Inicijativa: Prodali ste Hrvatsku za kunu, mi je odkupljujemo natrag za dvije!

E pa ovako…Prodali ste Vukovar. 25 godina nas trljate varate podkradate, lažete nam na sve moguće načine, sve kako bi prikrili stvarne ciljeve, koji danas polako izlaze na vidjelo. Ciljevi su jasni kao dan. Svi Dragovoljci, u zatvor u Srbiju, pa i oni koji nisu ništa drugo radili, već možda bili samo kuhari ili duboko u pozadini.

Što nam preostaje drugo ne ostati na liniji dragovoljaca, ma koliko fronta, bila velika i razvučena.  A što nakon toga?

Čekati smrt? Smiješno… Pa i u ratu smo nosili čizme, a onaj tko nam ih kani skinuti nije ništa drugo do bitanga i baraba. Očito je da ste sve uredno splanirali, od pljačke privatizacije, do rata, koji nam je bio nametnut od strane Srbije. Danas nakon 25 godina, naši prijatelji su na sudovima, zbog ćiriličnih ploča, koje su porazbijali, u Vukovaru. Jedna osoba je tom prilikom ubijena i nitko nije odgovarao. Za razbijanje ćirilične ploče, godinu dana zatvora, tri godine uvjeta, i novčana kazna, a za pokolj redarstvenika u Borovo selu, i Vukovaru- abolicija!?!

Ako su mali narodi osuđeni na propast, kao hrvatski, jer imamo tek 4.500.000 stanovnika. Što je onda sa manjima od nas. Što je sa plemenima u prašumama? Netko će kazati…ma nisu bitni. Tko to kaže, ne razlikuje se od četnika.

Računica sama govori!

Kod nas je 70.000 mrtvih na 4.500.000 ljudi a to je 1,55% ukupnog stanovništva.

Taj postotak (1,55%) na 320.000.000 koliko ima USA ( Sjedinjene Američke Države) stanovnika iznosi 4.960.000.

Jer je logično da 1% od 320.000.000 iznosi 3.200.000 ( tri milijuna dvjesto tisuća stanovnika). Znači 1,55 je 4.960.000 umrlih i ubijenih Branitelja u USA. Nevjerovatno zar ne?

Osim toga svi oni koji, sudjelovali u borbama, su danas na osuđeničkim klupama. Ne bi me stoga čudilo, da i pokojne branitelje, danas more sa sudovima i svime drugim.

Pa krv ti užarenu, koja je ovo Država u kojoj živim!? Kako se ona zove!?

TKO VLADA NJOM!?!

 

Ranko Ostojić kao dokazani zločinac, nije nikada odgovarao za smrt Darka Pajičića. Osim toga smrti u Savskoj 66, u kojoj je od početka do kraja umrlo 30+ branitelja i u kojoj je umrla na stubištu Nevenka Topalušić, nisu ništa drugo do pokazatelj da se vodi nemilosrdni specijalni rat protiv Hrvata i Hrvatica. 70.000+ Dragovoljaca i Branitelja je umrlo. 3.500+ ih se ubilo…nitko nije reagirao na to. NITKO!

Pa stoga pošto ste toliko sigurni u vaš stav, plaću, ministarsko mjesto i pošto ste Hrvatsku prodali za jednu kunu i živite kao uhljebi sa 200 bogatih obitelji, mogu vam saopćiti, da smo počeli “odkup Hrvatske za dvije kune”, jer je kanimo vratiti natrag, nama malim ljudima koji još znamo za čast poštenje, ljubav i Domovinu. Kome ne paše, neka ide tamo gdje mu je bolje i jasnije svjetlo od onog koje nudi hrvatsko nebo.

ZA DOM SPREMNI!

Stric Ivan!