Trovanja u Hrvatskoj!

 

Tamo negdje prije nekih osam godina sam držao pčelarski kamion, sa 60 košnica, i sa tim kamionom sam išao na paše diljem Slavonije. Paše su bile od uljane repice, bagrema, lipe, livadskog meda, pa sve do suncokreta, i zlatošipke. Sve je to funkcioniralo. Imao sam prihode od sakupljanja meda, od 1,5 tona, do 2,5 tone meda, kojeg sam uredno prodavao, po tržnicama, i na ličkoj cesti, i to sve prodavačima koji su sjedili sa strane pod suncobranima. Najveći prihod sam imao od jednog uličnog prodavača, koji je bio u jednom selu, kojem sam prodavao sve to odjednom i za taj iznos od oko 300 teglica sam dobijao i do 8.500 kuna.

Ono što se treba naglasiti, jeste da je jedne godine iz nepoznatih razloga pomrlo više od 60% pčela sa kamiona, koje su bile u košnicama. Nisam samo ja izgubio pčele, već su ih izgubili pčelari diljem Hrvatske, no najviše u Slavoniji. Vinkovci imaju pčelare koji se bave i do 50 godina sa tim hobijem, i to vrlo uspješno, no DOGODILO se ono što se dogodilo nikada nije, a to je da i njima iskusnim pčelarima uginu pčele u par dana. Našao sam samo mrtva tijela, od matice, radilica, pa sve do trutova.

Pokupio sam tijela pčela i odnio u veterinarski zavod na analizu i pregled te se tada utvrdilo da je uzrok smrti pčela bio nepoznat, i da se pretpostavlja kako veterinarski zavodi u Hrvatskoj to ne mogu objasniti niti istražiti te su ta tijela pčela upućena u inozemstvo i to poglavito u Njemačku i Sjedinjene Američke Države, te je tamo utvrđeno da postoje tragovi trovanja otrovima…i nadalje stoji u priopćenju kako postoje tragovi emisije od zračenja, što je u produžetku objašnjeno sa emisijom zračenja od odašiljača naših vrlih operatera. Jer je navika kod nas, a i odobreno je da se odašiljači postavljaju i na krovove kuća, sve kako bi vlasnik kuće imao bolji signal od susjeda. Glupost.

Ono što mene zanima jeste, upravo to: KAKO to da su se uginuća događala oko Đeletovaca, u Baranji, u Slavoniji i sada se otvoreno pitam i pozivam na komentiranje: radi li se doista o trovanju odašiljačima, poljoprivrednim otrovima, ili se radi o trovanju radijacijom i bojnim otrovima, kojima se kraj i djelovanje još dugo ne će pokazati.

Greška
This video doesn’t exist

Zaključak!

Pošto je potpuno nejasno čija je ovo Vlada, Sabor, i sve drugo…pitam se imaju li oni muda i petlju potegnuti i doći do istine, te postaviti zahtjev za odštetu u visini od 500 milijardi eura Srbima, te sa time ugušiti i naplatiti eventualne dobrosusjedske odnose…a da bi se osigurali unaprijed, treba im tražiti još 300 milijardi eura, i to zbog narednih sukoba koje kuhaju u svojoj nacističkoj kuhinji, začinjenoj sa ubojstvima, klanjima, protjerivanjima, i prislinim uhićenjima, specijalnim ratom te zatvaranjima u logore. Čini se da kod nas od političara, nitko petlju nema, i da je sve podređeno novcu i probitku na štetu malih ljudi. U prilog tome govori što se niti jedan bojovnik iz Vukovara i sa Trpinjske ceste nije pojavio kao predavač na Vojnim učilištima. Čini me se da nikome nije stalo da ti bojovnici makar u predavanju osjete i prenesu žar borbe i iskustva koja su imali 1991 godine. Ostaje li nam samo sjećanje, na te dane ili ne? Zaključite sami. Nama idu sprovodi, a na njihovima licima visi osmijeh, izrugivanje, i podeblja lisnica sa novcem od poreznih obveznika?

Nije pravedno u svakom slučaju. Jer im na grobove stižu svijeće koje su rađene u Srbiji. Jel sa nama Hrvatima, nešto nije u redu? Imamo li kolektivnu amneziju? Nije mi jasno nikako, kako nam ne smeta tolika doza licemjerja, dvoličnosti, arogancije i laži sa kojima svaki dan i svaku noć živimo.