Da li smo sami u svemiru?

Naravno da ne. Nismo sami čak ni na Zemlji. Pa, čak i ako pretpostavimo da je 3D svemir ili sve sto postoji, konačan, kalkulacije nam pokazuju da je velika mogućnost da inteligentni život postoji tamo negdje u ovoj galaksiji. Isto tako, na Zemlji je primjećeno prisustvo vanzemaljaca. Svatko sa normalnim smislom i osjećajem za tu mogućnost, bilo tko s otvorenim načinom razmišljanja – će istražiti tu mogućnost i svatko sa “otvorenim očima” će potvrditi da vanzemaljci postoje, da su bili aktivni u našoj “prošlosti” i da su aktivni i do dana današnjeg.

Skeptici nastoje biti ignorantni i odbijaju istražiti sve dokaze, zatvarajući svoje oči oni tvrde da ne vide nikakav dokaz o postojanju vanzemaljaca. (Moje pitanje: pa, kako će ih vidjeti zatvorenih očiju???) Zapravo, ignoriranje nije nikakav dokaz da nešto ne postoji. Mogli bi smo to reći i na drugi način: “Ukoliko smo zavukli glavu u dupe, ne znači da sunce ne sija!”

Dokazi su posvuda – pogledajmo mitologiju i religiozne priče širom svijeta, koje opisuju posjete vanzemaljaca kao naprednih bića u drevno doba, drevne građevine i artifakte koji indiciraju na korištenje napredne, superiornije tehnologije kod izgradnje, pa preko stogodišnjih svjedočenja o viđenjima NLO-a. Postoje stotine fizičkih dokaza o njihovom “slijetanju” na Zemlju, vladinih dokumenata, i na tisuće otmica koje uključuju mnogo svjedoka, te sjećanja otetih uz pomoć metoda regresivne hipnoze, kao i svjedočenja mnogih onih za koje nije ni bilo potrebe da se hipnotiziraju kako bi se sjetili svega što im se dogodilo. Isto tako i mnogih medicinskih i fizičkih dokaza na tijelima otetih.

Šta je osnovni plan vanzemaljaca?

Čovječanstvo je još davno bilo porobljeno od strane neljudskih snaga koje su tehnološki, psihički i dimenzionalno superiornije od nas. One se sastoje od mnogih grupa, koje djeluju u dimenzijama i lokacijama u svemiru daleko ili izvan naše percepcije, iz razloga da bi preuzeli jedan dio “ljudske energije”. (Preciznije rečeno, – oni se njome hrane). Njihov krajnji cilj je da nas prilagode njihovom fašističkom režimu i parazitski nas iskorištavaju za njihove biološke, eteričke i fizičke potrebe. Kroz skrivenu manipulaciju i hiperdimenzionalne trikove (koji uključuju i putovanje “kroz” vrijeme), oni tajno manipulišu i iskorištavaju čovječanstvo u svakom pogledu kroz jedan dugogodišnji period naše povijesti. Mi sada imamo priliku da vidimo njihove planove koji se više i ne skrivaju toliko kao prije i koji se trenutno manifestiraju kao – program za stvaranje jedne određene hibridne rase. Oni nam se već poodavno iz nekih medijskih i drugih izvora predstavljaju kao naši spasioci koji će se pojaviti kad ljudska rasa “poludi” i kad izbiju veliki svjetski sukobi. Ako ih svijet prihvati kao spasioce, individualna sloboda, kakvu znamo, će nestati, ostaće samo mrak.

Ako imaju superiorniju tehnologiju, zašto neprijateljski vanzemaljci jednostavno ne preuzmu planetu?

Is strateških razloga, njihova invazija podrazumijeva jedan duži proces, a ne neko iznenadno “iskrcavanje” kako to većina nas zamišlja. Ovo drugo bi se moglo dogoditi kao finalna stvar, nakon ostvarenja prve faze i duhovnog uništenja ciljane populacije (u ovom slučaju, – naše). Postoji mnogo problema koji idu zajedno sa otvorenom invazijom koja bi koristila samo fizičku silu. Povijest je pokazala kako su vidljivi tirani i vidljive mete, te brzo padaju ako se pokazu prije nego što uspiju da uspostave potpunu kontrolu. Pametniji tirani ostaju skriveni i mudro manipuliraju populacijom prije nego što je pobijede i porobe. Svemirski tirani postoje i osvajaju čitave svjetove koji postaju njihove kolonije. Preuranjena invazija onih koji bi nas htjeli porobiti, vodila bi do opšteg sukoba koji bi prijetio da uništi upravo one izvore zbog kojih su došli: Zemlju i njezino stanovništvo. Oni preferiraju da se mi svojevoljno odreknemo, kako svoje vlastite slobode, tako i ove planete, s najmanjom dozom otpora. (Pravilo o slobodnoj volji? Karma?) To se jedino može dogoditi pod okolnostima u kojima mi, po samoj svojoj prirodi, uopće nismo svjesni njihovih planova, te ih tako ne možemo ni da primjetimo. Sprovođenje u djelo takve prevare zahtjeva mnogo priprema. Zato su oni odlučili da skriveno i strpljivo manipulišu ljudskim društvom radi postizanja tog krajnjeg cilja.

Njihova preferirana metoda subverzije je stvaranje jedne elite među populacijom koja je zadužena da obavi prljavi posao porobljavanja ostalih. Ono što mi podrazumijevamo pod “tajnom vladom,” to je jedna okultna tehnokracija koja se sastoji od tih elitnih ljudi. Tajna vlada se koristi formulom: problem-reakcija-solucija kako bi izazivala globalne svjetske sukobe i kako bi stvorila uslove za uspostavljanje “Novog svjetskog poretka”. Tu se radi o jednom čvrstom, globalnom totalitarnom režimu, koji bi isključio bilo kakav potencijal za otpor i osigurao lagano prilagođavanje Zemlje za vanzemaljsku vladavinu.

