Psihopatologija srbokomunista i slavoserba je za promatranje i liječenje!

 

Komunist, manijakalni koljač Hrvatskog naroda koji nije štedio ni djecu, žene, starce pa tako niti vojnike NDH! Njegov krvavi trag se može pratiti diljem NDH, Herceg Bosnom, Slavonijom, Dalmacijom, Istrom, dakle svim dijelovima Hrvatske! Njegov poriv je bio uništenje jednog naroda, njegovo zatiranje sjemena, uništenje kako fizičko, tako moralno, vjersko, duhovno. U jednom trenutku se činilo da je uspio u tome, i to od 1945 do 1951 godine. Na sve moguće načine je to pokušavao, činio, osnivao Logore smrti punio ih hrvatskim narodom, klao, ubijao, palio, zakapao, bacao u jame. Nezamisliva je tolika mržnja jednog sociopata, manijaka, koji se nije nikada zaustavljao u svojoj namjeri.

Mislim da je njihov psihološki profil zapravo preslika stanja kod nas u Hrvatskoj! U usporedbi sa nacistima, komunist je daleko veći ubojica no što je potonji bio. Zašto? Zato kada se uzme broj stanovnika NDH i žrtve koje je iznjedrio 2.svj. rat, nesrazmjer govori upravo to da je bio i ostao najveći koljač u Evropi. Gubitak rata, koji je nacist doživio i NDH, je doveo do toga da se poraženi narodi maltretiraju i gaze, uništavaju. Srbi u tome nemaju premca.

Još tijekom 2.svj.rata kada su osjetili da bi se stvari mogle okrenuti njima na uštrb, mijenjali su uniforme, znakovlje na kapama, no krvoločnost je, naprotiv, porasla jer im sada nitko više nije mogao stati na put. Bježali su pred Crnom Legijom, kao vjetar nisu se niti okretali iza sebe, kada su Legionari hrlili. Sve to ostavljalo na njima posljedice, kojih se nikada nisu riješili, niti zaliječili, a inače im je u prirodi i duhu, kao potomci svinjarskih Kraljeva, i podanici svinjarskih Kraljevstava, kukavičluk, ubojstva, palež, silovanja, pljačke kako kroz stoljeća, tako i za vrijeme Domovinskog rata.

Psihopatologija srbokomunista i slavoserba je za promatranje i liječenje, mada njima lijeka nema, jer u svojoj bijedi i jadu vide samo ono što žele uništiti, prisvojiti, silovati, u nemoći duhovnoj, a to je narod, duh naroda, kako fizičkim istrijebljenjem, tako moralnim spaljivanjem, psihološki. Imao sam priliku vidjeti te “junačine”u Istočnoj Slavoniji. Bili su vješti u rušenju kuća, u upadima u selo i ubijanju staraca i onih koji su ostali u selu.

No kada bi pali nama u ruke e tad bi započela stara poznata pjesma:”Jeste bre, ja sam kuvar ali su me naterali u napad!”Pa dobro ti je to išlo i stvarno si bio “kuvar”al si uhvaćen u pljački slavonskih domaćinstava. Ponekad mi je muka bilo, kada sam morao neprijateljske vojnike voziti u Vinkovačku bolnicu. Došlo mi je nekoliko puta da stanem sa Dodge-om sa strane i da ga iskipam van u kanal i izrešetam kao vreću krumpira, da mi se ne dere više i da ga ne čujem! Proklete zapovjedi i Ženevska konvencija, koje smo se samo mi morali držati, a četnici nikada. E to je prokletstvo naše Katoličke vjere.”Ko tebe kamenom, ti njega kruhom!”-a ja se pitam, dokle ću više hraniti pse koji napadaju, noću podmuklo, sa ubilačkim porivima!?

Dokle više trpiti lopovluk prošlog i sadašnjeg saziva Vlade? Tko im daje pravo na to? Jesu li to donijeli na opancima, jel im baba možda ispod šljive zakopala to silno bogatstvo pa su ga stekli tek kad su motikom udarili u crnicu!? Ma neke stvari se moraju postaviti na svoja mjesta, ovako dalje ne ide. Sirotinje je sve više…SDP je prodao sve ono što HDZ nije prodao, a uskoro slijedi i promjena Vlade. Strahota, koja će se očitovati sve većim brojem ljudi na kontejneru. Mito i korupcija, su glavni hobi i nacionalni sport u našoj Domovini! Ponekad se pitam: A koji klinac sam ja učio kroz život o poštenju, dobroti, ljubavi, empatiji kad se gotovo nitko ne ponaša tako. Hrabrost sam pokazao, i imam ju još. Čvrst sam, ne pucam više, jer sam shvatio jednu veliku istinu: Pucao sam 1000 puta, bio ljutit, ostajao sam… a lijek je bila činjenica i spoznaja da ću pucati još 2000 puta ali se ovaj puta nosim daleko bolje nego prije!

