Webom kruži neobičan mail: “Podržimo kulturnjake!”

Provokacije SDP-ovaca, HNS-ovaca, SDS-ovaca, i drugih “naprednih” struktura te političara, da se podrži kandidatura Nine Obuljen, i da se zabrani kampanja protiv nje, je kao i u svim “zapadno-staljinistički” orijentiranim zemljama se zahuktala. I naša Hrvatska je podložna tim strujnim udarima, i namjernim testnim izmjenama napona kod biračkog tijela.

Čini se da je jedini razlog ovim inicijativama, zadržavanje fotelje što je dulje moguće, bez obzira na dalekosežne posljedice, koje mogu imati jednopartijska mišljenja. Uz optužbe koje slijede, da negdje cure informacije, i da se obilato daju suprotnoj strani, ne čudi stoga niti ogorčenost tužitelja, jer se tim hobijem uglavnom bave, nesposobni i podobni, i oni koji trguju time. I kao po pravilu optužene su ponovo desne opcije, i svi oni koji podržavaju HDZ, ili pravaške stranke. Svi dokazi koji su prikupljeni su prema njima, bespravni i nevažeći, ne zbog upitne pravne važnosti, već zbog jednostavne definicije: čim je desno-odmah je tijesno! Desnica je oduvijek upitna, iako u Hrvata, nikada nije nanijela zla koliko lijeve opcije, i komunizam skupa sa četništvom. Ovdje ih vidimo u punoj tami, kako znaju nastupati!

Evo dio maila koji je stigao:

Zgroženi kampanjom protiv kandidatkinje za ministricu kulture gđe Nine Obuljen i ravnatelja HAVC-a Hribara, ovim putem im izražavamo svoju podršku. Posebno ističemo da su te desničarske udruge, dokaze o kriminalu u HAVC-u prikupile na nezakonit način, kako je i navedeno u priopćenju HAVC-a:”… dokumenti kojima raspolažu pravosudni organi te nadležno Ministarstvo kulture, a koje su na nezakonit način pribavili danas prisutni govornici na konferenciji”!

Pozivamo sva nadležna tijela da sankcioniraju sve djelatnike MUP-a, DORH-a, USKOK-a i PNUSKOK-a, HAVC-a, Ministarstva kulture i Ministarstva financija koji su neovlašteno dostavili desničarskim udrugama nalaze nadzora i dokaze o kršenju zakona u HAVC-u!

Sve medije pozivamo da te dokumente koji su te zloglasne udruge dobile od “zviždača” ne objavljuju. U suprotnom, slijede tužbe protiv svih onih koji te dokumente koji navodno kompromitiraju Hribara i gđu Obuljen, budu objavljivali.

Izražavamo podršku gospođi Nini Obuljen. Pozivamo mandatara da ne popusti pritiscima desnih krugova, te da imenuje gospođu Ninu Obuljen za ministricu kulture koja će osigurati kontinuitet djelovanja HAVCa i ostanak Hribara na čelu HAVC-a. Ovu inicijativu sigurno podržavaju: Oliver Frljić, Vesna Pusić, Nenad Stazić, Stipe Mesić, Ante Tomić, Velimir Visković, Andrea Zlatar, Milorad Pupovac, Vesna Teršelič, Mima Simić i Kulturnjaci 2016/2017.

Pozivamo sve ljude, ali i poštene HDZ-ovce da nas podrže!

(Ma možeš misliti, što ću Vam dati podršku!) op.”HOŠ”

 

Izvor: Josip Debeljak

antifazg@protonmail.com

3 misli o “Webom kruži neobičan mail: “Podržimo kulturnjake!”

  1. Iz navedenog teksta lako se može zaključiti da sve osobe koje su navedene nisu Hrvati, već bolesni nostalgičari njihove propale države Jugoslavije, zapravo velike Srbije.

    Sviđa mi se

  2. Pročitao sam par puti taj njihov mail pa se pitam, dali oni uopće znaju što su napisali. Sigurno ne
    jer su ograničeni, u svojoj zloći, imbenosti, zasljepljenosti, mržnji, a fali im još neko; Marko Babić. Sve više se dokazuju kakvi su licemjeri, gadovi, nekulturnjaci, idioti, ….. što dokazuje ovaj
    njihov email. Niže ne može…

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.