Kako od dohodka napraviti “platu”!? Prodaj susjeda, i već si na popisu!

Ivan Bandić i Milan Bandić. Bratići koji imaju prste i ruke umazane sa Udbaškim ubojstvima, hrvatskih emigranata, tzv. ekstremne desnice). Ono što zapanjuje kod naših vlasti jeste licemjernost počevši od F. Tuđmana, koji je pružao tobože zaštitu Miri Barešiću da bi se taj isti Tuđman okrenuo protiv njega i hrvatske emigracije. Para vrti gdje burgija ne će. Onaj tko malo promisli i donese zaključke promišljanjem će mo shvatiti da postoji nešto, potpuno nejasno kod ove dvojice. Prvi je bio član UDBA-e, a i danas je, i zna tko je ubio Miru Barešića, da bi se isti Milan Bandić naslikavao sa Jelenom Barešić…Meni to liči na onu rečenicu moga profesora a izreka je: neprijatelji bliže, ili bosansku “ajd ti vidi da mene ne skonta”!

Ako Perković dade izjavu:”DA, UBIO SAM GA. PA ŠTO? TO SU TERORISTI!”

Nobilo izjavivši:”DA, OŠAMARIO SAM GA. PA ŠTO? TO SU FAKINI!”

Ako M. Bandić kaže za Branitelje, a u to se može svrstati i Zvonko Bušić: “JEL SE UBIO E PA NEKA JE”!
Ima li toga igdje na svijetu osim kod nas? Osim toga dovoljno se prisjetiti šverca droge u SAD-u, orgija hrvatskog diplomata u Rimu, švercanja alkohola hrvatskog veleposlanika u Libiji, veleposlanika u Washingtonu koji je u podrumu veleposlanstva proizvodio je i buteljirao vina i potom ih dijelio gostima. Ili generalnog konzula u Kanadi koji je uhvaćen mrtav pijan za volanom, ili veleposlanika u SAD-u koji je pronevjerio milijun dolara na službenoj kartici itd…, itd. Crimeni? Ma kakvi. Što đubre veću kubikažu i kvadraturu ima, to je više u politici i utjecajniji!
“Diplomati-uhljebi” te ostaci jugoslavenskog diplomatskog kadra koji danas čini više od 10 posto ukupnog broja veleposlanika i generalnih konzula Republike Hrvatske. Mesić napunio diplomaciju udbaškim kadrovima.

Uz njih, hrvatsku je diplomaciju početkom 2000-tih godina Stipe Mesić uz pomoć Bude Lončara popunio i starim udbaškim kadrovima. Jedan od njih već desetljeće i pol mirno šuti i ide s jedne funkcije na drugu.

Radi se o Ivanu Bandiću, nekadašnjem veleposlaniku RH u Mađarskoj i bratiću zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. On je krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina radio u ‘Službi državne bezbednosti’ u Mostaru na obradi hrvatske emigracije koja živi u Americi. On koliko je hercegovaca obradio, i procesuirao, to samo znaju oni koji su prošli njima kroz ruke, i koji su na popisu umrlih ili smaknutih. To potvrđuju i dokumenti, ali i živi svjedoci iz Hercegovine koji nam tvrde kako je on zapravo radio u odjelu za likvidaciju “ekstremnih” Hrvata emigranata.

Jedna misao o “Kako od dohodka napraviti “platu”!? Prodaj susjeda, i već si na popisu!

  1. Treba te Bandice, posebice Ivana Bandica pitati da iznese citavu i cijelu listu hercegovackih Hrvata koji su radili za Udbu, ili jos bolje: one Hrvate koje je on osobno vrbovao da rade za Udbu ,posebice Kresu Simovica iz Proboja blizu Ljubuskoga. On je tog Kresu Simovia poslao u Los Angeles da ubije Ranka Primorca i jos neke druge istaknute Hrvate u Los Angelesu, te Milu Bobana u San Francisku koji je bio Procelnik Hrvatskog Narodnog Otpora, HNO.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.