Nesrazmjer, neistina svuda oko mene. Pa zar je moguće da sam Don Quihote koji juriša na vjetrenjače, sam samcat!? Čini se da jesam. Nije dovoljno susjedima reći: Dobar dan!- treba ponekad se zapitati što ili tko ih je zatvorio u njihove stanove i kuće, koja je to sila otuđila ljude jedne od drugih, što im se to dogodilo? Pamtim vremena kada su na Vinkovačkom Korzu prolazile od 17 sati do negdje 22 sata, nekoliko tisuća ljudi, žena, djece, muškaraca. Jednostavno za takvo što im nije trebao novac, jednostavno su bili tamo jer su to htjeli, željeli. Danas takvo što nije moguće…u ovakvim “Vučjim vremenima” kada je sve tuđe draže i ljepše, nego ono što imaš i posjeduješ. Podijeljeni smo više no što mislimo da jesmo. Strahota podjela, strahota siromaštva je odavno pokucala na vrata. No nije sramotno biti siromašan. I sam sam takav. Sramota je živjeti na leđima sirotinje, živjeti od njihove kune, od njihova rada i naivnosti! Niste vi tajkuni ništa pametniji od čovjeka na kontejneru. Poznajem ljude koji starogrčki prijevode na latinski jezik, i pišu tim pismom kao što vladaju Hrvatskim jezikom! Poznajem ljude, koji imaju veće srce nego vi svi skupa, a običan je smetlar. Taj čovjek kojeg poznam nikada nije prošao pored mene, a da nije pozdravio- Bog Ivane! Nikada mu se nisam smijao na poslu koji radi, nikada ga nisam ponizio, dapače, pozdravio bih ga, ako sam imao par kuna viška popio bih pivu sa njim! To se za vas ne može reći niti tvrditi. Tko god kaže da ste vi tajkuni ljudskog roda, taj ne vidi dalje od nosa, za kojeg ste ga povukli i nahuškali protiv nas! Žalost tuga i jad Hrvatskog naroda! Hrvatski jal je došao do točke ključanja, no treba se smiriti i to izdržati, jer i tu točku pucanja netko postavio, netko tko nas pozna u dušu. Ali ne treba više od Boga tražiti pomoć. Bog nam je pomogao u ratu time što nam je podario Vukovarske heroje- Blagu Zadru, Marka Babića, Damira Markuša Kutinu, Ivana Brdara, Davor Tomljenović Gavran, i sve one Heroje koji jesu ili nisu sa nama, a koje nisam naveo u tekstu. Mislim da je red došao na nas, sada već malo starije muškarce i žene, koji smo prošli rata i vidjeli da nismo posao odradili do kraja. A nešto se i pokrenulo.