Zašto nisu završili svoju invaziju prije, kada je naša tehnologija bila previše primitivna kako bi mogla ugroziti njihove željene resurse?

Kao što smo napomenuli, oni preferiraju da se mi svojom voljom predamo u njihove ruke i svojevoljno se odreknemo naše slobodne volje. Tek nedavno smo postali tehnološki i politički napredni toliko da možemo stvarati i održavati infrastrukturu “Nove svjetske vlade,” kroz koju ćemo se mi sami pretvoriti u robove. Drugim rječima, oni natjeraju svoje žrtve da si ove same sebi prethodno iskopaju vlastite grobove. U vezi ove činjenice, politika ovakve brutalne efikasnosti je već demonstrirana primjerom kako su Nacisti svojevremeno likvidirali svoje zatočenike. Rast i pad nacističke Njemačke je upravljan od strane tajne vlade kao generalna proba za ono što bi se sada trebalo dogoditi i mnogo toga u nacističkoj ideologiji i metodologiji je direktna refleksija razmišljanja neprijateljskih vanzemaljaca.

Ironično, tajna vlada je, sama po sebi, samo globalna verzija “Sonderkommando-sa”, elitnih jedinica Židova koje su nacisti odabirali među mnogobrojnim zatvorenicima koncentracionih logora, kako bi ovi kontrolisali i ubijali ostale zatvorenike. Unatoč obećanjima o preživljavanju i moći, ti Sonderkommando-si su ubrzo smaknuti kad su prestali biti korisni nacistima, jer im nisu više trebali. Tajna vlada će se susresti s istom stvari nakon što se invazija vanzemaljaca uspješno ostvari.

Da li članovi tajne vlade znaju kako će biti izigrani?

U negativnoj hijerarhiji, svi potčinjeni su u neku ruku prevareni od strane njihovih nadređenih, jer se na takav način ta njihova superiornost i održava. To je po samoj prirodi tih individua koje misle da dijele vrhunac hranidbenog lanca, ujedno i njihovo željeno okruženje. Mnogi njihovi članovi su prisiljeni da održavaju svoju vijernost ucjenama, zakletvama, ili programiranjem njihovih umova. Dok ti faktori održavaju hijerarhiju, oni također služe i za promjene u njoj, ukoliko kontrolni sistem dođe do neke prepreke, poteškoće ili postane nestabilan, podređeni članovi će iznevjeriti svoje nadređene kad im se za to pruži prilika, a oni od njih koji su više ambiciozni mogu iskoristiti tu priliku da iniciraju jedan opšti haos prilikom kojeg se prekidaju lojalnost i njihove međusobne veze. Tako to slabljenje strukture piramide vlasti može dovesti do jedne tačke kada cijeli sistem počne da se ruši. To je tipičnije za jednu ljudsku hijerarhiju nego za hijerarhiju vanzemaljaca, jer je ova vanzemaljska mnogo prefinjenija i ne pravi takve greške.

Da li je to razlog zbog čega će tajna vlada eventualno biti odbačena?

Da. Sve dok kontrolni sistem ostane stabilan, tajna vlast ostaje u vezi i u skladu sa vanzemaljskim snagama. Zbog nadolazećih zemaljskih promjena i ostalih faktora, nadolazeće vrijeme donosi elemente nepredvidivosti koji prijete destabilizaciji kontrolnog sistema – hijerarhija uspijeva na predvidljivosti jer je to preduvjet za kontrolu.

Zbog ljudske gluposti, vanzemaljske snage vide tajnu vladu kao nesigurnu za vrijeme takvog nadolazećeg stanja i nepotrebnu u tom vremenskom periodu. Oni će biti među prvima koji će biti eliminisani jer bi inače oni bili prvi koji bi se oduprijeli prisustvu vanzemaljaca jer imaju moćnu tehnologiju koju su dobili od njih da bi postigli svoju nadmoć i osigurali svoj opstanak. Finale vanzemaljskog plana ne sadrži mjesto za ljudsku elitu, i bilo koje obećanje koje su im dali u vezi preživljavanja u post-kataklizmičkoj budućnosti je laž koju su dobili kao pogodbu za vijernost.

Dok je eksploatacija ljudske prirode priuštila našim vanzemaljskim manipulatorima lak uspjeh u onome što su si dosad isplanirali, ljudska priroda definitivno prijeti potkopavanjem završetka njihovih planova koji zahtjevaju potpunu odanost ljudskih bića njihovom carstvu. Sve dok imamo urođenu sposobnost da se izdvajamo i steknemo duhovnu mudrost i sve dok možemo čeznuti za individualnošću i slobodom, naša odanost i njihova sigurnost ne mogu biti vječno zagarantovani.

Kako vanzemaljske snage planiraju riješiti problem “ljudske prirode”?

Einstein je jednom rekao da rješenje tog problema ne može biti postignuto sa istog nivoa gdje je problem i nastao. Ako je ljudska priroda problem, tada ga jedino ne-ljudski element može riješiti. Trenutno, problem se nalazi u neizbježnom neuspjehu tajne vlade i budućih ljudi da održe neograničenu odanost njihovim vanzemaljskim vladarima zbog fundamentalnih genetskih i metafizičkih razlika i u činjenici da smo mi individualisti i oportunisti po svojoj prirodi.

