Raymond Van Der Linden: Kad ti “laž”oduzme život bez metka!

Lažna optužba za pokušaj silovanja koja je izmijenila život časnog stranog dragovoljca hrvatskog Ratnika Domovinskog rata Raymonda Van Der Lindena
● Strani je dragovoljac koji je došao iz Nizozemske braniti nam Domovinu od agresora. U obrani Lijepe Naše ranjavan je tri puta. Prvo ranjavanje bilo je najteže, kada ga je “pokosio” protuavionac. Tada je bio klinički mrtav i zapravo, uopće nije siguran kako je uspio preživjeti. Nedugo nakon buđenja iz kome i kratkog oporavka na svoju ruku napustio je bolnicu i vratio se na ratište.
HOS – nakon “skidanja” tenka, nakon samo deset dana napredovao je u zapovjednika izviđački diverzanti. Prije raspada HOS-a ”Osnovali su “grupu 19” koja se sastojala od diverzanata i izviđača, mahom stranaca iako je bilo i Hrvata. Brojka 19 u ovoj grupi označavala je dobnu skupinu specijalaca te jedinice.
U Domovinskom ratu oženio se s prekrasnom i hrabrom Ratnicom HOS -a dobili su dijete, a sve to između tri ranjavanja.
Raymond Van Der Linden, kad ti “laž”oduzme život bez metka!
Osobno sam upoznata s teškom optužbom, slijedom suđenja i donešene presude te pred moralnom, materijalnom i kaznenom odgovornosti ispisujem istinite riječi za “spas” života i časti Raymonda Van Der Lindena, njegove supruge i djece.
Teška optužba koja ima oznaku “tajna” iz razloga umiješanosti malodobne osobe zaprimila je obojenost psiho trilera. Gotovo do nerazumljivosti podignuta je optužnica nosila posljedicu gaženja dostojanstva optuženika i njegove obitelji/supruga i maloljetna djeca i izvrgnutosit teškim uvredama društva/pojedinaca u tijeku niza godina tijekom trajanja sudskog procesa i dokazivanja nevinosti Raymonda Van Der Lindena
Greška
This video doesn’t exist
Raymond Van Der Linden je nevin. Zakon propisuje kako je osoba nevina dok se ne dokaže suprotno ali usprkos Zakonu Hr, zaštite ljudskih prava, moralnih i etičkih vrijednosti određene* osobe su u javnosti iako je to u suprotnosti zakona iznosili optužbu, raspravljali o optužbi i klevetali, vrijeđali i vršili javno sramoćenje Raymonda Van Der Lindena i obitelj.
Nikada nije protiv klevetnika Raymond Van Der Linden izvršio prijavu MUP, DORH do suđenja i traženja zadovoljštine zbog kršenja zakona i narušavanja časti već su u tišini patnje očekivali presudu Hrvatskom Ratniku, stranom dragovoljcu Raymond Van Der Linden i njegova obitelj.
Presuda, oslobađen krivnje!
Nakon potpune psihofizičke iscrpljenosti u dokazivanju nevinosti, u šutnji, pridržavajući se Zakona RH Raymond Van Der Linden odlučio je a sve u skladu zaštite svoje obitelji i sebe u budućem vremenu svaku klevetu, uvredu, javno sramoćenje i raspravu na temu Presude koja ga oslobađa krivnje izvršiti prijavu izvršitelja tih radnji.
Raymond Van Der Linden Hvala ti za slobodnu i neovisnu Hrvatsku
Isprika u ime časnih Hrvata
Izvor: Carmen Tomašić
14. listopada Ljeta Gospodnjeg 2016