Naprijed gen. Željko Sačić!

Željko Sačić gen. bojnik, koji se jučer oglasio u svezi istupa Josipa Klemma, i njegovog nastojanja da se hrvatski Bojovnici, Dragovoljci i Branitelji te HRVI susretnu sa srpskim veteranima je sasvim opravdan, a uz to bih još kazao da se premalo poduzima, jer je Josip Klemm nanio dosta štete, i da je nanosi svakodnevno, svojim istupima koji su krajnje glupi, plitki i nepromišljeni. Onaj tko je utjecao na Klemma, je daleko moćniji, pametniji od njega samoga, a upitno je i Domoljublje, nacionalizam i hrabrost jer je naveo Klemma neka potraži i moli milost “komšija” koji su od 1991-1995 nanosili strahovite gubitke Hrvatima i hrvatskim postrojbama te civilima, i objektima, građevinama diljem Hrvatske.

Ako se radi o nestalima u ratu, onda je pitanje opravdano: Što radi gos. Grujić na mjestu, sa kojeg  nije dovršio posao, i ako je nesposoban suprostaviti se dojučerašnjim kolegama iz JNA? Ako se radi o ucjenama i ako se traži novac, onda je to epopeja koja je započela, i koja bi mogla vrlo loše završiti.

Osobno ruku umjesto mene ne može i ne mora pružiti nitko, jer ću je radije odsjeći, ili umrijeti nego prihvatiti ruku bradatih spodoba, i stegnuti, sa kojom su klali i ubijali po Vukovaru, Slavoniji, i cijeloj Hrvatskoj. A ako mi je odsječena, taj koji to uradi u moje ime, je najveći JUDA, izdajnik i zlonamjernik malom čovjeku Hrvatu.

Evo video, za slijepe, zaboravne, i one naivne. Ne vjeruj Danajcu niti kada ti poklone donosi.

Video strijeljanja u Srebrenici. Jednako je bilo u Vukovaru i diljem Hrvatske…razmislite, jel nam treba pomirba, sa bradatim spodobama, pružanje ruke četnicima, koji ruke nikada nisu niti mogu oprati.

Greška
This video doesn’t exist

Mislim da bi bilo najpoštenije kada bi Srbija platila 500 milijardi odštetu, i 300 milijardi za rat koji je u tijeku, jer je odnio uz domaće izdajnike i jude bez škude oko 70.000+ života Branitelja kao i 3.500 života Branitelja koji su izvršili suicid. No čini mi se da je broj daleko strašniji, jer ako je na početku umiralo 3 Branitelja, i Dragovoljca, a danas 10 umire, upitna je namjera Klemma što i kako je naumio to sve što je započeo. Rezultata ima, ali nama se obija svima o glavu, dakle svim časnim Braniteljima, Dragovoljcima, Domoljubima i HRVI…

Evo kratki prikaz brojki i hladna statistika koja ne laže:

Hrvatska ima 4.500.000 milijuna stanovnika. Umrlo je oko 70.000 Branitelja, ato iznosi 1,15% od broja stanovnika.

SAD ima 320.000.000 a 1,15% umrlih od broja stanovnika SAD iznosi 4.960.000 vojnih veterana koji su primjerice išli u ratove od Afganistana do Iraka. Mislim da bi u Americi, odavno netko završio na robiji, ili u najmanju ruku bi dobio otkaz uz plaćanje svih penala, koji se zakonski mogu odrediti. Kod nas toga NEMA, i stoga se pitam, i apeliram na sve koji čitaju ovu web stranicu: potražite odgovore u sebi, i podijelita sa nama. Sve će mo objaviti. Pisana riječje moćno oružje u miru, jednako kao konvencionalno oružjhe u ratu.

Klemmu to nije jasno…tko mu kapu skida u svezi Braniteljskih udruga, Savske 66, i drugih stvari koje nije ostvario osim osobne koristi, neka mu je daleko kuća, i neka se ne pojavljuje i neka se kloni onih časnih i poštenih Domoljuba i Branitelja, kao i HRVI. Onaj tko stoji sa strane, može primjetiti da se je zaigralo kolo, i da oni naivni koji popuste mogu samo nadrapati. General bojnik Željko Sačić u ovom istupu je reagirao kako treba i nije popustio. Jasno je manjini zašto je to sve prepustio, Klemmu koji se po meni osobno, proglasio vođom bez kredibiliteta, i oznaka koje bi možda upućivale na to da se nešto događa kod nas, jer naime događalo se za vrijeme Savske 66, da je skupa sa Đurom Glogoškim sve to upropastio, a pri tome je stradalo 30 i više Branitelja koji su izvršili suicid, i nepoznati broj koji je umro, od raznih bolesti.

A da bude još strašnije, od svega toga ntko nije procesuiran, niti prekršajno ili kazneno gonjen. A trebali bi učiniti to. Iskren da Vam budem, jednom kada budem imao 5.000 Eura, ja bi ih stisnuo, i na sud dao. Našao bih odvjetnika, psihologa i psihijatra, i kaznio bih i za zlodjelo, vođenje specijalnog rata protiv Dragovoljaca, od početka mandata. Uz njih bih još na sud dao Jadranku Kosor, i kao i Ivicu Pančića, koji su jednako ne/reagirali na sve nevolja Dragovoljaca, Branitelja i HRVI. Voda/istina je jako duboka, a mulj još dublji smrdljiviji i strašniji.

Stoga je nužno naglasiti svima koliko nas ima: Čuvajte duh ratnika i zdravlje, jer pored ovakvih izdajica poput Klemma, je ružno i pomišljati da nam on želi i čini nešto dobro. Čini  mi se da se radi samo o osobnom probitku, kao možda i o prikrivanju tragova, i repova koji su ostali iza njega.