Nakon što se uspostavi Nova Svjetska Vlast, oni planiraju da stave čovječanstvo pod vođstvo genetski modificiranih “vladajućih rasa” koje čine ljudsko-vanzemaljski hibridi. Ti hibridi nas nadmašuju u intelektualnim i psihičkim sposobnostima i oni ne pate od “slabosti” ljudske prirode kao što su sažaljenje i čežnja za individualnom slobodom. Sve dok održavaju kontrolu, oni će se križati s ljudskom populacijom da bi postigli te genetske karakteristike kod većine čovječanstva. Tako bi na kraju čovječanstvo bilo biološki odgovarajuće za služenje vanzemaljskoj imperiji, koja bi time bila proširena na neophodne resurse koji jačaju njihovu moć i kontrolu. Na toj tački, mi ćemo biti “zaključani” u određene granice i njihov plan će postići svoj cilj.

Vidimo već dokaze svega toga. Npr. mi smo kulturno već pripremljeni za prihvaćanje eventualne politike križanja između ljudi i hibrida. Standardi fizičke ljepote su oličenja supermodela i glumaca i povećavaju se prema isticanju tipičnih hibrida: nisko čelo, mala brada, trokutasto lice, velike oči i vitka androgena tijela. Nije prošlo puno vremena od kada se “hibridni” izgled smatrao uznemiravajući i nezdrav, ali današnji trend ide prema seksualnosti tih karakteristika.

Kako će ta hibridna rasa biti napravljena?

Otmice vanzemaljaca služe za postizanje mnogih ciljeva, a ovo je jedan od njih. Trenutno, hibridni program je virtualno napravljen. Hibridi izgledaju kao ljudi, ali nedostaju im ranije spomenute karakteristike koje nas čine sklonim da pružimo otpor vanzemaljskom prisustvu. Neki su već tajno “pušteni” među populaciju. Neki su već rođeni od strane ljudskih roditelja protiv njihove volje, a ostali će biti kasnije kad ovi prvi dođu u godine kada se mogu reproducirati.

Neki hibridi među nama su već prošli kao “Indigo-djeca”, iako nisu sva Indigo-djeca hibridi. Hibridi najuspješnije slijede njihovo namjensko programiranje da se ponašaju kao male psihopate, preziru ljude i posjeduju oštru intelektualnu i psihičku snagu koju imaju da bi podržali njihove ambicije. To su kvalitete koje im omogućuju da budu pogodni za eventualnu vlast nad čovječanstvom i potčinjeni njihovim vanzemaljskim vladarima.

Koji je stvarni proces korišten u stvaranju hibrida?

Aktualni proces koji se koristi je kompliciran, ali evo jednostavnog opisa. Oba, genetski i metafizički faktor, moraju se uzeti u obzir a ovaj drugi zahtjeva puno više pažnje i vremena u stvaranju hibrida nego što bi netko mogao očekivati.

Naša DNA je veza i jedan mehanizam između nefizičke duše i fizičkog tijela. Za tu vezu, koja to drži skupa, genetika mora naći profil duše koji joj odgovara. Mali promašaj u jednom, uzrokovat će mutaciju u drugom, a previše nepodudarnosti će uzrokovati da određena duša ne može dugo opstati u određenom tijelu. Da bi genetski modificirali ili kreirali čitavu rasu, nije dovoljno samo stvoriti genetski kod, nego i sinhronizirati njegov profil i rast s onim dušama koje će biti u tim tijelima.

To je razlog zašto su ljudi iz specifičnih loza krvnih veza tipični i rezoniraju sa dušama vanzemaljaca i njihovom prirodom, pa su posebno pogodni za otimanje. Rezonancija postoji jer u nekoj točki u drevnoj prošlosti, među tom krvnom vezom, individue su mogle svjesno pripadati negativnoj spiritualnoj egzistenciji i tako, u skladu s tim, pogodovati njihovom genetskom kodu. Njihovi potomci nose tu genetsku kombinaciju koja je smatrana vrlo vrijednom kao materijal za stvaranje hibridne rase. Fizička priroda te genetske strukture podudara se u kritičnim područjima gdje bi se tražena metafizička karakteristika hibrida trebala podudarati.

Ta zaliha materijala je križana sa selektiranom genetikom vanzemaljaca i napravljen je čitav niz raznih hibrida, od kojih su neki uspješniji od drugih. Do momenta kad će se ti hibridi moći razmnožavati i održavati u životu, ti fetusi su obično implatirani u tijelo otete žene za vrijeme trudnoće. Ljudsko eterično tijelo je bogato emocionalnim i vitalnim energijama, koje pomažu da se ubačeni fetus razvija zdravo. Oni kojima ta eterička okolina nedostaje za vrijeme razvoja, ili se ne razviju ili postanu slabi kad se rode.

Uspješni hibridi su ti koji mogu uspješno preživjeti u gustoj fizičkoj okolini kao što je naša, i oni koji su sposobni uspješno se reproducirati sa ljudima i među sobom, oni koji dovoljno izgledaju ljudski da bi se lako mogli integrirati među ljude i oni koji nemaju nepoželjne ljudske crte.

Kakva je priroda duša tih hibrida?

Čak i sa njihovom ljudskom fiziologijom, smatra se da je hibridni genetički profil ekstremno rezonantan sa prirodom duše njihovih stvoritelja. Vrlo je vjerojatno da se ti stvoritelji namjeravaju kasnije inkarnirati u ta tijela. Neki hibridi mogu biti rođeni sa vanzemaljskom dušom, dok neki mogu funkcionirati kao prazni kontejneri koji djeluju na svoj način u strateškim društvenim pozicijama i ostaju tako dok kasnije ne poprime vanzemaljsku dušu. Također je moguće da hibridi imaju njihovu vlastitu unikatnu matricu duša, a krajnji cilj bi bio isti.