Ali zalud nam sve te osude i presude ako nema nikoga tko bi to mogao odraditi do kraja, i sprovesti u djelo…Nedostaje li nam ljudi?- Ne nedostaje. Pa u čemu je onda problem? Mislim da je problem u tome što se čeka nešto “poveliko”nešto što bi moglo dovesti do toga, da se narod pokrene, da stane pred Ostojićevu miliciju, i razbije njihov kordon sa kojim žele spriječiti promjene. Promjene ne žele oni kojima je dobro, oni koji su uhljebili sebe i svoje rođake, djecu, unuke, a mi smrtnici neka se snalazimo. To ne znači da bih pristao da svoje dijete preko veze upošljavam na mjesto kojem nije doraslo. Tu je naš problem. Trpamo se tamo gdje nam nije nikada mjesto bilo- a to je začelje kolone! Mi smo narod koji ZNA SVE i o lopovima, tajkunima, pljačkašima, pedofilima, komunistima, UDBA-šima, KOS-ovcima i drugima koji su radili protiv Hrvatskog narod a u svoju korist koja je bila osobno bogaćenje. Imam primjer iz svog grada i iz svoje županije! Vlasnik jednog trgovačkog lanca je davne 90 godine dobio naputak da kombije sa HRD (Hrvatskim dinarima) spali u krugu DIK “Spačva”. Naravno taj “tajkun”i moralni patuljak, to nije učinio već je taj isti novac odvezao u Srbiju i Crnu Goru i zamijenio za Njemačke marke. Od tud mu i to ogromno bogatstvo. A nije on jedini. Ima takvih klošara (neka ne zamjere barabe na korištenju imenice u neprikladne svrhe) koliko hoćete među nama. Odjednom su isplivali nakon rata kao poduzetnici, lovatori a nisu ništa drugo do lopovi, manipulatori-tuđeg novca! Novca koji nikada nije bio njihov niti su ga zaradili poštenim putem! A ti sirotinjo, i dalje idi na kontejnere, traži uvelu salatu i koricu kruha! Ti sirotinjo i dalje skupljaj plastičnu ambalažu, i nosi na odkup kod istog tog vlasnika trgovačkog lanca, jer je njemu u cilju da se što manje priča o tome i da se ne spominje u javnosti! Ti ćeš sirotinjo kao i ja od tog istog zlotvora kupovati duhan rezani od pola kile, koji je zasađen u Vojvodini i Bačkoj, jer je očito da “Hrvatska zemlja”ne valja i da ima previše očiju i ušiju koji mogu rasvijetliti neke pojave i fenomene bogaćenja pojedinaca! “Gde ste bre Srbi!”- tako im se taj tajkun obraća, a čujem da se deklarirao i kao Srbin tamo preko u Srbiji da si malo više odškrine vrata, za poslovni uspjeh!

Dakle što nam je činiti? Sa ovog mjesta ne mogu ništa o tome govoriti, više sam za praktičnu nastavu, dakle rad na terenu. No ono što me zabrinjava jeste letargija, ili ja to možda ne primjećujem jer sam se oslonio na svoje snage i sebe sama. To nikako ne znači da nemam prijatelja i istomišljenika-NE! Imam ih, hvala Bogu na tome.

“Srce puno hrabrosti i dobrote treba sa vremena na vrijeme, nešto opasnosti, inače mu svijet postaje nesnošljiv!”

