Prodaja Hrvatske, u tijeku. U ponudi hrvatski Dragovoljci! Cijena? Povoljna…

Vuk!

Postoji ogroman broj razloga, zbog kojih je potrebno pokrenuti nešto poput revolucije, u Hrvata. Svi pozivi na to se upućuju sa strane SDP, i komunističke struje, a zapravo su i jedini pozivatelji upravo te stranke i političari, koji priželjkivaju krv, sukobe, izdaju, prodaju Hrvatske, pa i naših suboraca poput Klemma Josipa, i drugih srbo/poltrona, koji su izgubili pravac. Upitno je da li su ga ikada imali, a Klemm pogotovo. Masku imaju na licu i igraju pokvareno, tako da svak koji je bio Branitelj i Dragovoljac, biva optužen, i suđen na zatvorske kazne. Spomenimo samo ćirilične ploče, koje su porazbijane u Vukovaru. Ima li to igdje na svijetu? Da se pismo okupatora postavlja, u grad paćenik u kojem su počinjeni neviđeni zločini četnika prema Hrvatima?

Greška
This video doesn’t exist

Ono što pojačava sumnju u Vladu republike Hrvatske, licemjernost i pokvarenost, i njihove namjere jeste, što se ništa nije poduzelo za istraživanje rezidualne radioaktivnosti, kao i bojnih otrova koji su se bacali na Vukovar, Bogdanovce, Baranju…Ubojstva Hosovaca. Nisu procesuirani četnici, već su abolirani, i zaposleni u državnim institucijama, i Policiji. Netko ima za cilj uništiti Hrvate, stanovništvo. Moramo se vratiti unatrag, i skužiti bahatost, predsjednika, koji su vladali Hrvatskom:

  • Dr.F. Tuđman: Pobio je sve viđenije Hosovce. Dozvolio je pad Vukovara, i njegovu prodaju i izdaju. Nije istina da vojnička čizma nije mogla tamo zagaziti. 4 proboja, ka Vukovaru, nisu bila recept za uspjeh akcije. Zašto? Jer su zapovjedali ljudi koji su politički podložni manipulacijama. Sjetimo se samo konvoja naoružanja koji su bili zaustavljeni u Đakovu. I danas se sjećam izjave jednog saborskog zastupnika, koji je kazao, da je konvoj zastao u Đakovu i da je otišao u Hercegovinu. Vojarne su padale jedna za drugom. Nije istina da se morao baš konvoj za Vukovar preusmjeriti za Hercegovinu. To je jednostavno neistina. Sada tek izlazi van sva prljavština politike F. Tuđmana, jer je poštedio UDBA-še, KOS, i druge “bolesne” obavještajne strukture, koje rade protiv Hrvatske, kao i protiv bojovnika hrvatskih. Da je postojao netko sličan, pokojnom general bojniku Blagi Zadri, i da je zapovjedao probojem, general bojnik bi prvi sa noge na nogu u čizmama ušao u opkoljeni Vukovar. Toliko o kadrovima koji su vodili proboje. Muka mi je od njih. Danas u MORH-u, rade osobe koje nikada nisu podnosili Hrvatsku, a u prilog tome govore i ročnici koji nosaju šajkaču i slikaju se sa četničkim obilježjima.
  • Stipe Mesić: Veleizdajnik koji je ne samo popljačkao australske Hrvate, već je na suđenju u HAG-u iznio niz neistina kao i što je unaprijed oblatio, domovinski rat, Bojovnike, i hrvatske generale. O njemu ne treba trošiti riječi, jer je đubre bio i ostao do kraja. Osim toga ona njegova amnestija narkomanki i dilerici, koja je trebala dobiti par godina zatvora, zbog dilanja droge govori u prilog tome koliko su mu bili bitni hrvatski generali, kao i mali bojovnici. Tada je započela prodaja hrvatskih bojovnika i generala .
  • Ivo Josipović: Dolaskom Ive Josipovića, uz “Documenta”, i druge nevladine organizacije, osokolile su se snage koje su udarile temelje predaje i prodaje branitelja, uz Freda Matića,Glavaševića, i Nađ. Popis branitelja koji se pojavio na webu, je Matićevo Maslko. Popis je govorio upravo ono o čemu pišem a to je da su nas unaprijed odredili za prodaju i umiranje. Tada je započelo ozbiljno umiranje Dragovoljaca i Branitelja, i HRVI. Specijalni rat se uz Stanimirovića i Pupovca zakuhao do te mjere, da su Branitelji umirali 3-4 dnevno, a danas, umiru nažalost deset dnevno. Afera za aferom, lopovluk za lopovlukom. Imamo li mi Hrvati ijednoga vođu, predsjednika sklonu/og našem narodu?
  • Kolinda Grabar Kitarović: Sadašnja predsjednica, je bila članica Trilatelarne komisije, i masonskih loža, pod ravnateljstvom Rotschilda, Roeckefellera, i drugih mutivoda. Kada su bili izbori predsjednički, glasao sa za K.G. Kitarović, ali samo zbog toga da se makne komunista Josipović. Pokajao sam se što sam ga ikome ikada dao. Nisam više član niti ribičke udruge.No sada vidim, da između predsjednika i među njima nema razlike nikakve. Juda do Jude. A.G. Matoš je bio u pravu, u svojoj pjesmi. Bruno Bušić također. Ne trebaju nam sveci i Nostradamusi, da nam očitaju struju u mozgu ili vid , da bi ustanovili, je li sve u redu Hrvata. Nije! Nije u redu niti će biti u redu! Glave padaju svaki dan. Ne mirim se sa tim. Ako Bog vrši mobilizaciju za nekakav novi sukob, onda znamo što nam je za činiti. Počistimo prvo ovdje, jer se ne ćemo imati gdje vratiti.