Okupiranje hibridnih tijela bi priuštilo našim vanzemaljskim manipulatorima snagu od obe rase – od ljudske i od vanzemaljske ali bez slabosti od bilo koje od njih. Ljudska slabost je čežnja za individualnom slobodom i sposobnost za empatiju, a vanzemaljska je nemogućnost ostanka u našem fizičkom okruženju duže vrijeme. Hibridi su biološki robusni kao i mi jer imaju virtualna ljudska tijela, ali bi bili mentalno superiorniji i lojalniji vanzemaljcima ako bi imali duše identične njihovima. Nadalje, budući da su potomci obdareni sa duhovnim energijama oba roditelja, brže bi se napravila metafizička modifikacija čovječanstva ako bi hibridni roditelj imao negativno orijentiranu vanzemaljsku dušu.

Zašto vanzemaljci ne mogu duže boraviti u našoj fizičkoj okolini?

Oni zahtjevaju psihičku ili eteričku energiju da bi se projicirali u našu trodimenzionalnu okolinu. U njihovom prirodnom stanju, oni su četverodimenzionalna bića (4D) koja egzistiraju na jednom višem eteričkom nivou realiteta, ali mogu izabrati hoće li postati fizički sa utroškom energije. Naš trodimenzionalni svijet je “ugrađen” u četverodimenzionalni svemir, što znači da 4D bića moraju fokusirati svoju bit u prirodni pojas u kojem će privremeno postati 3D. Inače oni se pojavljuju nevidljivi za našu percepciju, kao npr. akvarij u sobi – mi smo ribe koje su svjesne drugih riba, ali smo relativno nesvjesni onoga što je izvan akvarija i onih koji nas promatraju.

Pretežno je to istina za vanzemaljske vrste zvane “Reptili” ili “Lizardi”. Da bi uštedili energiju, oni preferiraju ostati u njihovoj 4D okolini, dok se služe sa raznim metodama za “daljinsko”  povezivanje ta dva sistema. Npr., oni su stvorili jednu kibernetičku rasu bića koju mi znamo kao “Sivi”, koji im služe kao 3D “svemirske sonde”. Sivi su roboti napravljeni genetskim inžinjeringom, koji su tehnološki povezani sa reptilskom dušom. Oni su kibernetičke sonde u našem realitetu koje se tu mogu zadržati relativno duže vrijeme a koriste se za otmice ljudi i neke druge zadatke.

Taj manjak fizikalnosti omogućuje im da imaju mnoge prednosti ali i mane. Kao prednost, eterička tehnologija je četverodimenzionalna i izvan našeg linearnog vremena, pa reptili mogu vidjeti i mogu djelovati unutar naše moguće prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, odnosno svih naših realiteta istovremeno. Kombinirajući sa svojom kalkulativnom strategijom, oni su sposobni napraviti vrlo komplicirane i dalekosežne manipulacije hiperdimenzionalne prirode.

Te hiperdimenzionalne manipulacije mogu uključiti mijenjanje prošlosti u prividno trivijalnim i malim izmjenama da bi utjecali na izbore svoje mete tj. odredenog čovjeka u njegovoj sadašnjosti. Reptili ne znaju koji ćemo izbor napraviti i ne mogu mijenjati izbore koje smo već napravili svojom voljom, ali mogu vidjeti i izmjeniti sve ostalo. Dok oni ne mogu lako prekršiti slobodnu volju spiritualno zdrave osobe, oni mogu “podešavati” njezine lične izbore pomoću manipulacije njezine okoline.

Budući da oni egzistiraju izvan našeg prostora/vremena, oslobođeni su od ograničenja linearnog vremena koje važi za nas. To znači da mogu individualno ciljati i manipulirati tolikim brojem ljudi koliko je god potrebno. Dok oteti čovjek percipira nekoliko godina između dešavanja svojih otmica, vanzemaljci to mogu raditi “sve odjednom” tj. jednu nakon druge. Unatoč grandioznoj prirodi vanzemaljskih planova koji ciljaju čitave planete i civilizacije, oni također manipuliraju na individualnoj bazi sve one koji im se učine prijetnjom.

Kao nedostatak, njihov manjak fizikalnosti ih sprečava da lako krše našu slobodnu volju kroz upotrebu sile. Fizikalnost je okruženje u kome je uzročnost primarna, gdje jedno biće može uzrokovati nepoželjne efekte kod drugog jer su oba subjekti fizičkih zakona. To je manje izraženo u 4D okolini gdje je fizikalnost varijabilna i gdje se akcije temelje na sinhronizaciji koja uzrokuje rezultate u više metafizičkih stanja. Zbog tog razloga, reptili žele jedan viši stepen fizikalnosti da bi proširili pojas onoga što mogu raditi. Hibridni program je usmjeren prema tom cilju.

Što je sa vojnim otmicama?

Vojska Tajne vlade i njihove frakcije stalno otimaju ljude zbog raznih razloga, često radeći pod vanzemaljskim frakcijama i koristeći njihovu tehnologiju. Ti razlozi su mnogobrojni i kompleksni da bi se razrađivali u detalje, ali uključuju kontrolu misli, genetska istraživanja i upotrebu psihički-osjetljivih ljudi za daljinsku kontrolu i posmatranje, te razna ubojstva. Zahvaljujući njihovoj hiperdimenzionalnoj tehnologiji, te vojne frakcije mogu tajno otimati ljude za vrijeme njihovog spavanja, “vađenjem” iz njihovog prostorno/vremenskog kontinuuma kroz portale i “dovođenjem” u njihove vojne baze.

