SUSJEDSKI SUŽIVOT REGIONA SA: “Figom u đžepu”!

Očito MI Hrvati pravoslavci/HPC moramo se boriti za prava HRVATSKIH branitelja iz BIH i otvoreno reći:

VLADO RH, PREDSJEDNICE I HRVATSKI SABORU čiji ste taoci šutnje?! Dokle više ovako?! RH i BiH su obranjene od agresora od sve tri strane ( Srbije, RS i Armije BiH) a oni nam sa smjeskom hapse naše sinove koji su stali u obranu protiv istog agresora. Dali smo slobodu BiH da ih Milosević i Dodig ne potamane, a sad nam od rata ta ista Izetbegovićeva struktura uzvraća udarac….to nam je hvala sto smo ih spasili od agresora?!

Tražimo od svih vas političara RH da po hitnom postupku napišete potjernice i počnete hapsiti članove agresorskih vojski na hrvatski puk!

Tražimo takđer isključivanje svih skojevaca SKH i SKJ iz političkog i javnog života RH kako su to napravile Poljska i druge zemlje…EU je rezolucijom zabranila i osudila komunizam…Gospodo…..Što se čeka?! Nama treba upravo ovo, a ne lustracija jer istu nikad ne biste zbog svojeg tabora proveli. Zar RH nije EU po tom pitanju?! NE mogu u RH suci, tužitelji, ambasadori, konzuli, političari, ministri, saborski zastupnici… biti ljudi skojevci…pa kakva je ovo “država”?

Zašto je dvoličnost hrvatskih političara odraz stanja u državi…Evo, zbog ovoga gore!

Izvor: Andrija Skulić HPC

2 misli o “SUSJEDSKI SUŽIVOT REGIONA SA: “Figom u đžepu”!

Komentari su zatvoreni.