Friedrich Nietzsche

About Stric Ivan 2526 Articles
Rano jutro pola pet. Svaki dan putujem na poso kod gazde na poso. Gazda je dobar bio pa mi je poso dao, jer nemam ni za suvu kiflu. Doduše jogurt sam krao dok gazda nije sazno da sam krao. Ondak sam dobio "vaspitnu" tri, četiri od gazde jer je reko da sramotim obitelj gazdinu i moju. Inače gazda je iz sela. Ja sam isto. Al nismo iz istog. Neki dan je bio neki čoek koji se hvali kod gazde da je izumio prozor (windows) i da je zaradio milijarde na račun nas koji nemamo prozor. Mene ne bi preveslo jer mi Prozor imamo u Bosni. I tako... Bio je darežljiv. Ja nisam šćeo jedan taj prozor (windows) al mi je gazda rjeko da ne budem nagao i da uzmem jer bih inače u protuprotivnom trebao za pare kupiti prozor. Kaže ćoek da je iz Amerike i da od para ne zna šta će pa je počeo trovat ljude. Oto se mom gazdi nije dopalo..."Mali!"-ovamo dolazi zovne me gazda. "Idi po burek kod "Trifrtalj Mande" i reci joj da ga zasoli ko što su joj pretci (burekđžije) zasolili Borđžijama. "Za Dom!"-rekoh i odjurih po burek. Trifrtalj Manda je bila ugledni buregđžija, a zvali su ga Manda jer je za okladu pojeo 100 komada ćelapa i popio gajbu piva. A ono tri frtalj je dobio jer mu je još mjesta ostalo za pojest u drobu, pa je ošo kući i pojeo još lonac sarme od prošlog tjedna, jer burek ne jede iz buregđžinice, jer bi time kršio poslovnu politiku. I tako...Vratim se da kod gazde i donesem burek. "Evo gazda ja donio burek, još je vruć, kaže Manda da ga je osobno sam izgazao nogama!" "E takog te volim, kad si poduzetan, kad radiš, pereš suđe, čaše, prostoriju krćme i kada naplatiš." "Dobro gazda, al aj mi reci što nikad ne uzmeš pare kad naplatim?" "Jer svakom drpiš trostruko. Šta si radio onom Palestincu? Jaseru Arafatu? "Ništ..". Jesam ja 100 put rekao kako nije lijepo gledat tuđu ženu? "Pa dobro, ja to od milja..."Od Milja!? Kolko ja znadem ti voliš od milja plavuše a Jaserova je bila crnka i dala mi je onu sliku Alajbegove đamije. "Pa dobro mogu i ja nešto pogledat ako je lijepo". "Možeš ali joj ne moraš davat broj telefona krćme pa da me zivka i psuje tebe, jer onda ja moram objavljivat rat Jaserovim ratnicima". Dok je gazda tako gunđo i kudio me, kaže gospodin prozor( Bill Gates) da je burek famozan, i da nikad nije pojeo tako sladak burek.(!?) Baš je glup taj Bill...burek ne može biti sladak, več odmesa, odsira, i odzelja. Gazda je stajao iza šanka, i glancao čaše, a ja ko ja, imao sam svoju odoru. To mi je gazda kupio. Čizme, pantole, kožnu jaknu, bijelu košulju i crnu kravatu. Eh umalo zaboravih. Gazdina poslovna politika je bila da svi moramo pokrov imati na glavi. Kapu. Ja sam dobio isti ko i gazda, zbog ravnopravnosti, kako mi je gazda kasnije objasnio. I moja i njegova kapa se zvala fes. I došla je Fed Ex-om sa Bliskog Istoka. Ošišo sam se na nulu, a ostavio sam samo brkove za znak raspoznavanja. Jedan put kad se zaratilo, da mi nije brkova ne bih dobro prošao. Uperio čovjek pušku u mene: "Ausweis sofort!" Ja neimadoh osobnu kartu i viknuh: "Heil Hitler". Kamarad možeš ić, reče jedan do njega koji je razumio i kineski. Eto od tada gazdu poznam. Imali smo i slovo iz abecede na njoj, a gazda mi je i to objasnio, da su se to Hrvati pod tim slovom borili da bi posvojili Bosnu, Hercegovinu, Sanđžak komad Italije točnije Trst jer se tamo išlo u šverc riflama. Pa da i oni zarade malo od šverca. Kaže gazda jednom prilikom da su moje najbolje koje postoje i da su stare 501 godinu."Dobro je gazda!"- jać nastavit sa pranjem suđa, a ti idi sa gostom ćakulat. I tako dok sam ja prao suđe i glancao čaše, kod nas su tijekom mjeseci i godina dolazili raznorazni pjevači Halid, Guns n Roses, Mladen Grdović, Serverina, Jelena Rozga, Lidija Bačić i neka grupa Sex Pistols isto ali bez basiste jer se oženio i ostavio bend. Kasnije kada sam porastao sam saznao da je svoju hanumu ukiselio jer mu se nije dopao ruž. Taj basist Sida je bio nadrogerisan. Za to je to i napravio. Ne volim drogu. Ondak su dolazili Viktor Orban, Donald Trump, onda je dolazio čovjek raketa Donaldov najveći neprijatelj jer stalno prijeti Americi sa raketlama sa borbenim glavama. Onda je dolazila Gabriela Merkel, pa Berlusconi koji nije nikada bio sam. Vazda je sa njim bilo cura plavih i crnih i crvenih. Ali ne ovakih crvenih ko što je danas crvenih i vjeruju u savez