Žrtve vojnih otmica često se podvrgavaju elektrošokovima, te se tako kodnjih stvaraju odvojene ličnosti u koje se ‘instaliraju’ mentalni “programi” za kontrolu njihovog razmišljanja i ponašanja, kao što su npr. program za samouništenje, ‘spavajući’ ubojica, seksualni rob itd… Neki “programi” za kontrolu misli obuhvataju tisuće agenata koji “spavaju” a kad zatreba, oni se mogu “aktivirati” post-psihičkom metodom da u nekom datom momentu u budućnosti npr. počnu da čine masovna ubojstva, što bi dovelo do preduvjeta za totalitarnu vlast i gubljenje naše slobode. Oteti od strane vojske također su često i silovani od strane vanzemaljskih bića koja se hrane tom negativnom energijom baziranom na žrtvinom strahu i patnji. Drugi pak vode dvostruke živote gdje jedan dio ličnosti određene osobe sudjeluje u tajnim vojnim misijama, a istovremeno se to može činiti naučnom fantastikom drugom dijelu te iste ličnosti. Hiperdimenzionalnom tehnologijom se to lako može učiniti.

Kako netko može prestati biti žrtvom vanzemaljskih otmica?

Teško je potpuno zaustaviti otmice bez stalnog opreza. Ipak, one se mogu smanjiti u nekom broju ako se učini sljedeće:

1) odustajanje od svih karmičkih i egoističkih razloga zbog kojih želite da se to nastavi

2) odluka o opiranju otmicama pomoću čvrstih i stalnih težnji da one prestanu

3) uspostavljanje emocionalne stabilnosti, pozitivnosti i spokojstva, umjesto histerije i opsesije strahovima

4) čovjek treba postati svjesan otmica, prije nego se dogode, za vrijeme njih i poslije njih

5) učiti iz simptoma i tragova koji nastaju nakon svake od njih i saznati njihovu taktiku otimanja

6) povećanje spiritualne fleksibilnosti, tražeći i primjenjujući znanje i mudrost

7) tražiti pomoć od svojeg višeg “Ja”.

Te metode pomažu kod sprečavanja otmica, bilo fizičke, bilo duhovne prirode. Prilikom otmice duše, tijelo ostaje da spava, ali se duša “izvadi” i “obradi” i poslije vrati natrag. Kod čisto fizičkih otmica možemo ih pokušati na vrijeme primjetiti, napraviti neki štit ili pružiti fizički ili neki drugi otpor. Primjeri uključuju audio i video rekordere koji se aktiviraju glasom, metalne oklope, ultraljubičasta svjetla, polja “bijelog” šuma, itd.

Može li se nešto napraviti da se zaustave njihovi planovi?

Vanzemaljski planovi uveliko ovise o nama, da li ćemo se kolektivno odreći naše slobodne volje. Ako se oni podmuklo pojave kao “spasitelji” a hibridi se predstave kao pozitivni korak u ljudskoj evoluciji, tada će ih ljudi vjerovatno rado podržati. Ljudska entuzijastička potpora vanzemaljskim “spasiteljima” mogla bi biti dovoljno velika da nas povede prema suzbijanju bilo kakvog otpora jer ih ljudi uopšte nebi vidjeli kao neprijatelje razvoja i evolucije čovječanstva.

Ipak, ako dovoljno ljudi prije toga bude informisano o njihovim planovima, onda njihova prevara neće biti uspješna. Uvijek bi se negdje započela debata, otvorila diskusija i razmjenjivale informacije kako bi ih razotkrili i prikazali u njihovom stvarnom “svjetlu” (odnosno mraku). Kad je više ljudi informisano, kolektivna slobodna volja se neće predati na tako glup način.

Što oni rade da bi spriječili ljudsku pobunu i otpor?

Prije informacijske ere, znanje je bilo vrlo lako sakriti. Danas, ljude je lako zbuniti sa dezinformacijama. Vanzemaljci i tajna vlada sada rade sve da bi spriječili ili korumpirali širenje znanja u svakom pogledu. Traže i uništavaju one koji žele otkriti istinu, oslabljuju sposobnost drugih da sami razaznaju istinu, te programiraju ostale da trenutno odbace ili ignoriraju istinu (obično, da je ismijavaju) kad god je čuju.

Individuama koji se smatraju prijetnjom njihovom planu pridaje se posebna pažnja. Oni se otimaju i implatiraju u svrhu promatranja. Poslije promatranja, uvide njihove slabosti i otimaju ih sve dok im se ne umetne “program” post-hipnotičkim sugestijama da imaju samoubilačke misli, emocije i ponašanje. Ako se i tu opiru, onda ih društvo ismijava i diskreditira. Oni sa manjom duhovnom jačinom trpe posljedice stalnog nasilja.

Zašto ih negativne snage jednostavno ne likvidiraju?

Iz metafizičkih razloga, nisu svi oni koje oni ciljaju, lako uništive mete i ne mogu tek tako lako biti smaknuti – oni moraju dobrovoljno odabrati svoje uništenje. Ipak, sve zavisi od njihove duhovne snage. Ukoliko ona opadne, onda oni postaju ranjivi te mogu lako postati i žrtve. Oni koji klonu, obično se razbole od bolesti kao što je npr. rak koji ih tiho ubija, neki su trajno oteti i “konzumirani”, a ostali umiru u čudnim nesrećama.

Također je moguće i vrlo efikasno za osjetljive individualce da budu neprimjetno ubijeni, reanimirani i zamjenjeni kao dezinformirajući agenti. Oni tada mogu služiti za vraćanje svega što je učinjeno na staro, kako je bilo prije nego što su zamijenjeni. To se često dešava ranjivim autorima knjiga na temu NLO-a i vanzemaljaca, istraživačima, političarima i znanstvenicima.

