi i što im obećava. Vrag je odavno u igri, a čini se kako ponovo oštri rogove, i kanđže. Onaj kome nije bitno ništa, od roda, obitelji, djece, mrtvih i poginulih, i preživjelih suboraca, i koji trči k njima u Srbiju na podpisivanje je kukavica, pa se boji vlastite sjene.

Primjer Danajca Josipa Klemma, Hipokrita bez premca, dvoličnog uhljeba, samoprozvanika (predstavnika Branitelja) koji nas otvoreno nudi, četničkom progonu. Ako pitate, koga on to nudi, odgovor je: evo ove koji su preživjeli 21 godinu spec. rata nad njima samima. Ovi školovani, čine zla tzv. podbacivanja za koja su obučeni, odrađuju mahom sami, nesvjesni jer im mozak ionako funkcionira, na 2% od mogućih 100%. A kako kažu knjiga se čita polako…drži se na koljenima, i moli se pisac, da avionom dođe iz Amerike, ili domicilne zemlje, neka doleti, te se pojavi, predstavi knjigu i ako može neka čitatelju pročita. Jer nije bio u školi, kada se učilo nešto što se zove: Kako biti Domoljub i Hrvat!?

“Špiljun” (naš čovjek, Domoljub, Hrvat, Nacionalista, Bojovnik) jest ponikao, porastao i izrastao, u Hrvatskoj, ili dijaspori. Nebitno jel u Dalmaciji, Lici ili Hercegovini. Ili je izravne Slavonije, Podravine, Baranje…

Ovi zadnji, neškolovani, koji su možda pročitali dva tri loša romana, poput onih koje možemo pronaći u knjižnici, zaprašene, sa nakladom od 300 komada (dakle u HR svaka knjižnica ima po primjerak), i koji vole svoju Domovinu su najbolji primjerci koji postoje u Hrvatskoj. Takvih je nažalost malo. Jer ih mijenjaju ovi školovani, po babi i stričevima, i po rodbini svakojakoj.

Školovani poput Klemma, u nekoj zemlji odakle vuče korijene, ne vide dalje od Darije, Snježane, Goranke, Manuele itd. I silikona koje imaju. Hoću kazati, da ih baš briga, za sreću naroda hrvatskoga. Njima su silikoni u glavi, naprćite usne, tzv. “duck face”, Cece, Dragane, Miroslavi, ispijanje piva, a nije im strana niti droga koja dolazi iz Turske preko Srbije, koja se dila od Splita, Zadra, Rijeke, pa nadalje, do Slavonije. Žrtve su kolateralne, a dilere i one koji su sklapali posao nije briga za žrtve.

A hvala Bogu za slomljen nokat, daju i po 200 ojra za reparaciju, kod mehaničara. Sva sreća pa je kazetofon zamijenila digitalna tehnologija, koja ovakve zamisli može procesuirati tamo gdje treba, a to je na zatvorski odjel skupa sa pokoljenjem, te povratom cjelokupne imovine Rep. Hrvatskoj. Od raznoraznih Klemmova, Glogoških, Zagoraca, Čermaka da ne nabrajam dalje…muka mi je. Jer za veleizdaju u svijetu, postoji samo jedna kazna: SMRT ili ZATVOR DUGOGODIŠNJI!

Pitam ovim putem Klemma, koliko je novaca dobio za ovu inicijativu, jel mu tko kazao, i da li je ta zamisao došla u trenutku kad se napregao, te pokušao “promišljati”!? Čini mi se da nije urodila plodom…

Od zla oca, zlog korijena, dolaze zla djeca, koja su nasilna, koja si umišljaju da sa nagrebanim čvarcima mogu hoditi, i nanositi zla slabijima po činu od sebe. Upitajte Josipa Klemma. Niti odora mu tu ne pomaže. Nijedna kem. čistionica to ne može oprati. Nema im valjda ništa slađe, već uživati u tuđoj muci.

Dakle poanta i poruka ovog napisanog jeste da se trebamo sami braniti od gamadi, koja uzgred rečeno blati hrvatski narod i Dragovoljce, Branitelje i Domoljube. Mrtvima vječni pokoj, i blaženi mir želim ovim putem, i neka ih Bog nasiti Raja, jer po Klemmu, svi smo mi preostali živi, i sa poginulima i umrlima, za samo jedno mjesto: PAKAO!

BASTA!