komunista. Gazda je nosio crvenu maramu pa je dobio traumu. Nije volio crvene i UDBA-u. To su brate Berlusconijeve bile žene za oko za ruku i za pojas okačit. Tolko dobro. Pošto sam bio konobar prišao sam Berlusconijevim curama i rekao: "Felatio, felatio!" Cure su ozbiljno svatile posao i dale na mene. Šta je dalje bilo, mogu napisati u svojim memoarima. Berlusconi je bio šarmer, i volio je darivati manje od sebe. Valjda po parama. Ja sam para imo kolko je gazda davao. I bilo mi je dosta. I ondak ko je još ono dolazio? Ček da se sjetim? Znam da od Srba nije niko dolazio jer su se jako nešto naljutili jer ih je gazda tamanio ko muve kućne u ratu. Mog su gazdu zvali prijetalji Herojem, al on je bio običan mali čovjek. I volio je bliskoistočni smisao za humor. I ja sam isto volio posebno kad je Berlusconi doveo par sirijskih cura. Brisao sam ja čaše i sjećao se kako su me izfelatirale. U mene je sve moralo biti u redu. Šank, police, gosti nisu smjeli donositi oružje, drogu, bijelo roblje. Crno su smjeli ali na vlastitu odgovornost. Prijetila je revolucija nakon Donalda Trumpa u Ameriki pa je htio postati kandidat da bi smirio stanje. Donald je bio velik čovjek. Al sam ja gazdu volio više, jer sam sa njim stalno išao u akciju. Vremeplovom smo se vraćali u prošlost i ispravljali greške ako smo ih neđe napravili. Ae! Imali smo više posla sa bogatima nego sa siromašnima. Gazda je to razumio, i nije dao da mi se išta dogodi. A pošto su kod nas dolazili razni narodni pjevači i sastavi kao što sam već rekao Guns n Roses, Sex Pistols, Damned, Real Kids, MC5, i drugi koje ovim putem stavljam na popis onih koje sam umalo zaboravio. Jest vala. Perem ja čaše i brišem kad nešto puče. Ja se okrenu, a ono čovjek iz Prozora (Bill Gates) osta rumena lica. Aha! Gazda mu zveknuo šamar jer je upetljan u trovanje čovječanstva sa nekim virusom Covic 19. Ša je bilo jarane!? -upitam ja kad je počeo čovjek prozor počeo nešto govoriti. Jel ti znaš đe si došo? Ovo je...ponovi za mnom i tu me gledaj. OVO JE!...sad reci krćma. KRĆMA...kod Satana...JES I LIKE SATAN...ne pitam te to majmune već ponovi...KOD SATANA...Panonskog...PANONIA. E tako...sad si naučio važnu lekciju da se ne zajebava i ne fali sa zločinom na javnom mjestu. Jesi skonto? Du ju anderstud? Imaš vraga u Americi pa nek te on odgaja kad nisu ćaća i mater. Bil Gates počme plakat i klecajući ode vanka. Pazi na kanal!-sam još uspio viknuti za njim. Nisam uspio u namjeri, jer je upo u njega a u taj kanal su komšije bacale govna iz cisterni u koje su upumpavale govna i smeće. "Znači gazda on se ne če izvaditi iz njega dok ne okaje grijehe svoje? Tako je mali! "Gazda možemo li mi iz Bosne uvesti nargile. Ja sam vidio u prolazu kada smo bili u Palestini da su ljudi pušili nargile i pili čaj. Mogli bi to uvesti kao posebnu ponudu zagoste." Šta će im nargila?" "Jel imaju ašiša? Imaju...Pa neka puše brate mili kolko hoće". Ionako ispadne sa kamiona svaki mjesec drveni sanduk od 30kg ašiša. "Jest vala gazda, znaš poso al ga zna i vozač kamiona. Štas mu ono reko? Budem li te vidio da mladeži prodaješ drogu, ostaćeš bez noge idući put kad budeš sjeo u krćmu". "A jes vala jesi ga ustrašio..." Takva je poslovna politika bila u gazde. Gazda je volio čist račun i žene. Svak onaj koji je mislio da nije volio taj se zajebo. Ako se nije ženio, to ne znači da nije volio žene. Pa ni Isus se nije ženio, tako kaže glasnogovornik iz Vatikana. Da ne kažem nešto teže, pustit ću grupu neku da pjeva, bolje nego da kažem neku parabolu, pa ću još i veći glupost napraviti. "Ta ti je pametna!"-Zapiši za sutra. Lepog Maria zovni treba se pripremiti za novi rat. Golub pismonoša mi je javio da počinje. Su kim, tj. protiv koga? Ja gazda ne bi više u sanitet...pun mi fes zavoja i tableta. Gazda me pogleda, priđe i odigne fes sa moje glave. Od kad ovo nosiš?- prosuše se tablete, ispadoše dva prva zavoja, pincete i škare za zavoj. "Od 1991 nosim!-rekoh. Ne moraš više prvi zavoj nosat, od sada i od ovog trenutka si razdužen ko i ja, nas rat ne interesira jer se rat vodi na Zamlji, a do tamo ne možemo niti svemirskim brodom, al zato imamo besplatanu internetsku televiziju, i gledamo šta se događa onima koji su a jesu. A ovo je njihov san, ono što sanjaju. Gazda, sad znam! Mogli bi smo se nazvat: Dobar, loš, jao! Može...reče gazda i zapali cigaretu iz duvankese.