Ukoliko se ta zamjena učini neprimjetno, netko može obično primjetiti drastičnu i uznemiravajuću promjenu u njihovim istraživanjima i ponašanju. Drugi koji nisu razaznali istinu za sebe i koji se uzdaju u svoje kredibilne izvore, ne primjećuju taj “pomak” i dalje ih slijede. Kao što možemo vidjeti, nema zamjene za ličnu moć rasuđivanja i spiritualnu fleksibilnost koja dolazi sa integritetom i znanjem.

Pored ljudi koji su programirani ili zamjenjeni kao dezinformirajući agenti, kako još negativne snage sprečavaju širenje znanja?

Snaga volje, znanje, spiritualna fleksibilnost, mentalna i emocionalna čistoća su kvalitete koje reduciraju nečiji nivo podložnosti utjecajima negativnih sila. Ovdje su milioni ljudi koji nemaju te kvalitete radi jednostavnosti njihovog razloga za inkarnaciju. To ih čini vrlo lakim za manipuliranje od strane vanzemaljskih snaga i tajne vlade koja služi kao odbojnik za sve posljedice “destabiliziranja sistema” od stane nekih buntovnih individualaca.

Njihova funkcija u vanzemaljskom planu je da služe kao “skriveni alarm” među ljudskim masama, koji u ime vlasti obavlja pritisak na sve ‘crne ovce’, odnosno, služi za njihovo ismijavanje i uspostavljanje tzv. koncenzus realnosti, te tako i za neutralisanje utjecaja one manjine ljudskih bića koji traže istinu. Oni također imaju afinitet za druženje sa tragaocima za istinom i uvlače ih u odnose sa sobom prilikom kojih im crpe energiju ili u prijateljstva čija je svrha da ove uspavaju, odvuku im pažnju u drugim smjerovima ili da bi ih sabotirali.

Nadalje, postoje umjetni ljudi koji su “napravljeni” od strane vanzemaljaca koji služe kao dezinformacioni agenti sposobni da zavedu tragaoce za istinom na stranputicu, preko interakcije s njima. Oni su virtualno identični u funkciji reanimiranih/zamjenjenih ljudi, osim što nemaju toliko konkretnu ličnu biografiju koja se može vidjeti. Zbog toga što su daljinski upravljani, oni precizno mogu isporučiti dezinformaciju prilagođenu da odgovara ličnom profilu istražitelja istine, nešto što prijespomenuti “skriveni alarmi” ne mogu.

Kao što se moglo vidjeti, negativne vanzemaljske snage imaju vrlo efektan sistem za upravljanje, korupciju i usmjerivanje znanja. Taj sistem se sastoji od sljedećeg:

1) otmice i samoubilačka kontrola misli tragaoca za istinom, kako bi ih zaustavili na njihovom putu ka istini

2) pritiskom društvenog sistema na njih, uz pomoć tzv. “skrivenog alarma”

3) direktno ciljanje od strane umjetnih ljudi ili organskih portala

4) dezinformacije sijane od strane programiranih ili zamjenjenih istražitelja koji su prethodno stekli reputaciju na tom polju.

To ide u prilog raznim religijama, političkim, ekonomskim i znanstvenim kontrolnim mehanizmima, koji su već ustaljeni i postavljeni od strane tajne vlade za svrhu masovne kontrole ljudi.

Ako “probudimo” planetu, da li će očajne vanzemaljske frakcije riskirati upotrebu sile?

Oni su investirali puno energije u svrhu osiguranja da Zemlja i njena populacija budu eksploatirane, pa neće tako lako od toga odustati. Kao što smo diskutirali prije, sila se održava na minimumu dok se strategija optimizira da se osigura efikasna upotreba energije i očuvaju njihovi željeni resursi. Ali ponekad je sila jedina strategija koja je preostala. Kao i uvijek, oni će ju koristiti tako da drugi rade za njih.

Zbog njihove averzije prema fizikalnošću našeg okruženja, oni zapošljavaju fizička i plaćena bića kao njihovu silu. To može uključiti ljudske vojnike, hibridnu elitu i bilo koje drugo dodatno pojačanje koje mogu dovesti sa područja izvan našeg solarnog sistema. Ovo uključuje i vojnike regrutirane iz drugih svjetova koje su već pokorili (Nefilim?). Nadalje, direktno sučeljavanje sa 4D snagama je neizbježno ako prekoračimo naše 3D stanje i uđemo u njihov realitet.

Djelujući sami u našem sadašnjem fizičkom stanju, čak i sa jednom tehnološki naprednijom jedinstvenom vladom, bit ćemo bezuspješni u slučaju otvorene invazije. U najboljem slučaju, bićemo kao majmuni koji se bore protiv naoružanih lovokradica. Takvi uvjeti su malo vjerojatni budući da tajna vlada ili hibridna elita osiguravaju da svijet ne djeluje jednoglasno i ujedinjeno protiv vanzemaljskih snaga i da se suzbija svaki pokret otpora.

Ima li nade uz sve to?

Da, ima nade u smislu da zakoni univerzuma teže ka uspostavljanju ravnoteže snaga i daju nam šansu za borbu, kao i da nadvladamo vanzemaljsku manipulaciju i pređemo izvan njihovog domašaja. Pomoć koju primamo dolazi iz viših izvora i ona je po svoj prirodi kao jedan “katalizator”, što znači da ona samo asistira našem vlastitom naporu.

