Koliko bitanga Hrvatice i Hrvati i Hrvatska mogu još podnijeti?

Dragi moji prijatelji, imam osićaj Rrvackom vladaju samo bitange otkako je našu Domaju zauvik napustija Sv. Franja, onomad krajem 1999. i kao da istim bitangama nima kraja, baš onako ki je to još davno opisa naš dobar dotur Antuša Starčević:

“Gdje god bitange dojdu do vlasti, oni u vladu i na prijesto namjeste bitange i drže ih, i gdje god je bitanga na prijestolju, on u vladu i u sabor namješta bitange pa i drži…….” Dr. Ante Starčević, 1893,/1894.

Eto u nas se bitange razmnožavaju brže nego mišja populacija u hambaru nekog propalog baranjskog salaša i zato ona, Nina Oguljenka brzo dovede sebi zamjenika poznatog zločinca Čedomira Višnjića kojeg joj preporučija najpoznatiji zločinac Rvacke dotur Pupi, tako ga milka bitanga Besna Pusić, oni ki je najodgovorniji za mučko ubojstvo dr. Šretera, lita Gospodnjeg 1991. a danas je vlasnik lipe vile u Beču, gdje jopet prof. dr. Miodrag Popović u svom krucijalnom djelu VUK S.K. pogodi točno u sridu sa pod naslovom: Čobani u Beču ali i anka u Zagrebu, nakotili se ti ki pašćad onomad na španjolskom otoku Malorci i postali prava pošast!

Divani ovih dana neznalica Plenki u medijima i onaj njegov međed, a taj bi triba nas skoro izvest iz krize, misle mnoge bitange….da je znao što nam spremaju, drugačije bi on s njima u Sarajevu divanijo…..docira ekspert za neznanje i fino zamagljivanje, Andrej Andrejević Plenki, koje li samo paranoje rvacke politike i njenih političara, to da ti pamet stane, čista palijativa bez granica!
A moja Rvacka, zemlja beskrajnih mogućnosti i raznobojnih političara beskrajno umno ograničenih umova, sebičnih do ludila, valjda zato naša Anka Partizanka pokanla sebi Stipu Miočića u Vilu Zagorje i taj smista stiga, valjda da je pred naivnim rvackim svitom nahvali prije nego što jopet iđe u Međugorje da se pomoli za sve počinjene grije, a tima nikad kraja, dok rvacke generale apse Bekirovi i Dodigovi poslušni psi, ovi mlate praznu slamu i otvorili novu driskavicu oko guvernera HNB ki novu trakavicu!

A lipo u časopisu NAPREDAK broj 157 na strani 106 piše, no to triba čitat i namučit mozak, a ovi naučili čitat jedva jelovnike finih restorana gdje doturica Martina Kolar Billege stručnjakinja za rvacki jezik i citira profešura iz Villacha, Liessmanna: „Onaj koji nema znanja, artikulira svoje potrebe suženim jezičnim kodom ( bez znanja ).
E baš tako, jer nije ima znanja oni dotur Božo Biškupić ( čitaj Driskupić ) namistio još onomad u vrime dotura Seradera u svoje ministarstvo srbendu i četnika i zločinca Čedomira Višnjića i sad to radi jopet ona Oguljenka ki izgleda ki oguljeni krumpir, ali to je samo maska, guli ona nas do koštane srži, a ovi čeda je samo jedan od mnogih „vručih krumpira“ koje nam zapakira Andrej Andrejević Plenki i njegova Nina Oguljenka zato i taj na misto dr. Zlatka Hasanbegovića postavi ovu krumpirušu pa se tu postavlja opravdano pitanje, nije li bija Andrej Andrejević Plenki u dosluhu sa drugovima Bekirom i Miloradom glede apsa naših HVO generala i branitelja u Orašju?

Kako inače razumiti njegovu šutnju glede zločinaca regiona, gdje su onaj zločesti Vučjak i Toma Grobar iz pašaluka izdavači velebnih „umotvorina“ zločinca vojvode Šešelja: Četnički vojvoda pred Haškim tribunalom i U čeljustima kurve Del Ponte, stručna recenzija Tomislav Nikolić alijas Toma Grobar i Maja Gojković, a druge, dva velebna četnička junaka Toma Grobar i Aleksandar Vučić alijas Bugojanski Osvetnik alijas Pičkousti alijas Zločesti Vučjak!
I to nikoga ni najmanje ne smeta, ni one u Den Haagu, a još manje sve Caligule i Nerone u Bruesselu, ali u toliko više ako se Hrvatice i Hrvati oslavljaju sa: ZA DOM SPREMNI! ili ako MPT zapjeva: Lijepa li si! Istim i sve ove naše mnogobrojne bitange, počevši od ministarske kulturne Krumpiruše pa do one masne neoprane Besne Teršelič i njenog pobočnika iste sorte, druga Zoke P(u)sića, e moj narode, do kada želiš tako ustrajno šutjeti?

Baš ki oni moji Bjelovarci pri predstavljanju knjige Velimira Viskovića u petak, 04. Studenog 2016.: Rat za književnu enciklopediju, gdje on u svom dugom i dosadnom monologu predstavlja nama svoju svađu sa Miljenkom Jergovićem, velikim poznatim majstorom nonsensa, vješto glume lažni korifeji korifeje dok narod gladuje, umire od gladi i ruje po kontejnerima, pa tako neki Branislav Glumac glumi glumca, koji nije, taj ne odgovara na moje pitanje i molbu pojasniti mi njegov izkaz glede „Hasanbegovićevog spletkaranja“……upliće se Visković primjedbom: „Pa niste valjda očekivali da nas dvoje branimo Hasanbegovića?“

Zacijelo nisam, odgovaram, ali svakako da budete kompetentni i korektni u Vašem iskazu, no to je očito previše očekivati od Vas, jer Vi ste velika tragedija hrvatske zbiljnosti!

Gotovo svi šute pred ovim strašnim terorom glumaca nonsensa, dok drugima u očima sijevaju munje glede moga „bezobrazluka“ obezvrijediti sve ove njihove glumce, koji osim glumatanja jugoslavenčina ništo drugo nisu u svome životu naučili i od istog odlično žive već sedam desetljeća i više, gdje ti riječ „štuju“ zamijenili sa „poštuju“ i takovi nama pišu Hrvatsku književnu enciklopediju, sapienti sat!
A da ne govorim da svi ti glumci, ovi oko druga Branislava Glumca i ovi političko – diplomatski nemaju pojma kako izgleda Hrvatska kad se voziš cestom od Posedarja do Škabrnje – ki da je rat juče sta anka, dok u nas krdovođin sljedbenik Visković vodi rat sa nonsensom Jergovićem i oboje postaju nonsens strašne hrvatske zbilje, no to ovim glumcima ni jasno sadi, jer misle ki su korifeji, i jesu vala ki onomad njihov krdovođa – lažni!
Hrvatska je očito prepuna svakojakih glumaca i bitanga, a svi oni ustrajno glumataju nezamjenjive korifeje od Andreja Andrejevića Plenkija do Anke Partizanke i sada su valjda napokon svi moji kritičari razumijeli i ono moje pismo Đuri Glogoškom prošle godine i govor u Mimari 10. Studenog 2012., jer ovi imaju samo pojma o glumatanju pa zato LUSTRACIJA postaje imperativ i condtio sine qua non, isto kao i HRVATSKA NACIONALNA FRONTA!!!

Izvor: Sine ira et studio, carlo!

Stric Ivan!