Kako sam u sred Lučkog, stavio šajkaču, i ponudio suborce četnicima!?

Pitanje svima iz postrojbe SJP Lučko: Imate li vi ikoga tko bi vas mogao zastupati a da vas ne sramoti? Zar nemate Sud časti? Koliko je meni poznato, SJP Lučko ima nebrojeni broj Heroja Domovinskog rata, koji su časni za razliku od Josipa Klemma, koji nas sve skupa prodaje i predaje Srbima. Zar je to moguće kod nas, da našu razjedinjenost koriste, maloumni samoprozvani vođa Branitelja!? Pitajmo generala Glasnovića zašto nije pristao i ne pristaje na tu pomirbu i dijalog sa Srbima!? Pitajmo Stiva Culeja zašto ne pristaje na pomirbu sa Srbima i sve druge koji su izgubili svoje najmilije i suborce u ratu!? Pitajte gen. Sačića zašto drži odklon od Klemma?

Ima li netko normalan u oklini kako bi objasnio Klemmu, da ovo što je počeo ne će izaći na dobro ne samo njemu, jer on je svoje sve odpisao. Već ako je sebi nanio zlo, onda neka ne nanosi nama jer nam je život već dovoljno težak, i nesiguran u ovakvom neprijateljskom okruženju. Kada govorim neprijateljsko okruženje, onda govorim na prvom mjestu o SOA, i institucijama koje ne rade svoj posao…zatim Policija, pravosuđe, državno odvjetništvo, min. Branitelja, koje je sada dobilo Tomu Medveda..Tomo je prvi ministar Branitelja koji će organizirati sistematske preglede. To je u redu. No što je sa onima koji su umrli u bolestima i od kancerogenih bolesti, u siromaštvu? Što je sa onima koji su se ubili u vrijeme mandata svih ministara Branitelja?

Što je sa preko 3.500 Branitelja koji su se ubili ? Što je sa Nevenkom Topalušić koja je umrla na stubištu? Zar će njoj pomoći jedan spomenik? Njoj ne…ali će pomoći promiđžbi, Matića, Klemma i, kao novih (starih) vođa koji će se ponovo dičiti nečim što su postigli. Preko njene smrti, patničke na stubištu Ministarstva smrti P.M. Freda. Nije se ništa poduzelo jer su ova dvojica, u dogovoru-Klemm i Frad Matić. Jer to je naime i njegova izjava, Klemmova, da su veliki prijatelji. Klemm je prihvatio što je Matić počeo i želi privesti kraju: prodaju i predaju Branitelja Srbima. Ako Klemm ovo odradi u idućem mandatu min. Branitelja vidjet će mo Matića, koji će likovati nad smrtima Branitelja. A u đžepove će stavljati novce zakrvavljene našim noćnim morama, bolovima od gelera i fantomskim prisutnosti odsječenih ekstremiteta.

Za one koji imaju amneziju, evo jedan tekst za prisjećanje!

Prisjetimo se slavnog roštilja kod Klemma:

Roštilj kod Klemma u klijeti!

Nevenke nema…Ali je ostao njen duh ratnice i nepokorne Braniteljice, koja je zdravlje izgubila za drugoga. A to ove prodane duše, i te kako debelo koriste…

Uzvratio bih na ovo: Isplati se boriti, za Hrvatsku, i male ljude, ali mi je žao što su nekakvi samozvanci slijepi, gluhi!

Odvratno. Ekipa koja je noćne more i uzrokovala smrti Braniteljima i HRVI: Pančić, Kosor, Matić, Glavašević, Nađ, i na koncu Klemm. Ovaj zadnji nije vidio dalje od nosa, a Klemm je morao u Srbiju na konsultacije, što i kako dalje sa nama. Ne moraš biti judin sluga, poltron, i prodana duša.

No neka ne zaborave, da ćoravi nismo, i da nekima ne trebaju sistematski pregledi danas, kada nas je 70.000+ manje a možda i više. Što se tiče Nevenke Topalušić, zahtijevam ISTRAGU O SMRTI i tražim neka se jave jedan psiholog, psihijatar i odvjetnik koji to mogu pogurati i potjerati na sud ovaj degutantni trojac: Nađ, Glavašević i Matić, skupa sa svima koji su nanijeli zla Braniteljima HRVI i Domoljubima. Smrtnost nije slučajna pojava…to znaju ex ministri. Ne sumnjajte nikada u mućke, jer mućci oduvijek među nama i smrde, do neba. Ponekad treba pustiti vodu iza sebe, da ista voda ispere ono što je zaprljalo sve oko nas. Koja je ovo Država? Jel ovo Hrvatska? Po meni nije i sve više liči na srboslaviju, jer nam prodane duše vode politiku koja ne odgovara ne samo nama, već samo njima i njihovoj, lisnici, i jačanju političke moći.

Ako postoji netko da ušutka ili smiri tog samoprozvanog zastupnika Branitelja Klemma, neka ga smiri ili povuče na stranu i kaže ili neka ga pita: Tko su njegovi suborci? Četnici ili SJP Lučko? Kako se meni čini i kako izgleda, Klemm je pobrkao kruške i jabuke i šljive, i čeka se da netko izleti, napolje, i da kaže ili učini nešto pogrešno a tada mu ne gine zatvor. Jer takav je naš svijet u kojem živimo. Ako Klem klikne i uzvikne: Za Dom Spremni, to bi po mom više značilo: ZA PRITVOR I ROBOVANJE SRBIMA BUDITE SPREMNI JER SAM VAS SVE, PRODAO! Imate vjerovatno papirić sa cijenom na sebi. Izbor je jednostavan. Ako ti je težak, stijeg čestitosti, odstupi. Oni su odstupili. I Klemm je odstupio…što je predao, obećao Srbima, je upitno no doznat će mo na vrijeme, o čemu se radi.

Kličite životu, a manje JUDAMA, koji nas prodaju, birajte društvo, i potjerajte od sebe sve one koji Vam zlo kane činiti. Budite spremni živjeti za Hrvatsku po Vašoj mjeri. Okanite se lažnih vođe i trosmislenih zamisli koje ne dolaze iz njihovih glava, već iz glave UDBA-ške hobotnice, onih koji po Klemmovu patetičnom mozgu vel. ping pong loptice šaraju nekakav novi plan nekakve Nove Velike Srbije. Ali bez nas Branitelja, i Dragovoljaca. Trgli smo se prekasno, jer nas nedostaje mnogo. Okanite se krađe, pljački prijevara, kao lopovluka. Nije stvar u pameti…već je stvar u odanosti, koju ovi navedeni nisu imali. Kome nije jasno neka još jednom pročita koga sam pročitao a koga pohvalio.

Jedna misao o “Kako sam u sred Lučkog, stavio šajkaču, i ponudio suborce četnicima!?

Komentari su zatvoreni.