Iz nečije perspektive, 3D Zemlja je malo više nego planeta-zatvor koju vode tiranske snage i koje pokušavaju sada da ostvare svoj “krajnji cilj”. Ne možemo se boriti kao zatvorenici jer smo preslabi. Da izbjegnemo porobljavanje i likvidiranje, moramo postati snažni tako da prvo pobjegnemo iz tog zatvora – zahvaljujući pomoći onih koji su pobjegli prije nas. To znači prihvatiti pomoć sa viših nivoa, premašiti naše ograničeno fizičko stanje i prijeći-evoluirati i postati 4D bića. Samo tada ćemo biti na istom “igralištu” s našim vanzemaljskim manipulatorima.

Sa više metafizičke perspektive, 3D Zemlja je jedna teška škola, koja podrazumijeva dosta patnje. Da bi izdržali otvorenu vanzemaljsku invaziju, koja ne samo da nije nemoguća, već je neizbježna, mi moramo napraviti jedan kvantni skok u našoj evoluciji – svaka životna lekcija koju smo naučili dovodi nas bliže “diplomiranju” na našem trodimenzionalnom fizičkom postojanju. Taj proces je prirodan i ne treba biti forsiran – za one koji su odlučili ići u pravcu istine i integriranju s njom, naše individualne sudbine su isprepletene sa zakonima univerzuma i mi smo sinhronizirano vođeni od rođenja da bi imali potrebna iskustva koja su nam potrebna u sklopu pripreme za ono što dolazi.

Među nama se nalaze i brojne napredne duše iz viših realiteta koje su inkarnirale u naš svijet da bi pomogle destabilizaciji vanzemaljske kontrole i pripomogle evoluciji onih koji su spremni za “maturu,” po prvi put. Mnogi se ne sjećaju što su bili i odakle dolaze i od djetinjstva su bili ciljani od negativnih snaga za samouništenje jer su ovdje došli kako bi destabilizirali ovaj kontrolni sistem. Ti koji prođu te zapreke narastu dovoljno snažni za doprinos velikom ciklusu i prirodnom balansu, tako da šire znanje i asistiraju u evoluciji ostalih. Oni su prijašnji zatvorenici koji su se vratili natrag da bi pokazali ostalima kako napustiti zatvor. Uzmite na znanje da nitko nije specijalan ili “izabran” – svako može doprinjeti u jednom dijelu uspostavljanja prirodne ravnoteže i ciklusa ako slijedi svoje srce i traži istinsko znanje.

Znanje je ključ, pomaže nam da vidimo kroz prevare i ono je “gorivo” naše evolucije. Jer samo uz pomoć znanja će ovaj vanzemaljski plan biti otkriven i izložen. Uz pomoć znanja ćemo evoluirati i steći nove vidike i metafizičke sposobnosti koje nas pripremaju za bolju obranu od vanzemaljskog osvajanja. Određene sile sa viših nivoa djeluju kako bi nam pomogle – da naučimo potrebne lekcije. Ako aktivno tražimo znanje, put prema njemu će nam se pokazati. Ako aktivno primjenjujemo znanje, taj put ćemo jasno i lako vidjeti. I na kraju, ako aktivno dijelimo to znanje s drugima, i ostali će lakše moći da prođu tim putem.

Ovaj članak ističe neka važna pitanja vezana o vanzemaljskim planovima. Međutim, on je jedva “zagrebao” po površini cjelokupnog problema, pa bi trebao biti podloga za vaše daljnje istraživanje. Ovo ni u kom slučaju ne predstavlja jednu kompletnu cjelinu. Onima koji žele da steknu malo širu sliku preporučujemo da pročitaju sljedeće knjige:

Svaka od njih sadrži vrijedne detalje koji će poslužiti kao kockice za slaganje jednog većeg mozaika. Služite se svojim srcem i intuicijom da bi odredili što je istina, a intelektom i logikom ono što je laž. Isto važi i za sve ovo što ste pročitali u ovom tekstu. Na kraju, uzimajući sve to u obzir – zaključke izvucite sami.

 

 

Komentar: Ovom gornjem spisku “obavezne literature” dodao bih knjige:The Secret History of the World i The High Strangeness of Dimensions, Densities and the Process of Alien Abduction, autora Laure Knight-Jadczyk.

Iz ovog materijala, kao i iz nekih drugih tekstova na ovom vebsajtu, imamo priliku da vidimo kako imamo posla sa jednim multidimenzionalnim kontrolnim sistemom koje manipuliše čovječanstvo od pamtivijeka.

Autor u jednom momentu postavlja pitanje: “da li će ove sile direktno intervenisati u slučaju ‘prijevremenog’ buđenja ljudi. Kako sada stvari stoje, čini se da su šanse za buđenje čovječanstva minimalne, međutim, takođe se čini da je tokom naše istorije bilo slučajeva da su se neki narodi u pojedinim regionima ipak budili, odbili da ‘sarađuju sa ovim entitetima koji su se često znali predstavljati i kao naši ‘svevišnji bogovi’. Tako su ti narodi prestali da ulaze u međusobne sukobe, prestali da žrtvuju svoju djecu ovim “svevišnjim bogovima” i širili su istinu među sobom o njima. Međutim, oni su zbog tog svog otpora oružanom intervencijom od strane ovih entiteta eliminisani sa planete a istina o tome je zataškana ili potpuno izvitoperena (Sodoma i Gomora).

Naš racionalni um ima tendenciju da postavlja racionalana pitanja, i traži racionalne odgovore, pa s te s trane bi možda jedno od njih moglo biti i to – zašto nas oni nisu izvršili direktnu invaziju prije, zašto sada itd.? Mi ovakvi kakvi smo i u stanju svijesti u kojem smo bili i jesmo, – služimo kao izvor emocionalne energije koja održava njihovu oblast postojanja. Stoga, u nekim periodima naše istorije njima najviše odgovara da nas “ne diraju”, odnosno, direktno ne napadaju. S druge strane, oni su 4D bića koja žive na “spratu” iznad našeg te se u svom prirodnom (reptoidnom) obliku ne mogu dugo održati ovdje, niti tome teže.

Autor teksta nam govori o hibridnim lozama koje ovi stvaraju uz pomoć genetičke manipulacije. Slične (kraljevske i carske) loze već upravljaju nama tokom hiljada godina u korist njihovih 4D gospodara i nije slučajno zašto se stalno međusobno ukrštaju (“plava krv”). Nije slučajno ni to što su Bush, Kerry, Al Gore i svi ostali značajniji americki politicari i predsjednici u direktnoj porodičnoj vezi sa evropskim kraljevskim familijama.

Čini se da 4D reptoidi pokušavaju da stvore dovoljan broj hibridnih humanoidnih tijela za inkarnaciju svojih duša ne samo u 3D nego i 4D. Njima se trenutno žuri s tim, jer su sve prilike da će se u idućih nekoliko godina završiti ovaj ciklus i da će jedan “dio” naše planete zajedno sa jednim dijelom čovječanstva takođe preći na višu ravan postojanja. Reptoidi se nadaju da će i jedan dio tih humanoidnih hibrida takođe uspjeti da ostvari tu tranziciju. Nadalje, oni će najvjerovatnije pokušati i tamo da nas kontrolišu.

Čini se da i sadašnji i budući događaji na Srednjem Istoku kao i na drugim dijelovima naše planete imaju dosta veze ne samo sa uspostavljanjem Novog svejtskog poretka nego i sa eliminacijom semitskog genoma, pogotovo U5 haplotipa mtDNA koji ima neke karakteristike koje se nikako ne sviđaju našim “svevišnjim gospodarima”. Navodno, osobe sa ovom vrstom genoma predstavljaju prijetnju reptoidima jer ih je teško kontrolisati (imaju tendenciju da razmišljaju vlastitom glavom?!). Nekim slučajem, narodi država kao što su Irak, Iran, Sirija, Izrael (sefardički Jevreji) itd. imaju baš tu semitsku komponentu u svom genomu. “Čudnim slučajem” aškenazi Jevreji su arijevci po genetičkoj konstituciji i trenutno guraju Izrael i cijeli taj region, (kao i veći dio ove planete) ka ambisu. Nekim drugim ‘slučajem’, virus tipa HIV i drugo entičko biološko oružje koje je u pripremi imaju mnogo veći afinitet za one od nas koji imamo semitske gene. Mnogo nekih “slučajnosti”!?!

Postoje i neke indikacije da će se u sklopu planiranog haosa objelodaniti tko stvarno stoji iza rušenja zgrada Svjetskog Trgovinskog Centra, te da će to izazvati jedno opšte nepovjerenje u neke prominentne političare. Da li će se to iskoristiti da se da kredibilitet i povjerenje ovim vanzemaljcima koji će se vjerovatno, u međuvremenu, pojaviti kao naši ‘spasioci’ ili “oni koji nam ‘potajno’ pomagali i pomažu u našem evolutivnom razvoju”. Sve su prilike da neće proći dugo a da ćemo imati priliku da i to vidimo.

Ovih dana obavlja se i završna faza ‘mentalne obrade’ čovječanstva uz pomoć filmova tipa Spilbergove serije Taken (Oteti), gdje je on pored velikog broja činjenica koje je tu iznjeo, veoma vješto (slučajno?) izbjegao da nam kaže čime se hrane ti entiteti koji nas otimaju i koji manipulišu nama kroz jedan duži period naše istorije!?! Poenta Spilbergove serije je već ona stara, otrcana teza pod imenom: “Pomoć u našoj evoluciji,” “mi smo ti koji smo zli po svojoj prirodi a oni su dobri”, a on se već dugo vremena izjašnjava kako misli da vanzemaljci postoje i kako vjeruje da su oni dobroćudne prirode. Ne kažem da takvih vanzemaljaca nema, međutim, što se tiče ovih s kojima mi imamo posla, oni su daleko od bilo kakve dobroćudnosti. Oni su prema nama dobroćudni isto kao što smo i mi prema ovcama. Spilbergovi vanzemaljci nemaju nikave veze ni sa mutilacijom goveda i ljudi. Tako se i on svrstao u cijelu jednu plejadu njihovih igrača-dezinformanata. Uostalom, imajući na umu sve ovo, da li smo od strane kontrolisanih medija mogli i očekivati neko ‘prosvjetljenje’ na tu temu.

Samo u Americi danas ima preko 750 hiljada registrovanih svjedoka viđenja NLO-a i vanzemaljaca. U istoj toj Americi danas su dovoljna dva svjedoka da bi se poslalo čovjeka na električnu stolicu, međutim, 750 hiljada njih – nije dovoljno da bi se i zvanično potvrdilo postojanje vanzemaljaca!?

Zašto???

Kad dođe vrijeme, da li možemo očekivati istinu od strane istih onih koji su tu istinu cijelo vrijeme krili od nas? Ono što možemo od njih očekivati, to je samo pokušaj nastavljanja ove manipulacije, samo u nekom drugom obliku.

Sve ovo ne bi bilo moguće da su ljudi razmišljali svojom glavom i da je nisu držali u dupetu vjerujući u – vjerovanja. Na žalost, između naših vjerovanja i objektivne realnosti, razlika je drastična.

Izvor: Galaksija